טרויה

Snooky23

New member
טרויה../images/Emo70.gif

נראה לי שטרויה זה סרט מ-ד-ה-י-ם
מישו ראה כבר??

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifפעם הבאה לנצל'ש

כי זה סתם מוריד שירשורים שהם *קצת* יותר חשובים ודורשים מענה מכל שאר חברי הפורום. אני עדיין לא ראיתי 'טרויה' אבל זה הולך להשתנות;)

איילה ל

New member
ראיתי!!!

סרט מ-ה-מ-ם-! ואתמול גם ראיתי חצי משר הטבעות 3!!!! אבל הלכתי לישון אצל חברה והיא הייתה עייפה ולא היה לה כוח לראות עוד... לא משנה מסובך... אבל אני מלווה את הדי וי די מידיד שלי ואני יראה את זה!!!

מיטץ

New member
אממממ....

ראיתי את זה אתמולללללל
זה סרטטטטט מממש ממששששש יפה... לא כל כך אהבתי את הסוף
אבל עדיין אורלנדו כזה מדהיםםםםם שמה
וגם בראד פיט

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gif-אני ראיתי לפני שבוע ככה..

סרט מהמם!!, וגם אני חושבת שהסוף לא משו...

karin byrne

New member
ראיתי..!

אכן סרט מדהים..!שווה כל אגורה...אורלנדו ממש מושלם שם!!!!וגם בראד פיט ממש שווה שם...אריק באנה משחק יפה ואמממ בעצם כולם שם משחקים יפה...אקיצר,סרט מושלם ושווה...

כןןןן

סרט פיגוזזז חבל"ז.... ורואים לבראד פיט את התחת אם מישהי מעוניינת...

T u r n e r 1

New member
ראיתי!!!!!!

ואני חייבת לציין שהסרט מעולה! מדהים! ואורלנדו מושלם שם!

karin byrne

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

התחת של בראד פיט מאוד מעניין....חחחח לפחות אותי....בסרט הזה הבנאדם מוכיח שוב שהוא פשוט מושלםםםם!!!איזה תחת מושלם יש לו...גררררר....

מיטל101

New member
אני ראיתי אתמול

אני ראיתי את טרויה אתמול!!!!!!!! איזה סרט חזק!!! זה סרט פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!! כולם חייבים לרוץ לבתי קולנוע וראות את הסרט!!! השחקנים כל כך טובים וחתיכים(אורלנדו בלום,בראד םיט ואריק באנה) מה אתם עוד פה?????

OByael

New member
I See Troy... ../images/Emo42.gif

סרט מדהים כדאי לראות בנותת ובלי קשר לאורלנדו.. בעצם... עם קשר

בוודאי שראיתי! ../images/Emo168.gif

סרט ממש טוב אורלנדו מושלם בראד פיט מראה ת'תחת חצי סרט לאריק באנה יש הרבה שרירים שורה תחתונה-לכו לראות

KaRiNushit

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif../images/Emo179.gif

ראיתי את זה לפני שבוע וחצי וזה סרט מהמם!!! אני ממליצה לכל מי שלא ראה ויכול לראות שירוץ עכשיו ויראה את זה! זה סרט גאוני!

למעלה