טריאתלון אילת

• פותח הנושא nbel
  • פורסם בתאריך

nbel

New member
טריאתלון אילת ../images/Emo102.gif

היתה יופי של תחרות, יופי של אווירה, מזג אוויר משובח וים נהדר, דרך אגב - משהוא שמע את צופר ההזנקה של ספרינט 30+. אבל קטן אך ארוך: טקס הסיום כמו עוד מספר טקסי סיום בשנה האחרונה שהשתתפתי (אני חדש בתחום) היה ארוך ומייגע, יותר מידי קטגוריות (אפילו המנחה לדבריו התעייף) וקצת קשיים טכניים מה שהוביל הן לבילבול והן למספר טעויות לא נעימות. נראה לי כי יש למצוא את הדרך לקיצור כל הטקס, להחליט מראש אילו קטגוריות באמת רלוונטיות לחלוקת מגינים באליפות ישראל (ובכל תחרות אחרת) לעשות טקס קצר יפה ומכובד וכל השאר יקבלו את התעודות המציינות את השתתפותם והמיקום אותו השיגו. מעבר לכך כאמור יופי של תחרות ומה עכשיו? חצי שנה עד מאי בארצנו שטופת שמש חורפית (חוץ משבוע שעבר)בלי תחרויות

omerB

New member
תשפר את יכולת הריצה שלך...

ניר.... זה הזמן לשפר את יכולת הריצה במרוצי השדה שיציפו את ארצינו שטופת השמש... חפש בשוונג את הארוע הקרוב לביתך... בריאות לאחיך...

dana shtainberg

New member
מר nbel היקר

עקב העובדה שאתה חדש בעסק ואולי לא השתתפת בכל התחרויות אתה לא מכיר את תחושת ההקלה של אחרי שנה רצופת תחרויות אפילו שבוע בלי לדעת שיש לך בסוף החודש/שבוע/שבועיים הקרובים/כל פרק קצר משלושה חודשים זמן אחר תורות כזו או אחרת ואתה יכול לנוח פחות או הרבה מאימונים ללכת סוף סוף למסיבה או שתיים ביום שישי בלי לקום לאימון שבת בבוקר או פשוט להתחיל מאוחר אזא אני רואה שאתה כבר מכור הפסקה לא תזיק אתה רוצה אנגרנלין? חסרים לך קילומטראז´ים לסקוני של התחרות? תארגן לעצמך תחרות עם השעון או עם הכלב של השכנים או עם החברים הקרובים אני בטוחה שתדיע ראשון ( אלא אם כן השעון ממש מהיר והכלב של השכנים הוא ערבוב של כלב רוח עם כלב ים וגלגלים) אז תנוח קצת... ותן גם לאחרים....

zinger d 1

New member
דנהל´ה ,כבוד לאחרים ובטח שלמבוגרים

אף פעם לא הזיק לאף אחד!!!!

gil kurtz

New member
פגרת תחרויות

גב´ שטיינברג, בהתחשב בעובדה שמדובר בקולגה לקבוצה שלי אגיב גם אנוכי. אכן צדק הכריש זינגר ותגובתך הייתה קצת מוגזמת. אם כי חוש ההומור מחפה במשהו.

dana shtainberg

New member
טוב.. סליחה אם התפרצתי

פשוט יש כאן אנשים שרוצים עוד ואני בדיוק בצד השני לפחות עד מרץ אז אני מציגה עמדה

gil kurtz

New member
פגרה

אבקש מתותחי הפורום לתת סקירה קצרה על המקובל לגבי אורך הפגרות. אני מניח שלמזג האויר יש השפעה.

omerB

New member
תותחי הפורום? קורץ זה אתה

בואנה שיחקת אותה באילת אני מוריד בפניך את הכובע... האימונים השתלמו ובגדול... ספר כמה מילים איך היה לך??? עומר

yoni malka

New member
עומר

שמעתי שהתחרת בטריאתלון אילת ! כל הכבוד... דווקא רציתי להחליף איתך כמה מילים אבל לא מצאתי אותך...

nbel

New member
דנה - מודה ועוזב ירוח...|

אני רואה שכבר הספיקו לענות אבל בכל זאת... אם למדת מזה לא להתפרץ מה טוב (זה בכלל נכון בחיים) כי בסוף מה שזוכרים זה הצליל והסגנון ודווקא התוכן נשכח בתוך הרעש. ונחזור לעניין, יש לי הרגשה שאחרי שתנוחי ותבלי קצת במסיבות (אני קצת זקן לזה אבל אם יש משהוא מוצלח במיוחד תודיעי
)גם את תשמחי לארוע כזה או אחר ולא לחכות חצי שנה!!! עד מאי לתחרות הבאה. בכל מקרה אני מקווה שנהנית בתחרות כמוני וכמו עוד הרבה אחרים. פגרה נעימה
אני מקווה שבזה יושרו ההדורים וניתן לחזור לתכלס´, מה קורה עד מאי!

dana shtainberg

New member
בשביל לבלות במסיבות אני

צריכה שקט מארועים למיניהם על אחת כמה וכמה תחרויות... וגם דואטלונים

למעלה