טראומות ילדות...

m i t a l y

New member
טראומות ילדות...

כשהייתי בערך בת 3, ילדה נמוכה וקטנה (בניגוד להיום...
), בא אלי כלב בולדוג גדול, גבוה ממני כמובן ונתן לי נשיכה בצוואר + חצי לחי... למזלי אבי היה באזור והוא נתן לכלב בעיטה חזקה שהכלב נבהל וברח... עד היום יש לי פחד מכלבים (בעיקר כלבים שאני לא מכירה). ליד הבנות, אני מאוד משתדלת להשאר רגועה ולא להראות כלפי חוץ את היראה, אבל שתי קלטו כנראה את התת-מודע שלי והיום אפילו הפצפונת שלי מפחדת... מה אצלכם? איזה טראומות יש/היו לכם?

alona 9

New member
ג'וקים כמובן ומה??

ובעליו של כלב שאומר,"אל תפחדו, הוא לא עושה כלום"..כן לפחד!! אז הוא אומר...הכלב יודע?..לא לקחת סיכון,יש לנו כלבה גדולה עם אופי של שפן,מקשקשת בזנבה לכל מי שנכנס לחצר,מתרפקת על כולם,ונובחת רק על חתולים,ובכל זאת...לא לוקחת סיכון,לא מוכנה שילד קטן יגש אליה ללטפה או לשחק עימה.חושבת שזה נורמלי לפחד מכלבים,במיוחד אחרי טראומה כמו שעברת, אולי כדאי שתגדלו כלב משלכם מיטלי,אבל בשום אופן לא לתת להן להתקרב לכלב זר, גם אם נראה חביב וסימפטי

הכי מפחיד

אותי שייגמרו הבייגלך בעולם...חה חה חה חה , ודרך אגב, הכינוי שלי הוא שם אינדיאני עתיק של לוחמת משבט האנאחאו באיזור האמזונס...

alona 9

New member
../images/Emo6.gif ....בייגלה זה גם שם של..../images/Emo107.gif

הכינוי שלך הוא גם שם לכלב "תחש" הכי ארוך בעולם.... ו..את יכולה להתגאות,הוא זכה בפרס

חד וחלק - עכברים.

פחד פשוט ותהומי לא יכולה לראות אותם אפילו בסרטי טבע כשיש עכברים - אני מתחלחלת וזזה הצידה. לא אכפת לי עכבישים חלזונות תולעים ג'וקים צפרדעים אפילו נחשים שאני לא כל כך אוהבת, הכל רק לא עכברים לא לבנים לא שחורים לא אפורים לא קטנים ולא גדולים.

חד וחלק - עכברים.

פחד פשוט ותהומי לא יכולה לראות אותם אפילו בסרטי טבע כשיש עכברים - אני מתחלחלת וזזה הצידה. לא אכפת לי עכבישים חלזונות תולעים ג'וקים צפרדעים אפילו נחשים שאני לא כל כך אוהבת, הכל רק לא עכברים לא לבנים לא שחורים לא אפורים לא קטנים ולא גדולים.

בדיוק כמוני- עכברים. לא יודעת ממה

זה נובע ולמה אבל עד היום זו הפוביה הכי ענקית שלי.

למעלה