טרויה....

kittycatbone

New member
טרויה....../images/Emo99.gif

ררררררררר, היום הייתי במסיבת פרידה הפתעה של חברה שלי, ונפגשנו בבריכה והיה שם מוקרן את הסרט טרויההההה
בקיצור אח"כ הלכנו לגן שעשועים אבל אני וחברה שלי חזרנו כדי לחפש שקל בבריכה (סיפור ארוך
) ואז יצא לי לראות כמה שניות מהסרט מרחוק. והקיצר ראיתי את אורלנדו בדיוק!!
חיחי.. כןכן........ למה פתחתי הודעה חדשה על זה?!?!
כדי שעכשיו נהפוך את זה לשרשור טרויה
אבל לאאאאאאא! לא על איזה חתיך בראד פיט ואיזה שרירי אריק באנה, אלא רק על אורלנדו בטרויה!!!!!!

kittycatbone

New member
ד"א, סליחה

אם אני נשמעת אובססיבית לגבי להגיד שאנחנו מדברות כאן על הכל חוץ מאורלנדו (אם זה נכון ואם לא), כי באמת כבר כתבתי את זה ממש יותר מדי בפורום..
אבל זה לא שאני שונאת את הפורום הזה כבר או שאני ממש מרוגזת עליכם או משהו בסגנון הזה... קיי?
אני חולה על הפורום הזה הכייייייי הכייייי מכל הפורומים בעולם..
רק חשבתי שכדאי לציין..

מיטל101

New member
לפי דעתי את....

ממש ממש צודקת....בזמן האחרון דיברנו פה על הכל חוץ מאורלנדו שהוא הנושא של הפורום!!!!את בהחלט צודקת.... אז בקשר לטרויה-אומנם אורלי שיחק שם דמות קצת הרבה פחדנית וזה אבל הוא היה מצויין וממש אהבתי אותו..!! אני ממש אהבתי את הסרט.. אני יודעת שיש כאלה שאומרי שהוא לא משו אבל אני ממש אוהבת אותו!!! קיצר,אני מקווה שמעכשיו יהיה יותר אורלנדו בפורום....אני גם אתן תמונות שלו מהסרט...(אם אני אמצא)

אני גם אהבתי את הסרט ואהבתי גם אותו

שם! אפילו שהוא שיחק דמות לא ממש "גיבורה" חח..על הסרט יש ביקורת גרועה בגלל שהם שינו די הרבה את הסיפור של טרויה והפכו אותו לסתמי..וכ"ו.. אבל בעיני הסרט מאוד יפה במיוחד שיש שם את אריק, בראד ואורלנדו

kittycatbone

New member
או../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לי את התמונה הזאת במחשב כשרואים בה יותר מאורלנדו (כולל הצלקת שלו על הברך!) בגודל ענקייי ובאיכות מעולה!!!! אבל היא גדולה מדי להעלות לפורום..
וגם יש את התמונה הזאת בכתבה על אורלנדו בעיתון הצרפתי שקניתי!!!
(למרות שלא הספקתי עדיין לקרוא את הכתבה..
) ובקשר לדמות שלו- אני חושבת שזה מאוד נכון שהוא בחר (חח לא בחר
אבל הסכים..
) לשחק את פאריס בטרויה. כי דבר ראשון, כמו שהספקתי לקרוא לפחות קצת מהכתבה הזאת בעיתון הצרפתי(
) אז הוא באמת "סיכן" קצת את התדמית שלו. הרי אתם זוכרות שכשיצא הסרט לקולנוע אז באו כל הזמן בנות לכאן ואמרו "איזה סיסי אורלנדו.. הוא כזה מעצבן וזה!!" רק בגלל הדמות הזאת שהוא שיחק בטרויה!! או שאחרות אמרו שהם לא אהבו את אורלנדו בסרט,או את המשחק שלו שם..
אבל לדעתי-זה ממש ממש לא נכון
פשוט הדמות של אורלנדו הייתה כזאת! היא הייתה אמורה להיות נמושה ופחדנית. וה"הבעות" והמשחק שלו וכל איך שהוא התנהג-אני חושבת שזה בדיוק איך שפאריס היה אמור להיות, בסרט הזה
אני חושבת שהוא גם עוד יותר הפגין כשרון משחק באיך שה"תדמית" שלו לעומת שודדי הקאריביים (פירט טוב לב ואציל) ושר הטבעות (סופר עלף יפה תואר) ממש ממש השתנתה!! ולא! הוא לא שיחק שם איזה גיבור, או אביר אצילי. הוא שיחק נסיך קצת סנוב ופחדן! והוא שיחק אותו פשוט מעולה
כל כך מעולה שאנשים התחילו לחשוב שככה אורלנדו באמת או מה שלא יהיה...
גם בכלל-זה סרט טוב כדי להוכיח שהוא לא רק "החתיך"-טוב. הוא כן אמור להיות "החתיך" בסרט
כאילו פאריס היה אמור להיות הנסיך היפה שכל הזמן זוכה בנערות
אבל הוא גם הראה ש"יפה" וכל אלה לא חייב להיות גם "גיבור" ו"אמיץ" והוא הראה שהוא יכול גם לשחק דמויות מהסוג הזה
חח מקווה שלא התפסלפתי יותר מדי ושלא חזרתי על הרבה דברים...

karin byrne

New member
יסמין...

את פשוט צודקת!!!
....הקטע של להיות שחקן זה להתנסות בכלמיני תפקידים ולא רק בתפקיד מסוג אחד...כאילו כמה כבר אפשר לשחק את הטוב שתמיד מנצח?
...צריך לגוון...וכל פעם שהוא משחק דמות אחרת זה טוב...

noabloom

New member
אני רואה שלא הייתי פה לא הפסדתי הרב

ה אם אתם אומרות שדיברתם על כל דבר חוץ מאורלי..... האמת תחשבו על זה ככה לפחות זה יצא לטובה אני לא פיספסתי הרבה בגלל שאני לא פה... ולמתגעגעים והמתגעגעות (ממש...) אני יחזור בתחילת השנה ולמרות שאני לא פה אני מנסה להתעדכן בקשר לסיפורים בהצלחה לא יותר מידי מסחררת...אבל סבדר בינתיים

kittycatbone

New member
נועהההההההההה!../images/Emo24.gif

חחח באמת דבר טוב אחד בקשר לזה..
ואני מחכה שתחזרי אז כבר, אם זה בתחילת השנה!!
למרות ש....... די "חישבתי" והשנה הימים יהיו לי ממש ממש עמוסים כי חוץ משישי שבת כנראה שכל יום יהיה לי חוג שונה. וגם במיוחד בגלל מגמת מוזיקה שהיא עוד מגמה שלישית מה שאומר שאני צריכה להשקיע יחסית הרבה גם בלימודים והכל...
הקיצר-אני לא יודעת אם אני בתחילת השנה ובכלל בזמן הלימודים יספיק להיות כאן ממש הרבה...

karin byrne

New member
אוי איזה באסה...

וגם לי תהיה כנראה שנה עמוסה..בעעעעע ממש לא רוצה לחשוב על החזרה ללימודים...אבל אל דאגה(לא שמישו דואג מזה
),אני תמיד אמצא זמן להכנס לפורום
...ויסמין כמה מגמות יש לך?ואיזה?כאילו איך אפשר שיהיו 3 מגמות..?למיטב ידיעתי בוחרים במגמה אחת...או שזה לא ככה אצלכם?

karin byrne

New member
אמממ....

ברוכה השבה בתחילת השנה?חחחחחחחח...
....אמממ ובאמת לא דברנו על אורלי הרבה בזמןה אחרון....מקווה שזה ישתנה....חפחפחפחפח......

DoRiT ChaN

New member
|קקסם|../images/Emo107.gifאם זה טופיק על טרויה

אז הנה מ'ס תמונות של אורלנדו מהסרט

למעלה