טרור בבית שמש

albert G

New member
טרור בבית שמש

מישהו חתך בלילה בין שישי לשבת צמיגים של 50 מכוניות בשכונה שלנו! לנו חתכו שלושה צמיגים!!!! מי זה יכול להיות?? מי שיש לו מידע כלשהו שיפנה אלי בבקשה

yossi018

New member
אלברט, אתה רציני ???

העבריינים בבית שמש מתחילים כבר לעצבן
או שאולי זה
...

יא..אני מכירה את זה..../images/Emo15.gif

אתה לא יכול לקום בוקר בטבעון בלי לראות שקרה משו כזה.. פעם היה קטע שלא היתה מכונית בטבעון שהיה לה את הסמל שלה..זה היה כמו קטע כזה שכמה אנשים הורידו ת'סמלים כל לילה למכוניות אחרות..אבל עצרו אותם.. ו..א-ל תדאג אחי,בסוף הכל יפתר..אני אומרת את זה כבר שנה לחברות שלי,אבל צריך להיות אופטימי..לפחות תתנחם שיש מקומות עם הרבה יותר א-לימות..

shiroosh999

New member
אני בשןק...

פעם ראשונה ששמעתי על דבר כזה, פה מעבר לפינה.... יכול להיות שמחר ייכנס רוצח לבית שלי.. זה פשוט מפחיד, על אחת כמה וכמה כשזה קורה קרוב אליך!

מותייק,../images/Emo15.gif

אם זה קורה במקום הכי צפוני,סנובי,ושיש שם רק כא-לה שחושבים שהם משו מיוחד[טבעון...]וכולם בטוחים שיש פה רק אנשים טובים וטהורים,זה גם קורה בבית-שמש.תאמיני לי,גם אני היתי בשוק ששמעתי על הרצח של ילד בוואגי בטבעון,ולמרות שאני ידעתי על העניין רק שהייתי בת 8-9,וזה קרה לפני 11 שנים,שאני הייתי בת שנה+,וזה עדיין מפחיד אותי כל פעם מחדש.כי את הרוצח לא תפסו ויכול להיות שמחר הוא יבוא לשכונה שלי,וירצח.וגר לנו בשכונה ילד בגילי שאנס,ואני לא מפחדת ממנו בכלל,אבל אם הוא יותר גדל אני בטוחה שלא הייתי מרגשיה ככ בטוחה בבית שלי,למרות הכל. אבל זה המצב בארץ שלנו,ו..אין הרבה מה לעשות.

shiroosh999

New member
צודקת..... ../images/Emo85.gif

אין לנו ארץ אחרת.. מתמודדים עם מה שיש!

למעלה