טקס פתיחת שנה

YulyAdi

New member
טקס פתיחת שנה

שלום, אנחנו עורכים טקס לקבלת שנה א' בקולג' שלנו ואני מחפשת רעיונות ל"חניכה" מסוימת. כלומר, מלבד חפץ כלשהו שנעניק לכל אחד מהדור (ד"א, יש רעיון לחפץ- פרט לחולצה?) אנחנו רוצים לעשות טקס חניכה, אנחנו ניהיה מסביב למדורה כנראה ונבצע ריקוד ניו זילנדי מסורתי (קהמאטה) ויש צורך במשהו באווירה הזו. רעיונות? יול

KarinDi

New member
אני מניחה שאת לא לומדת בארץ...

סדרות הנעורים האמריקאיות מלאות במגוון רעיונות מתאימים... חפץ- אני מניחה שזה צריך להיות משהו שאפשר להדפיס עליו את סמל הקולג', נכון? יש מגוון דברים מגניבים שאפשר להדפיס עליהם כמו פנס לד למחזיק מפתחות, תיק בד לקניות ועוד ועוד. שווה לחפש באינטנרט "קידום מכירות" ולמצוא אתרים שרלונטיים למקום מגוריך. לגבי הטקס, לא ממש הצלחתי להבין מה אמורה להיות המטרה שלו...להפחיד? לאתגר? להעלות חיוך? בדרך בה אני מדמיינת את זה הייתי עושה מעין משחק משימות שיוביל אותם עד המדורה ושם עושה את הטקס ואת חלוקת המתנות, אבל זה ממש פרשנות שלי על סמך היכרותי עם בברלי הילס 90210-הדור הקודם. אם תכווני אותי אשמח לעזור

YulyAdi

New member
עוד פרטים

נכון, אני לא גרה בארץ. אני בדיוק מחפשת את הרעיונות המטורפים האלו מהסרטים האמריקאים, אך מכיוון שאני לא חובבת של הג'אנר קשה לי להזכר במשהו. הבעיה שלנו עם החפץ היא התקציב וכן אני לא בקיעה באזור וקשה לי להאמין שאמצא מישהו שעושה את זה פה. אני אנסה לבדוק פעם נוספת את נושא התקציב. אני חושבת שאנחנו מחפשים מעט להפחיד אותם אך עם זאת לקבל את פניהם. לגבי משימות- כבר יש בתוכנית "חפש את המטמון" ביום אחר במתכונת דומה להצעה שלך. אנחנו מנסים לחשוב על משהו שיתן הרגשה "שבטית" כזו. האם זה עוזר לך להבין את הכיוון שלי? תודה

KarinDi

New member
נפלאות האינטרנט

לגבי המתנה- את בטוח יכולה למצוא באינטרנט מישהו שעושה את זה, זה לא חייב להיות ממש באזור. רוב אתרי האינטרנט האמריקאיים עושים שליחויות לכל ארה"ב בעלות יחסית נמוכה (בערך ברמה של משלוח דואר ישראל בתוך הארץ). לגבי הטקס... האסוציאציות שלי למשהו "שבטי" הן יחסית יצירתיות- לחבר המנון, להכין דגלים, לבנות מאהל....אבל לא נראה לי שזה מתאים אולי לדרוש מהם להשיג את הדגל שתחביאו היטב עם דברים מפחידים בדרך? אולי מעגל תופים? סיאנס? לתת להם לעבור מעין "מסלול מכשולים" בראשים מכוסים? איזשהו "דמיון מודרך"? אני אנסה לחשוב על עוד דברים בכיוון, זה מה שעולה לי כרגע...

למעלה