טרגדיית אבירם

orithun

New member
טרגדיית אבירם

אינני מבינה מה בדיוק הקטע סביב "הקדוש המעונה" ה"מסכן" אבירם. מדוע אנשים לא שואלים את עצמם מדוע בכתה ליהיא שנתיים. לא ייתכן מצב שבו בחורה מחליטה ללכת לכיוון אחר ללא סיבות מוצדקות משלה. בטוח שיש דברים שלפיה "השתיקה יפה להם" וגם אם לא , מה קרה, בטוח שאם הדבר היה הפוך לא היה כל כל הרבה רעש והמולה. מדוע לא הביאו לתכנית את חברתו הנבגדת של ארז בעונה שעברה? מהסיבה הפשוטה ביותר , לגברים סולחים על הכל. וזה ממש לא משנה עם היתה לארז טבעת או לא. ושום גבר שמכבד את עצמו לא היה בוכה לעיני מיליונים, אלא היה בולע את גאוותי וממשיך הלאה. בין אם זה מוצדק או לא, בין אם זה היה מבויים או לא, זה עבר את הטעם הטוב.

כי היא חפרה כמה שהוא מושלם

וכמה שהיא כבר מתה להתחתן ואז שהיא קלטה שיש לה צ'אנס אם עתי פתאום הארוס רע והיא לא רוצה להתחתן וגם יש דרכים לעשות דברים לא חייבים לבגוד מול כל מדינת ישראל זכותה לבטל את החתונה זכותה גם לעבור לגבר אחר אבל לעשות את זה בצורה כזאת דוחה ועוד לצפות מהקהל להבין אותה זה טיפשות

shani7700

New member
אויי כל מילה בסלע...

סוף סוףף אהה. ונדגיש, שאנו לא מצדיקים את ליהיא,

xoxo34

New member
לאף אחד לא מגיע שיבגדו בו ויזרקו אותו

בשידור חי מאחורי הגב שלו לעיני כל עם ישראל. וכן, יש הבדל בין יחסים של חברות לבין אירוסים. זה מאד משנה כשאת כבר אומרת לבן אדם שאת מוכנה להתחתן איתו, ושלא תבלבל את המוח שזה היה מתוך לחץ כי אבירם הקריא את הפתק שכתבה לו לפני שנפרדו בו הבטיחה לחכות לו. זה לא קשור אם זה גבר או אישה עשו את זה, גם נשים שביטלו להן את החתונה תובעות לפעמים משפטית. הגעיל אותי שליהיא במקום להתנצל התחילה לצעוק עליו שבכל מקרה היא לא היתה מתחתנת איתו. ומגעיל אותי עתי שביקש סליחה אבל לילה אחרי כבר עוד פעם עם ליהיא במיטה. ליום רביעי אני אצטייד בשקית הקאה לתכנית ומקווה שבשבוע הבא הצמד יעזוב ואני לא אזדקק לשקית הזאת יותר.

edna923

New member
זה שאבירם בכה כי הוא אדם רגיש מאד ובמכה

אחת כל תוכניותיו לעתיד נימחקו... זה כולל: בית, אשה, ילדים, אהבה וכל השאר, יש אנשים שאין להם שליטה על הרגש.

גורדון86

New member
עדנה,את לא מבינה היכן את חיה?הוא גם בגד בליהי

תפסיקו לרחם עליו,כשליהיא רצתה להתחתן,הוא משך אותה שנתיים,אז קרה שהיא הגיעה לאח הגדול ומצאה אהבה,אפילו אם זמנית,אבל היא נהנית מכל רגע,אז למה לא? במקום לטחון את הזוג הזה,למה אתם לא מדברים על דנה שהודתה בפני עמיר שבגדה בבעלה הראשון???

אתי1210

New member
גורדון - אז כל חטאו שמשך את עניין החתונה?

ועל כך מגיע לו שהיא תבגוד בו בשידור חי ללא ייסורי מצפון, ללא רגשות אשם. יש צורה. הרבה גברים לא ממהרים לחתונה ולוקח להם זמן להתבשל. יכלה לעזוב אותו ממזמן או פשוט לסרב להצעת הנישואים. ואם החליטה להתחרט היתה צריכה לעשות את זה בינו לבינה. היא אשה מגעילה ואין לה שום נסיבות מקלות.

גורדון86

New member
אתי,לייא הודתה בטעותה,היא נסחפה,אבל לא צריך

לרחם על אבירם,יש הרבה דברים שאינם ידועים לנו בזוגיות שלהם,לכן לא רצוי לשפוט כל כך מהר ולהוציא להורג עם וידוא הריגה את ליהיא...

אתי1210

New member
מבחינתי וידוא הריגה - מסתכם ביציאתה מהבית

הספיק לי ממנה. עם קשר ובלי קשר לאבירם המקסים. היא אשה קשה לצפייה.

ornas2

Well-known member
../images/Emo43.gifלו רצה/אהב אותה, היום היו חוגגים 5 שנות

נישואין.

רוניתבש

New member
ליהיא אמרה במפורש שבכתה שנתיים מכיוון שהיא

הגברת רצתה להתחתן והוא לא הציעה לה נישואין. אויייש מסכנה... כנראה שהוא ידע מה שהוא עושה.

אם ליהיא רצתה ללכת לכיוון אחר למה שיקרה

שהיא מוכנה להינשא לו ,וכתבה לו מכתב אהבה? על איזה ארז ניבגד את מדברת? אף אחד לא ניבגד בעבר בתוכנית. אבירם גבר רגיש והדמעות לא יוצאות לבד אלא מנפשו הענקית !!!!!!

אתי1210

New member
"דברים שהשתיקה יפה להם" אצל להיא???

נראה לי שהתבלבלת. אם להיא היתה יודעת שיש דברים שהשתיקה יפה להם - אזי לא היתה משתרללת בבית האח . אם איך שהיא התנהגה היא היתה צריכה לומר את הדברים שיצדיקו את מעשייה, שכן זה קצת סותר. מצד אחד מתנהגת בצורה מבישה ומצד שני לא רוצה לספר דברים שהשתיקה יפה להם??? נו באמת... האשה הנוראית הזו כתבה לו מכתב אהבה לאחר שש שנות הכרות. אשה שסובלת לא כותבת מכתבי אהבה. מנימום תתן לו חיבוק - מקסימום תתן לו נשיקה. במכתבה הצהירה על אהבתה ועל כך שהיא משתוקקת לחזור להיות בין זרועותיו. הסבל היחידי אותו תיארה זה המתנה ארוכה להצעת הנישואים ממנו. ממש סבל. נורא ואיום. איך העולם מחריש?? אשה דוחה התנהגותה מוכיחה את כל הכיעור שבה. אין צורך במילים. כאמור - תמונה אחת שווה אלף מילים.

Jason2

New member
למה אנחנו ממשיכים לדון בזה?

זהו, היה, נגמר. הנושא הזה כבר לא מעניין אף אחד.

למעלה