טרור וילדים!

enbalush

New member
טרור וילדים!

אני מעוניינת בלינקים או מאמרים שמדברים על הנושא, ובכלל אלו נושאים מדוברים יש בתחום הזה, או ילדים בהתנחלויות?

Deathatred

New member
מצורפים מספר מאמרים

"ניצול ציני של ילדים ע"י הפלשתינאים למטרות טרור"

ומה עם הורי "נוער הגבעות"?

דינם כדין ההורים הפלשתינאים, אם אתה שואל אותי. הם מסוכנים לא פחות, משום שהם מדרדרים את המצב באותה מידה.

Deathatred

New member
נוער הגבעות

הם אנשים בני 18+, כלומר, ברשות עצמם. שנית, ראית פעם נער גבעות מתפוצץ באמצע רחוב הומה אדם?

Deathatred

New member
גישה מעצבנת ואנטישמית

ברגע שאתה שומע שהפלשתינים לא צדיקים אלא מרושעים אתה ישר מנסה ליצור דמוניזציה של היהודים ולהאשים אותם בכל הרע שבעולם. הפלשתינים מחבלים? בוא נאשים את היהודים. היהודים הרבה יותר גרועים מהם (למרות שאף מתנחל לא נכנס לכפר פלשתיני ורצח בדם קר אם ושני בניה אבל ממתי העובדות חשובות לשמאל הקיצוני. לדידם כל מתנחל גרוע יותר מאותו רוצח במצר). היהודים הכי רעים, זועק השמאל הקיצוני, אז מה נאשים את הפלשתינים שמתפוצצים ברחובות וטובחים נשים וטף? העיקר אלה שמתפרעים במאחזים הרבה יותר גרועים כי הם בסה"כ הרביצו לכמה שוטרים ותקפו כמה מוסקי זיתים. נוער הגבעות הם בריונים, הם פרחחים, אך לא מחבלים.

enbalush

New member
תודה רבה על החומר הרב...

התכוונתי יותר לילדים בצד הישראלי, כמובן שזה לא היה ברור מאליו!

שלום ענבלוש

אולי תבהירי טוב יותר מה בדיוק את מחפשת בהקשר של ילדי "התנחלויות" ? ומה הקשר בין טירור לילדי "ההתנחלויות" ?

enbalush

New member
שלום

הקשר הוא הילדים שנמצאים במקום השרוי בסכנות טרור, או מגורי ילדי מתנחלים בשטחים כדי להחזיק באדמה, אני רוצה ליצור עבודה שמתעסקת באבסורד של המצב, שבו הורים לוקחים את ילדיהם לגור במקום מפחיד ומצמרר או לחיות חיים טראומתיים. תודה על כל ההתייחסויות.

דובי123

New member
ירושלים סיטי היא המקום המסוכן ביותר

עד כי בשלב כלשהו זה פשוט היה הימור להסתובב שם מרוב פיגועים שרדםפו פיגוטעים רדפו פיגועים נתניה תל-אביב חדרה ציאר עפולה - חדרה כל אלו הם המקומות בהם נערכו הפיגועים הרבים ביותר ליחס זאת דוקא להנתחלויות זו פשוט טעות... התנחלויות ארבות לא חוו אפילו פיגוע אחד השאלה שלך נכונה בעיקר לישובים אלו ולגבי ירושלים היא נכונה לא רק לילדים אלא גם לבוגרים - פשוט רולטה רוסית!

Deathatred

New member
"אני גמרתי להיות פליט"

טומי לפיד, מסביר לאשתו למה הוא לא מתכוון לברוח מת"א ערב מלחמת המפרץ. לברוח לנצח זה לא פתרון.

אני חושב שאת צריכה לעשות הכללה

ילדים מתים כל יום מחלות תאונות דרכים רצח מתעללים בילדים בכל מקום בעולם התעללות מינית התעללות ע"י מחנכים בגן ובבתיה"ס ילדים מקבלים מכות מילדים אחרים ילד הולך ברחוב, עלול להתקל באבן, ליפול, לקבל מכה בראש ולמות (יתכן וצריך להרחיק אבנים ממקומות בהם חיים ילדים) מדינת ישראל נתקפה בעת האחרונה בפעולות טירור רצחניות שכל מטרתן להרוג ולהשמיד כמה שיותר יהודים. יתכן ועדיף לעבור למדינה אחרת בה אין יהודים ובה לא הורגים יהודים בגלל שהם יהודים.. (ראה היסטורית בני עמינו) המתיישבים הראשונים שהגיעו לארץ על מנת לבנות אותה מתו ממחלות שונות עבדו בפרך כמו חמורים לילדים בטוח שלא היה קל לגור בביתן עשוי פח לעזוב את אירופה "התרבותית" על מנת לגור במקום נחשל ובלתי מתפתח ??? לא חשבו על הילדים ועל הסכנה שבכך ? ענבלוש אנשים אוהבים את המדינה הזאת מאמינים שגם חברון, גוש קטיף וכל האיזורים אשר נקראים בפי העמך "התנחלויות" מאמינים שממש כפי שבקום המדינה היינו צריכים לקחת את הסיכונים על מנת שתהיה לנו מדינה כמו שיש לנו היום, אנו צריכים להמשיך ולהאבק על מנת לרשת את הארץ שלנו. מאותו תוקף שהגענו לירושלים, תל אביב וחיפה, יש לנו גם זכות על בית לחם, חברון וכל שטחי "ההתנחלויות" ובשבילי ובשביל חלק לא מבוטל מדיירי מדינת ישראל המאבק הוא אותו מאבק והסכנות הן אותן סכנות. אשמח מאוד לשמוע מה לא היה ברור לך בדברי או עם מה לחילופין אינך מסכימה.

המשך חוט המחשבה שנקטע..

הייתי צריך לקרוא את ההודעה לפני ששלחתי עקב כל הסיכונים בהם כרוך "עניין" גידול הילדים אני מניח שהיית מציעה לא להביא ילדים לאויר העולם. ולהוסיף משהו קטן שהזכיר לי דובי. יותר ילדים נרצחו באכזריות בתוך גבולות מדינת ישראל מאשר בשטחי המתיישבים. (ואם יש טעות בדברי שנאמרו לא מתוך ידיעה גמורה אשמח לקבל תיקון) דעי לך שהערבים מפחדים בדרך כלל מתגובות המתנחלים יותר מאשר מתגובת צה"ל.

enbalush

New member
אתה ללא ספק צודק...

יש בעולם סיכונים כבדים לילדים ולכולם, וכן צריך לשקול אותם לפני שמביאים ילדים לעולם...אבל זה לשרשור אחר... יש הבדל בין המצב ב"חברון","בית-לחם" וכו´ לבין "י-ם", "ת"א"... הילדים שם מלווים כל שעות היום והלילה בחיילים, כשהם ישנים חיילים ישנים מעל הגג, כדי להזכיר להם כמה הם בסכנה, כשהם פותחים את הדלת כדי ללכת לבית הספר (אם היום מותר להם) אז הם רואים ברחוב של הבית טנק עובר או נגמ"ש (לא ממש מכירה), הכל שם תוסס יותר ומזכיר כל פעם איזה מסוכן...בירושלים אחרי פיגוע יש סערות באזור, אבל העיר שקטה מהבחינה הזו וגם ת"א, גם אם זה נכון לגבי מספרי ההרוגים בכל אזור, גם טראומות של ילדים לא פחות חשובות. וחוץ מזה הייתי חייבת להגיב-אנחנו כבר לא חיים בהסטוריה, דברים משתנים.

אפרופו חיילים

עלית פעם לאוטובוס שלא היו בו חיילים ? אנו מוקפים חיילים כל הזמן, בכל מקום, בכל שעה. מכורח המציאות (והיא - קיום מדינת ישראל בתוך יבשת מלאה ערבים שרוצים לראות במותנו, ומי שחושב שהגזמתי כאן.. אז לא.) אני לא רואה שום ממש במה שאת מנסה לומר הווי אומר - עניין הסכנה. הבהרנו כבר, שסכנה נמצאת בכל מקום באותה המידה. עובדה. מספר הנרצחים ב"התנחלויות" לעומת מספר הנרצחים בתוך מה שנקרא "מדינת ישראל" מראה שרמת הסיכון שווה.

למעלה