טראנס בטברנה

danshk

New member
טראנס בטברנה

שלום זכור לי שלפני כמה שנים יצא לאור טראנס של המוזיקה של בטברנה. אני מחפש את שם האלבום של הטראנס הזה או את שמו האמיתי. תודה מראש דניאל

דייב דנ

New member
כן ולא

יש RMX באלבום של הולימן, המקור נדמה לי שייך לגולדפינגר, אם זה יהיה עדיין רלוונטי אני אתן את השם ביום ראשון, אבל זה מופיע גם באלבום של הולימן. דייב דנ

MidNight Flame

New member
בדיוק שמעתי את האלבום החדש של...

האפס הזה! וכמו שצפיתי מראש - נצחונות מגיעילים! מוזיקה לימי הולדת של ילדים ביסודי ואולי בחטיבה...

gpeles

New member
לא יודע מה המקורי

אבל את הגולדפינגרס אני מכיר מהדיסק ג'ננה 2...

דייב דנ

New member
כל אחד צריך נקודת התחלה

אני לא מכיר הרבה אנשים שהתחילו לשמוע מוזיקה מינימלית, צריך להתחיל ממלודיות ולהתפתח לתחומים אחרים, הרבה אנשים הגיעו לטראנס מנצחונות ואחר כך המשיכו הלאה, חבל שהולימן לא ממשיך קדימה, הוא כבר יותר מידי זמן בעסק הזה, ואני מאמין שיש לו את היכולת לעשות מוזיקה אחרת, כנראה שזה מה שהוא רוצה.

תיראה

תיראה אני שמעתי טראנס עוד לפני שיצאו הנצחונות אבל באמת הנצחונות הם מה שחיברו אותי סופית אל הטראנס ומזה עברתי כמעט כמו כולם את הפסיכודלי אז הפסיכודלי לא תפס כל-כך ולא היה מבחר כמו היום היום אין שום סיבה שבעולם להתחיל לשמוע נצחונות ודרך אגב בעניין הולימן יש לי דיסק שלו משנת 98 בשם INTELLIGENCE GENETICS וזה פסיכודלי טהור כך שאת היכולת יש לו לא יודע למה הוא נידבק לניצחונות

gpeles

New member
פסיכדולי טהור?!

איפה אתה חי בנאדם מה פסיכדלי בטרזן מה פסיכדלי ב-"דפנה מה קורה לך? אני משתרללת.." דיסק של 7 טראקים מגעילים

israeli saiko

New member
הולימן...

כל הדיסקים של הג'ננה 2 וההולימן וקרחנה וכל הגועל נפש הזה מוכרים את זה בשוק של רמלה ב20 שקל עשו את זה באימפולס טראקר בטח =]

למעלה