טראנס...

jason newsted

New member
טראנס...

אני חושב שטראנס זה לא מוזיקה כי לדעתי מוזיקה זה בא רק מכלי נגינה ולא מהמחשב!!

pows

New member
אני איתך בנושא

גם אני חושב שטראנס זה לא מוזיקה וזה סתם ``פעלולי`` מחשב , אם אפשר ליצור שיר תןך כמה שניות רק מלחיצת כפתור במחשב אז זה לא יצירה ולא אומנות ולא כלום.

sOrCeReSs

New member
אני גם חושבת..

אבל אתה לא מבין למה אני מתכוונת. וכנראה גם לא תבין..

אני לא חושב שכאן המקום לדון בעניין!

זהו פורום רוק בלבד ! המיועד לאוהבי הרוק בכל אתר ואתר. כאן ידונו אוהבי ואוהדי הרוק בכל העולה על רוחם , אבל ! , טראנס הוא לא הנושא פה , אז אבקש שנשכח מזה. למרות שאת דתי בנושא כבר הבהרתי למטה.

ReD-HoT-GiRL

New member
זה דיי קשור

זה כן קשור לנושא הוא לא יילך לדבר עם אלה שאוהבים טרנאס על זה שזה חרא של מוזיקה....

Metal_F

New member
בטח שזו מוזיקה

טראנס היא מוזיקה בין אם היא טובה או לא, אמיתית או לא, ``חיה`` או לא. כמובן שזו לא מזויקה שאפשר להתחבר אליה ולהזדהות איתה (אני מקווה שלא בכל אופן...לכו תדעו הנוער של ימינו). הטראנס עושה את כל העבודה שמוזיקה צריכה לעשות. מאזינים לטראנס רוקדים לצליליו. בקיצור זוהי מזויקה לכל דבר. זה כמו שתגיד שעוגה העשוייה מקונדישנרים ואבקות כביסה היא לא עוגה. נכון שהמרכיבים שלה הם לא המרכיבים הקונבנציונלים, אבל מבשלים אותה, מניחים אותה על שולחן, שמים אותה יפה על צלחות ואוכלים אותה. היא משרתת את המטרה לכן היא עוגה ואתה לא יכול להגיד שלא כי היא לא מורכבת מהמרכיבים שהיית רוצה לאכול. לגבי הקטע שזוהי מוזיקה ממחושבת...אם לא הייתה מוזיקת טראנס או טכנו או כל מוזיקה ``ממוחשבת`` אחרת הייתי מתפלאה מאד. במשך המאה האחרונה כל העולם ודרך החיים שהייתה לפני כן השתנה ונהייתה ממחושבת. זה טרויאלי וטבעי שגם יווצר גל מוזיקלי כזה.

taya

New member
מוסיקה:

אמנות צירופי הצלילים. מה דעתכם, מוזיקה אלקטרונית עונה או לא עונה על הקריטריון הזה? ברור שכן. תפנימו- מוסיקה, ממוסחרת ככל שהיא, ולא משנה מה מידת החשיבה שהושקעה בה, גודל המאמץ ואמצעי השמעתה או יצירתה, מוסיקה תמיד תשאר מוסיקה. כן כן, גם טראנסים. טאיה.

amperlamper

New member
דעתו של טונה..

היא שטראנס היא מוזיקה. וגם לא בהכרח רעה בכלל.כל דבר עלי אדמות יכול לתפקד ככלי נגינה. ורגש במוזיקה לא בא מהכלי שאתה מנגן בו אלא מהנשמה שלך. ולהגביל את הספקטרום המוזיקלי שלך בגלל דיעות קדומות זה הדבר הכי מפגר. אם מישהו מחפש רגש במוזיקה אלקטרונתי יש את KLF. ובנוסף לכך בלק מטאל לא היה ככ קיים בלי כלי נגינה אלקטרוניים. חוץ מדברים כמו מייהאם והם מסריחים מהתחת. זאת הייתה דעתו של טונה

pows

New member
עדיין לא מכדיר את זה כמוזיקה

למרות הכל ולמרות כל מה שתגידו אני עדיין לא מגדיר וגם לא אגדיר את הזבל הזה וכן אני חושב שטראנס זה זבל כמוזיקה תודה ביי

למעלה