טראק

• פותח הנושא pcp1
  • פורסם בתאריך

pcp1

New member
טראק

שלום לכולם רציתי לדעת איזה מכשירים אני צריך לפתוח בריזון בשביל ליצור מוזיקת טראנס למשל אני צריך לפתוח REDRUM ואיזה עוד אני צריך תודה

sampler

New member
כל המכשירים שיש ברשותך..

כל מכשיר מתמחה במשהו אחר .. תבחר איזה מכשיר שתרצה לפי הנוחות שלך לפי המאגר צלילים שיש לך לכל מכשיר.. המכשירים לא מסודרים לפי קטגוריות למשל הסאבטרקטור מיועד לטראנס..לא בכל מכשיר תוכל ליצור באמצעות צלילים מתאימים וניגון שאופייני לסוג הנדרש כל סוג של מוזיקה

pcp1

New member
תגובה

תגיד יש דרך להכניס נגיד שיר של SKAZI לתוכנה ולשנות אותו ?

sampler

New member
לא

אי אפשר לשלוט על ערוצים ..אתה יכול לשנות אותו ברמה הכללית אבל לא בפרטי פרטים..תכניס אותו לאחד מהסמפלרים NN19 NN-XT ותשנה את הביפיאמ ,תשנה קצת עם הפי'ץ אבל יותר מזה אין

pcp1

New member
סבבה אבל

השאלה שלי גם היא איך אני מכניס אותו בדיוק? נ"ב תחבר לאיסיקיו אם בא לך

sampler

New member
הסמפלרים מיועדים להעלאת קבצים

בפורמטים הנפוצים כיום MP3 WAVE וכדומה.. רוב השירים שמשוחררים נמצאים בפורמט MP3 הסמפלר יכול להעלות קובץ זה .. בסמפלר למשל ב NN19 יש לך תיקייה כחולה תלחץ עלייה ותחפש את השיר שאתה רוצה לפתוח תלחץ עליו והוא יהיה בסמפלר ..תעבור לסיקוונסר ותנגן אותו כתו אחד ארוך..

zuronen

New member
הוא לא קולט MP3

אני חושב שהסמפלר יכול לעבוד רק עם WAVW לא עם MP3 דרך אגב מישהו יודע איך מעבירים קובץ מפי3 לפורמט WAVE?

sampler

New member
כן אתה צודק אני התבלבלתי..

יש המון תוכנות כאלה אחי..אם אתה רוצה אחת ממש פשוטה תוריד Acoustica MP3 Audio Mixer וקראק תוריד מהאתר www.astalavista.box.sk

pcp1

New member
סבבה

אבל מה היא עושה יענו היא הופכת את הקבצים ?

sampler

New member
כן תכנס בפורמט אחד ותשמור בפורמט

אחר.. יש לך גם אפשרות להקליט ולערוך קטעי אודיו ברמה בסיסית

sampler

New member
אי אפשר להקליט בריזון

צ'וריסו אני לא התכוונתי שאפשר להקליט ולערוך בריזון אלה בתוכנה שאמרתי לו שתי הודעות מעל תסתכל ותבין למה התכוונתי :)

RastaIntrusta

New member
טראנס,אלקטרוני יותר...כל תרבות

הסינטוזאציה... לפי דעתי עם קצת מאמץ וקצת יכולת אפשר להוציא מכל מכשיר צליל לכל סוג של מוזיקה.

למעלה