טקס קבלה

tkalir

New member
טקס קבלה

רוב שלומות. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה, ואני מקווה להשאר פה :) מצטער שהתשובות פה לא שנונות במיוחד. 1. כנראה שReaper Man, אבל לא בטוח בעניין 2. מוות, כמובן. אבל אם לא, אז גראני. 3. למה אני לא יכול לענות על השאלה? אה.. קט'ולהו קורא לי 4. כנראה שההצגה בסוף Wyrd Sisters, או כשמוות מדבר עם אבא של מורט. 5. קט'ולהו קורא לי. לא זוכר ציטוטים. 6. השם משפחה שלי, עם האות הראשונה של השם הפרטי. מה לעשות שלקחו לי את הכינוי האינטרנטי הנפוץ שלי? (zipnab) 7. זה מה יש. קשה להיות מקורי בשעה כזאת. 8. גיטרה. 9. לא כרגע, אבל כן 10. חלק ממנו 11. כן 12. בבית שלי, אי שם במרכז 13. 42 14. אוק 15. 6*7 16. . 17. 1:29 18. סיכוי של 1 למיליון 19. אני תומר, ואני משתעל. 21.מ"ת, לקרוא, אינטרנט, לא לעשות פעילויות שדורשות תזוזה 28. שוחה עם הדגים. ראה 29. 29. ראה 28. (עכשיו נכנסתם ללופ אינסופי. מזל טוב.) 30. אתה לא אמור להגיע עוד לכאן. ראה 28-29. 31. כוורת, טום סמית' 33. ממש לא. ושיהיה חג שמח ולילה טוב תומר, שלא מאמין שהוא לא הגיע לפורום הזה עד עכשיו..

Athaclena

New member
שלום שלום! ברוך תהיה!!!!!

(עוד נשאר לי הטירוף מההודעה הקודמת, אז תתעלם מכל הסימני קריאה
) סחתיין על ההשקעה. ועוד בשעה הזאת!
(all googly-eyed) אני ישנה בשעות כאלה, אפילו שדוקא אתמול היה קון כל הלילה שרציתי ללכת אליו... בסוף ויתרתי מראש כי ידעתי שאני לא אשרוד. נכון שנורא רצית לדעת את כל זה? בכל מקרה, 42 גם לך! ולילה טוב! אני הולכת לאכול ארוחת בוקר עכשיו! Food!!!!

sonaku

New member
ברוך הבא חומד!

נכון שאני נשמעת כמו סבתא? כן..סליחה. אהם,היי תומר! גם אני חדשה פה :p והתשובות של 28 ו29 התדהימו אותי :O שמי ים נעים מאוד D:

tkalir

New member
יש, מתייחסים אלי

אני מרגיש פופולרי והכל
תודות אנשים :) אני מתפלא על עצמי שלא כתבתי לופ אינסופי מתכנס. והגעתי למסקנה שהחיה האהובה עלי היא boo. תומר, שהתעורר לא מזמן, ורואים את זה ד"א, איזה קון היה אתמול? כנראה לא בתחום שלי אם לא שמעתי..

sonaku

New member
וואלה?

boo? ממ..החיה האהובה עלי זה הכלב בעל ה3 עיניים ששכחתי איך קראו לו..ממ..D: איזה קון היה אתמול באמת? ס.ס

Athaclena

New member
אתמול בלילה היה קון של עין הדג.

עד הבוקר. בשנה שעברה הייתי והיה כיף... לופ אינסופי מתכנס <קוראת בחשדנות>... אתה מתכנת או משהו?

tkalir

New member
חלילה

"אינסופי" מתקשר לי עם "מתכנס" בגלל סדרות הנדסיות אינסופיות מתכנסות, ויש לי יותר מידי מזה לאחרונה. בעניין התכנות, אני מקווה להרחיב במחשבים בשנה הבאה, אבל כרגע הקשר היחיד שלי לנושא הוא שאני יודע קצת VB וקצת C. ה28 ו29 בעצם עושים goto אחד לשני. עין הדג, כלומר, האתר עם הביקורות סרטים? אתר נחמד, אבל מה עושים בקון כזה? תומר

Athaclena

New member
מה עושים? כיף חיים.

לא, באמת. יש אוכל (בשנה שעברה מרקים, השנה פסטות + לביבות), יש אנשים נחמדים מאוד (ולא אכפת להם גם אם אף פעם לא היית באתר), יש סרטים וסרטים קצרים ופרסומות - כל מיני דברים מצחיקים ומגניבים. באמת באמת כיף חיים, והתבאסתי שאני לא אבוא.

Maladict

New member
ברוך בואך זיפנאב

קשור את הדרקון בחוץ והצטרף לחגיגה(למרות שרוב הפורום מאנצ'ים אני בטוח שנסתדר). והלופ האינסופי שלך לא זורק חריגה? או אולי הוא מופסק ע"י נים אחר?

ויימס

New member
שלום לך! ../images/Emo140.gif

אנחנו כאן, חבורת מטורפים שיצאה משליטה. הצטרף אלינו בחדוות ההילולה!

sonaku

New member
אתם יודעים

ציפיתי לשאלות כמו: האם את יודעת לסרוג? וכאלה..לא יודעת למה..ממ.. בכל אופן,כל מי שקרוא את הספרים של פראצ'ט יוצא מדעתו בסופו של דבר. הלא כן?

tkalir

New member
אני לא בטוח

אני חושב שצריך להיות לא שפוי מההתחלה בשביל לקרוא ספרים של טרי פראצ'ט. שהגדרתי אליו היא "מטורף גאון וגאון בטירוף". אתה לא יכול להרשיע אותי, לא היית שם. אני מצווה עליך לא להיות שם תומר

למעלה