טראגוס...

mai babe

New member
טראגוס...

החלטתי שאני רוצה לעשות טראגוס. אבל היום דיברתי עם חברות שלי, והם אמרו שלעשות שם עגיל זה ממש מסוכן בגלל שזה פוגע בכל העצבים שנמצאים באוזן ויכול לפגוע בשיווי משקל וכו'. אני יודעת שחברות שלי לא רופאות והכל, אבל הם קראו על זה. אז רק רציתי לדעת מה אתם יודעים על זה... תודה!

Moosh Tg

New member
גם אני קראתי את זה!

ב-"ספר זיוני השכל הגדולים שכנתבו". אחלה ספר.

mai babe

New member
הצצתי...

אבל המקום בוא יש את השאלה על שיווי משקל כתוב רק על איבוד השמיעה... אני רק רוצה לדעת אם מה שחברות שלי קראו הוא לא נכון לגמרי, כי אין לי כוח לסיכונים...

Dudaaa

New member
בואי נסכם את זה במילה אחת:

בולשיט! סתם לידעתך ולידעת חברותך האיזור שאחראי על שיווי המשקל נמצא עמוק עמוק באוזן.. (אחרי עור התוף) ואם אני לא טועה הוא נרקא "שבלול" ובכל סחוס, יש עצבים.. מה לעשות? זה לא יפגע בהם אם תעשי אצל פירסר מוסמך... לי יש טראגוס, אחלה עגיל... כל השמועות גם לגבי בעיות שמיעה זה בולשיט.
תהני! דודי

talinitaly

New member
לא מדוייק

מבוך הממברנות של האוזן (גם זה החיצוני) מכיל תאים ונוירוטרסמטטיטורים (שזו סתם מילה גדולה לתאים שמתחילים אימפולס עצבי....אבל מותר לי להתלהב) שמשפיעים על שיווי המשקל...אני חושבת שכל חיפוש של הסברים על המערכת הווסטיבולרית של האוזן יעלה תוצאות שיעזרו להבין. אני חושבת שזה יכול להיות מסוכן אבל, לפי מה אני יודעת לפחות, ההסתברות לפגיעה כזו קטנה במיוחד. אם את רוצה, תעשי. ואם אתה גבר- תעשה גם..לא שמתי לב.

שטויות...

וזה פשוט אזור שאין לו חשיבות בגוף... כאילו הוא לא כמו שאר האוזן שעוד יש לה אישזהי חשיבות. את יכולה להסתדר בלעדיו וזה סך הכל שכבות של סחוס- זאת גם הסיבה שאומרים שזה כואב... בכל אופן אני עשיתי טרגוס לא ממזמן, וזה גם לא כאב לי (אבל כאב זה דבר אינדיבידואלי..) בכל אופן תעשי, תהני, ואל תדאגי!

KaUrO DoNo

New member
יש לי עוד כמה שאלות

לא רציתי לפתוח הודעה חדשה אז אני אשאל פה *מה הרוחב של עגיל בטבור? *אם נגיד אני רוצה לשים עגיל בטבור באוזן איזו הרחבה אני צריכה לעשות?

the flood

New member
עשיתי היום פירס בטבור

וזה משהו כמו 14 גייג' (אין להם מידות כי זה של הסטודיו..).. זה בסדר..?

misplaced

New member
ואן גוך הוריד לעצמו אוזן שלמה....

ועד כמה שידוע לי לא היו לו בעיות של שיווי משקל....
זה באמת שטויות, יש לי אגב טראגוס, לא שינה כלום. גם לא ההליקס והרוק.....אלו מ-מ-ש השמצות שנועדו להפחיד ו/או נולדו מבורות.

Dolose

New member
לא אוזן שלמה- רק את התנוך!../images/Emo13.gif

לא שזה עושה אותו יותר שפוי..

C H I M E R A

New member
בולשיט!

לי יש טראגוס, היום חודש (מזל טוב, תודה
) ואני מרגישה מצוין... דווקא אם כבר מדברים על סכנות, זהו אחד העגילים באוזניים שלא מסוכנים כלכך.. בוא נגיד שבטראגוס ובתנוך אין כלי דם עד כמה שידוע לי.. אפילו כשהחכתי לעשות הפירסר אמרתי בכל שאר המקומות לא לעשות, כי לא כדאי.. אבל טראגוס זה עוד פסדר.. זה מה שהוא אמר..

NightWish2

New member
חברות שלך חכמות!

ומשכילות. זה נכון. מאז שיש לי טראגוס הראש שלי נוטה הצידה, אני הולך עקום ונופל מדי פעם, בנוסף, אני לא מרגיש יותר כלום באזניים כי הייתה לי פגיעה רצינית בעצבים. Not!!!!!!!!!!!
ועכשיו ברצינות.. צירפתי קישור למטה שאולי ירגיע אותך קצת. תיהני. <התשובה ה-3 במאמר - מאמין שהיא זו שתעניין אותך.>

למעלה