טראק נארוטו חדש....

hamush

New member
טראק נארוטו חדש....

היי כולם עשיתי שוב טראק נוסף על הסדרה הכל כך מדהימה הזאת חשבתי לעשות על קנשין למי שמכיר אבל בסוף לא עמדתי בפיתוי ועשיתי שוב על נארוטו הטראק הזה הוא משלוב עם כמה סוגי מוזיקה...משהו מוזר אל תשאלו אותי מה זה אפילו..אני בעצמי לא יודע...מה שבטוח יש סאמפלים של נארוטו שמשתלבים...תהנו http://c.s-t-f.us/d.jsp?t=owDVB85zQAND4ADigShZqnfM

Kakashi Sensei

New member
עזוב לא נותן, אין מאיפה, אין

ת'כפתור של ה Download, אם יש, אז אני לפחות לא מצאתי אותו...

אה....כן....

זה נחמד... הקודם היה יותר מעניין

Snake Bandage

New member
וואו! זה היה טוב!

כל כך מגניב! שאלה לי אליך, גל - באיזו תוכנה השתמשת כדי להכין את הקליפ הזה? ועוד שאלה - אני משערת שבפרקים עצמם היו כתוביות. איך הורדת אותם בדיוק? או שהיו לך Raws?

Galmon

New member
תודה!^___^

עשיתי את הקליפ עם windows movie maker, התוכנה הכי פשוטה והכי מורטת עצבים שיש... ולא הורדתי את הכתוביות ואפילו לא הורדתי RAWS, פשוט לקחתי קטעי םשלא היו בהם כתוביות!^o^ ואני מצטער אם יש קטעים די מעצבנים בקליפ... אני אשפר אותו! מתישהו...

Hikaru

New member
מדהים בכל מובן המילה

כל הכבוד גל. שכחת רק לציין שהקליפ מכיל ספוילרים עד לפרקים 95 ככה =)

dsol

New member
קליפ חמוד

רק... הקטעים הרגועים היו ממש יפים ומשלובים טוב אבל הקטעי אקשן לא ממש הלכו עם המוזיקה וזה חבל השאר דיי טוב

A K I R A

New member
../images/Emo45.gif

הקטע שהיה עם אורוצ'ימארו וטסונסדה לקראת הסוף... שהראו את הרגליים שלהם.. עם הרקע הכתום.. הלך ממש טוב יחד עם המוזיקה!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמובך עד מוות ושואל מה עושים

????????????????? כשאני פותח את הקישור זה אומר לי שאני לא מחובר.. כשאני מתחבר זה הולך לדף הראשי...איך מגיעים לעמוד מהדף הראשי?

Hikaru

New member
אמ

תרשם, ואז כשזה מביא אותך לעמוד הראשי תעשה LOGIN. אחר כך תחזור לפה, תעשה שמירה בשם על הלינק וזהו.

למעלה