זהבי יקרה , ליבי איתך
אני לא מבינה את ההגדרה הזו של טרום אלצהיימר. כי אם הרופא מאבחן ירידה קוגניטיבית שמעידה על תחילת המחלה אז זה לא טרום , אלא זו המחלה וכך היא מתחילה. אצל בעלי זה התחיל בשינוי באישיות, בלבול, זכרון, ירידה במשקל, אי יכולת החלטה, איבוד עניין במה שקורה והסתגרות. בכל מקרה , עלייך להערך כך שלא יוכל להוציא כספחם גדולים. ז"א שלא יוכל חס וחלילה לחלק צ'קים או כרטיס אשראי. אם אין שיתוף פעולה מצידו או שלא מבין שהוא חולה, לא תהיה לך ברירה ותצטרכי לסלק ממנו את העזרים הנ"ל שבאמצעותם הוא יכול להוציא כסף. נכון, תצטרכי לשקר, אולי לגרום לו להאמין שזה הלך לאיבוד ואם ירצה להזמין חדש בבנק, עליך לפנות לבנק ולבקש שיתוף פעולה מצידם ולא להנפיק לו בכל מיני תואנות. למזלי בעלי הפסיק להתעניין במה שקורה בבנק ולא היתה לי בעייה כזו, אך מנסיון של אחרות בפורום אני יודעת שחייבים לשמור מאד מפני הוצאת כספים מסוכנת , במיוחד אם הוא עדיין עובד או עוסק עצמאי. מאחלת לך שתצליחי למצוא דרכים יצירתיות למנוע ממנו הוצאת כספים מיותרת ורק להפקיד בידיו סכומים לא גדולים שלא ירגיש לגמרי מנוטרל. בשורות טובות והחזיקי מעמד, אנו כאן בשבילך, טובה