טרור בפאקינג מזור

pikitup

New member
טרור בפאקינג מזור

במילה אחת - ענק. ב2 מילים - ממש ענק. ההופעות הכי טובות שהייתי בהם. והרי הביקורות לפי סדר עלייה. סקאזופרניקס - עושים סקאקור נחמד. היה חביב ביר7 - עושים סקאפאנק משובח. פאקינג שברו את הבית. נתנו שאו כמו שצריך נרב - לא הייתי, מצטער. בצפר - לא הייתי מצטער. פאקנקייק - מאוד טובים. נתנו שאו נחמד. מאן אלייב - הקפיצו את הקהל ואת המעריצות. היה ממש טוב 30 days affair - הפציצו בהארדקור-פאנק מלודי מבית היוצר של דיפיאיי פרברים רפיוג´ייז - אין דה מאת´ר פאקינג האוס! הראו לכולם מה זה מידל איסט סייד יו! אייט! בקיצור, היה מאוד מאוד כיף!

ב.ן.נ.ת.ן

New member
היה בן ז../images/Emo70.gifנה!

חוץ מnerve שעשו לי כאב ראש, הכל היה ממש טוב. מאן אלייב נתנו את אחת ההופעות היותר טובות שראיתי שלהם והשירי סיום של 30 day affair ושל פרברים היו גדולים. כבוד גם לbeer7 וסקאזופרניקס, סוף סוף יש סקא בישראל. אני עדיין צוחק מהקטע חצוצרה של גוטזי

Dafnana

New member
היה כיף במזור חושילינג כיף

בסקאזופרניקס היה כיף חיים אצלנו היה מאוד כיף נרב היה כיף חלאק בצפר שברוווווווווווווווווווו את הבמה הכיפית של מזור. פאנקייק היו ממש כיפיים, וקיציים! מן אלייב היו אלוהיים, ועשו לי כיף! 30 ימים רומן הביאו בראש הכיפי שלי! פרברים רפיוג´יז היו פאקינג כיף!

Sham 69

New member
כש EVIL HAIM

אמר משהו על איזה מישהי שדיברה לא יפה על מכבי חיפה הוא התכוון אלייך, לא? חח.. הקטע הזה הרג אותי

Dafnana

New member
אמא´לה

וואי אל תזכיר לי את זה אני אוכלת על זה סרטים עד עכשיו טעות מקצועית לעשות שיר נגד מכבי כן הוא בחור גדול ומרתיע חיים. אבל בטח בפנים בפנים יש לו נשמה טובה. מה שכן מזל שיש ביננו ארבע שעות נסיעה.

Sham 69

New member
אשכרה בנאדם מפחיד

חח זה היה קטע ענק הקטע עם הקעקוע בבטן כל פעם שאני נזכר בזה זה הורג אותי נו טוב.

Dafnana

New member
טוב אל תגזים

they can sense your fear .. so, there´s nothing to fear, but fear itself

ShLuMp

New member
היה סבבה

ההופעות היו פשוט אחלה מן אלייב היו ממש אדירים! וגם פאנקייק היו אחלה 30 דייז אפייר היו גם סבבה והשאר היה לא רע בעיקר סקאזופרניקס וביד 7 פרברים סתם דפוקים...

Sham 69

New member
היה אחלה

אבל לא נהניתי ממש מההופעות.. ולא נשארתי להופעת הארדקור הזאת.. ביר7 היה טוב למרות שהייתי עייף לגמריי.. גם סקאזופרניקס.. פאנקייק הומואים MAN ALIVE גם לא משהו.. אבל בסדר וזהו.

theAMP

New member
u just bought yourslef

a shit load of enemies, bitch... the entire parvarim crew iz now on a huntdown 4 u... sleep with 1 eye open... סתם, שיהיה לך לבריאות.... ואם מישהו שם לב, שברתי צלע בשיר האחרון... וyeis יצא די גבר שהוא עשה איתנו את kikar party

ShLuMp

New member
חחח

אל תיקח את זה אישי אני פשוט לא ממש אוהב היפ הופ או מה שזה לא יהיה...

theAMP

New member
don´t care...

אני מרוצה מההופעה... מה שכן, זה מתחיל להיות קצת מדאיג... נראה לי שבאמת שברתי צלע... חוץ מזה, היינו ההופעה האחרונה, היית יכול ללכת הביתה...

ב.ן.נ.ת.ן

New member
מאן אלייב רוקס ../images/Emo45.gif

rocks למי שלא הבין
נתנו לי לנגן איתם, אחלה מוזיקה, והדיסק החדש שלהם פשוט גדול פרברים גם שברו, killer party בן זונה שיר, כבוד לכל הצוות הזאת שהעשו שאו לא מהעולם הזה

Chen PunKuki

New member
דפננה

הייתה לכם הופעה מצויינת במיוחד אהבתי את הקאבר שעשיתם לפרופגאנדי.. פעם ראשונה שראיתי אתכם בהופעה וזה היה משובח! הייתי אומרת לך את זה אבל קראת לי אילמת אז קצת נעלבתי (= סתם, סתם! זוכרת אותי?

Dafnana

New member
זוכרת קריסטל קליר כמו שאומרים

"סליחה, היית בביפ?" ענק ענק! גאונות. הרגת אותי

KamikazA

New member
אני עברתי סרטים עד

שהיצלחתי להגיע לשם, כי דיי פיספסתי את ההסעות אבל החלק הכי טוב בטרור היה ש30 דייס אפיר עשו קאוור ל: if the kids are united רק בשביל זה היה שווה להגיע

Chen PunKuki

New member
היי רועי!

אני ניסיתי להגיד לך היי ומי אני אבל הייתי צרודה מדי אז אם אתה זוכר אותי אז יופי

KamikazA

New member
אהה זאת את?!?

למה לא אמרת?!?! צחקתי לך על הקול, ולא בדיוק הבנתי מה ניסית להגיד לי אבל את חמודה

למעלה