טראק חדש (סקיצה)

glock X

New member
טראק חדש (סקיצה)

http://www.o-zen.com/art/bands/292/music.php לטראק קוראים GREAT THINGS תשמעו ותנו ביקורת.

CyBear

New member
אז ככה:

אהבתי מאד את הפתיחה, אחלה של מיסתורין, גם הדיבורים סטייל נאס"א מוסיפים מאד לטעמי. עד 1:12 מעולה, אחלה פתיח אבל משם אין מי יודע מה התקדמות, קצב מונוטני ומנגינה די מעצבנת... בכללי קטע שנשמע טוב (מבחינת סאונד) אבל המלודיה חופרת וחבל. זוהי הביקורת הבונה שלי.

ירדן פ

New member
חחחח כמה שאתה צודק

הטראק אחלה אני לא אומר שלא אבל מאד מזכיר את הברקנים והולימן ובכלל את כל תקופת הנצחונות אם היית משמיע לי את הטראק לפני 4 שנים הייתי מתאהב בך אגב הקטע שאתה משנה את המקצב .. יש חוסר סנכוניזציה מטורף בין הקצב והמלודיה והלופ...

glock X

New member
אכן אכן ברקני

לא התכוונתי שזה יצא בסיגנון ניצחון אבל ככה זה יצא לי בסוף כנראה ההשפעה מהטראנס של העבר עדיין לא נגמרה אצלי, כשהשמעתי לחבר לי בפעם הראשונה דבר ראשון שהוא אמר "אייל ברקן" חחחחחח על כל מקרה זו רק סקיצה בינתיים, אני משפר אותו עוד ובסילבסטר אני מתקלט במסיבה אני אשחיל את הקטע לראות תגובות בשטח, ת'נקס בייביז

מהי גדולתו של אדם?! כנס ../images/Emo150.gif

גדולתו של אדם היא לקבל הערות ולשנות כי אמרת ש"לא התכוונת אבל יצא" אז אחי תשנה אני שחררתי פה גם כן טראק וקבלתי הערות והערות היו ש..: 1: אמר שהוא כל הטראק חיכה לרגע בו יפרוץ השיא אבל אף פעם לא הגיע 2:אמר זה צריך יותר מקצב וכו' אחי אתה לא תאמין איך שיפרתי את הטראק בקרוב הוא יצא לפורום

glock X

New member
אחי

אני גם מתכוון לשפר את הטראק, להוריד ממנו את הפן הברקני הזה כי זה לא אקטואלי בתקופה הזאת, אני יודע את זה עוד מלפני שהעלתי אותו, אני מתכוון לחתוך את המלודיה שהיא לא תהיה מלודיה אלה נגיעות פה ושם של צלילים, בקצב ההפוך אני מתכוון לשים רק אפקטים וברייקים בלי מלודיה, ולהמשיך אותו, אבל בזמן האחרון אני לא מוצא זמן מרוב שאני פנוי
, אני אשפר אותו בהזדמנות הראשונה ואעלה עוד פעם לביקורת

למעלה