טרויה....

karin byrne

New member
אהמ אהמ...

להזכירך הוא צילם את טרויה בתקופה שבה הוא אמר שהוא לא מתכוון להתפשט יותר בסרטים...
...אז....לא הגיוני שהוא יסתור את עצמו ויתפשט בדיוק אחרי שהוא אומר שהוא לא יתפשט יותר בסרטים..
...למרות שגם אני הייתי בטוחה שהוא ערום שם עד שהבנות העמידו אותי על טעותי...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifלא נראה לי שהוא ערום

שם
והם לא עושים את זה באמת זה רק משחק. ואפשר קצת לשנות את הגישה?

באמת כדאי לשנות גישה../images/Emo19.gif|אליהו|

והנה הוכחה לכך שהם לא התפשטו לגמרי בצילומים לסרט "טרויה" כתבה מחודש מאי בערך- "קוראים לה רוז ביירן והיום היא מושא קנאתם של רוב נשות העולם (וגם כמה וכמה גברים) מדוע? מכיוון שהיא עשתה מה שרוב העולם רק יכול לחשוב ולפנטז עליו, סקס עם בראד פיט. בין לילה הפכה השחקנית הצעירה מאלמונית לכוכבת כשזכתה לשחק לצידו של פיט בסרט "טרויה" שיעלו בקרוב על מסכינו. לא רע בשביל בחורה בת 24. על פי הדיווחים, הסצינות שלה עם פיט בסרט משאירות את רוב הנשים פעורות פה ואת הגברים...חסרי אונים. בסרט היא שוכבת על מיטה ענקית מכוסה כולה בכריות רכות ונעימות. הוא מגיע, עירום ומזיע ואל תשכחו שהשחקן העלה כמה וכמה קילוגרמים של שרירים על גופו החטוב, מקנאים כבר? ומה אומרת השחקנית ש"נאלצה" לבלות יום שלם במיטה עם מי שהוגדר לא אחת כגבר הסקסי ביותר בעולם? "זה היה נהדר" היא אומרת ומצחקקת אבל לא מרחיבה יותר מידי. "ראשית אני חייבת לציין שהוא מנשק נהדר". השאלה היא האם היא ראתה את פיט בכל הדרו? "הו לא. היה לו מעין מגן צניעות כזה בצבע העור שהסתיר, האמת שזה נראה די מגוחך". ומסתבר שגם פיט די התלהב מהשחקנית. "רוז היא בובה, אתם לא חושבים? היא פשוט תכשיט". ביירן אומרת שבראד הצחיק אותה לפני צילום סצנות הסקס בכדי לשבור את הקרח ואת המתיחות שהייתה בחדר. "יש לו חוש הומור חצוף. רגע אחד אני חושבת שהוא נורא רציני ושנייה אחר כך הוא זורק בדיחה לאוויר וכולם על הרצפה". בסרט מגלמת ביירן את בריסייס שנתפסה על ידי היוונים וניתנת כמתנה לאכילס (פיט). "לא הכל היה כיף, יש משהו מאוד מוזר בצילום סצנות סקס, בייחוד עם התחתונים המשונים האלה. חלק גדול מהצילומים הם מאוד טכניים וכל הזמן היה לי דבק על הישבן. חוץ מזה אל תשכחו שיש איזה 40 איש שמסתכלים עלינו בחדר ומצלמים אותנו. אנחנו מנסים ליצור אווירה רומנטית וחושנית ופתאום הצלם צועק 'תזיז את הראש שלך ימינה בראד' לפעמים זה היה בלתי נסבל". לחצו כל התמונה של ביירן בכדי לראותה בזרועותיו של בראד פיט, מתוך "טרויה"."

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif../images/Emo45.gif

"אנחנו מנסים ליצור אווירה רומנטית וחושנית ופתאום הצלם צועק 'תזיז את הראש שלך ימינה בראד'"

karin byrne

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

והרי לך ההוכחה לכך שהוא לא ערום...אם בראד פיט לא התפשט אז גם אורלנדו לא התפשט...
....חחח ואיזה מסכנים הם...

AnGeL DoLlY

New member
יאמייייי ../images/Emo99.gif

טרויה סרט מעולה. ובראד פיייייייייט ואורלנדווווווו גררר
כמעט הזלתי ריר שם. חחח.

חחחחח...אני חייבת../images/Emo19.gif|אליהו|

הרגע ראיתי טרויה בפעם הראשונה
בראד פיט נראה שם כל כך טוב!
דיי! אני חייבת להרגע מזה
ברור שגם אורלנדו נראה מ ד ה י ם!
אבל רואים אותו מעט מידי וגם יש לו דמות ממש ממש מעצבנת. סרט מדהים!

kittycatbone

New member
לא רואים אותו הרבה

בסרט כי כמעט כולו מרוכז בבראד פיט..
ואני לויודעת למה, אבל משומה אני חושבת שאורלנדו ממש ממש חמודדדדדדדד שם!!
כאילו הדמות שלו.. כשהוא נמושה הוא חמוד...

kittycatbone

New member
בעקרון הוא נשאר בסוף

בגלל שפשוט לא הראו את הסוף של הסיפור-בו הוא דווקא כן מת...
חח אבל בכל מקרה זה מזל שלא ראינו אותו מת בסרט.. אני לא יודעת אם אני יכולה לסבול כזה דבר עדיין... (טוב נו... בנד קלי הוא מת
אבל זה לא אותו דבר!
) וכמו שאמרתי אני לא יודעת למה אני אוהבת אותו שם..
ודווקא אוגואיסט לא ממש.. לדעתי הוא פשוט היה פחדן וזהו..
זה לא היה כאילו שהוא היה מגעיל, רשע וחסר לב (אם יש הבדל בין שלושת הדברים שאמרתי
)....

חחחח..איך הוא מת בסיפור?../images/Emo19.gif|אליהו|

חחחח... לגרום למלחמה כזאת, לכל כך הרבה אנשים למות, לכל המשפחה שלו למות, רק בשביל שהוא יהיה מרוצה....זה דיי אגואיסטי לדעתי...

נכון, הדמות שלו קצת../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

מעצבנת
אבל הכל שווה את הקטע שרואים אותו כמעט ערום

Number One1

New member
חחחח לדעתי הוא לובש תחתונים

אבל בגזרה ממש ממש נמוכה.... חחחחחחח אבל הוא נראה לי יותר מדי תמים וביישן בשביל להראות לכולם (אפילו לבנות...) את ה: *** שלו |אויש ראש כחול יש לי פשוט ראש כחול!|

Number One1

New member
חחחח אני חושבת שהוא לובש תחתונים

בגזרה מאד מאד נמוכה...... חחחחח אבל אורלנדו לדעתי הוא איש תמים וביישן מדי כדי להראות לכולם (אפילו לבנות...) את ה: *** שלו |ראש כחול יש לי!|

karin byrne

New member
חחחחחחחחחח...

אמממ תדעי לך שדווקא אלה שנראים שקטים הם בעצם....ההפך...
...חחחחח ואמממ הוא בטח באמת התבייש שיראו לו....וראש כחול אמרת?אז מה אני אגיד?יש לי ראש כחול כהה מאוד מאוד...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifואי איזה סבבה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

פייייייש
אורלנדו בטרויה פשוט מושלם

למעלה