טקס פרסי AMERICAN MUSIC AWARDS

mc lyte

New member
טקס פרסי AMERICAN MUSIC AWARDS

המועמדים לטקס פרסי AMERICAN MUSIC AWARDS 2006 POP/ROCK Favorite Male Artist: Nick Lachey Sean Paul Kanye West Favorite Female Artist: Mariah Carey Kelly Clarkson Nelly Furtado Favorite Band, Duo or Group: Nickelback Pussycat Dolls Red Hot Chili Peppers Favorite Album: All the Right Reasons - Nickelback Stadium Arcadium - Red Hot Chili Peppers High School Musical - Various Artists COUNTRY Favorite Male Artist: Kenny Chesney Toby Keith Keith Urban Favorite Female Artist: Faith Hill Carrie Underwood Gretchen Wilson Favorite Band, Duo or Group: Brooks & Dunn Montgomery Gentry Rascal Flatts Favorite Album: Legend of Johnny Cash - Johnny Cash Greatest Hits Volume 2 - Tim McGraw Me and My Gang - Rascal Flatts SOUL/RHYTHM & BLUES Favorite Male Artist: Chris Brown Jamie Foxx NE-YO Favorite Female Artist: Mary J. Blige Mariah Carey Keyshia Cole Favorite Band, Duo or Group: The Black Eyed Peas The Isley Brothers Jagged Edge Favorite Album: The Breakthrough - Mary J. Blige The Emancipation of Mimi - Mariah Carey Unpredictable - Jamie Foxx RAP/HIP-HOP Favorite Male Artist: Eminem T.I. Kanye West Favorite Band, Duo or Group: The Black Eyed Peas Dem Franchize Boyz Three 6 Mafia Favorite Album: Monkey Business - The Black Eyed Peas Curtain Call - Eminem King - T.I. ADULT CONTEMPORARY Favorite Artist: Michael Bublי Kelly Clarkson Rob Thomas ALTERNATIVE MUSIC Favorite Artist: Nickelback Pearl Jam Red Hot Chili Peppers LATIN MUSIC Favorite Artist: Daddy Yankee Don Omar Shakira CONTEMPORARY INSPIRATIONAL Favorite Artist: Aly & AJ Casting Crowns Kirk Franklin FAVORITE NEW BREAKTHROUGH ARTIST (ALL GENRES) Chamillionaire Pussycat Dolls Carrie Underwood בטקס יופיעו : Beyonce, Carrie Underwood, Dixie Chicks, Gwen Stefani, Josh Groban, Mary J. Blige, Nelly Furtado, Pussycat Dolls, Rascal Flatts, Snow Patrol and Tenacious D.

mc lyte

New member
על המועמדים ../images/Emo26.gif

Mariah Carey, the Red Hot Chili Peppers, The Black Eyed Peas and Nickelback : מועמדים ל 3 פרסים. Mariah Carey, the Red Hot Chili Peppers, The Black Eyed Peas and Nickelback lead the nominations with three nods each. Carey, a nine-time American Music Award winner, was nominated for Favorite Female Artist in both the Pop/Rock and Soul/Rhythm & Blues categories, as well as Favorite Album in the Soul/Rhythm & Blues category for The Emancipation of Mimi. The Red Hot Chili Peppers received Pop/Rock nominations for Favorite Band, Duo or Group and Favorite Album for Stadium Arcadium, along with a nod for Favorite Artist in the Alternative Music Category. Hip/Hop Funk sensation The Black Eyed Peas are up for Favorite Band, Duo or Group and Favorite Album for Monkey Business in the Rap/Hip Hop category, along with a nomination in the Soul/Rhythm & Blues category for Favorite Band, Duo or Group. Nickelback's hit album All the Right Reasons helped earn them three American Music Award nominations. The group is up for Favorite Album and Favorite Band, Duo or Group in the Pop/Rock category and will compete against the Red Hot Chili Peppers and Pearl Jam for Favorite Artist in the Alternative Music category.

dor307

New member
PCD חיבות לגנוב את ההצגה

זה יעלה אותן לרמה הבאה....הן כבר תקועות הרבה זמן באותו מקום(מבחינת הופעות) אם לא הן אני מניח שכרי תהיה ההופעה הכי טובה,אחריה ביונסה(הבעיה עם ביונסה שהיא לא עקבית,היא יכולה לתת הופעה בת זונה כמו אצל אופרה וTRL לא מזמן או הופעה לא משהו כמו הספישייל שהיה לה בBBC). לגוון תהיה בטוח ההופעה הכי מגניבה,מאד לא אהבתי את ההופעה שלה בטקס הקודם עם פארל אז אני לא קוצץ ציפורניים לקראת ההופעה שלה,למרות שלבד היא תהיה יותר טובה זה בטוח. כמובןם שצריך לצפות גם למרי שהופעה טובה בטוח תהיה לה,נירא מה נלי תיתן(היא צריכה להוכיח הרבה) עם סנאו פטרל יופיעו עם הסינגל החדש אז זה יהיה מרגש,למרות שגם תפיסת מכוניות יכול להיות סבבה. בקיצר חרא טקס אחלה הופעות-לשם שינוי

Kryptonite

New member
קארי.../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אחד הקולות הכי יפים וצלולים שקיימים היום בתעשיית המוזיקה.

Kryptonite

New member
בינתיים ההופעה הכי טובה../images/Emo168.gif

שראיתי מהטקס. נהניתי ממנה הרבה יותר באיידול, אני לא כזה מת על קאנטרי.

Im Not Dead

New member
אני שונא קאנטרי

אבל היא עושה את BHC טוב. נראה לי שאמריקן איידול קובעים את המפיקים לאלבום הראשון, אולי לאלבום הבא היא תעשה משהו יותר מעניין כמו שקלי קלרקסון שינתה כיוון באלבום השני..

Kryptonite

New member
לפי דעתי זה../images/Emo168.gif

היה ככה עד קארי, שבניגוד לשלושת הזוכים הראשונים שאותם הם הכריחו לעשות אלבומי פופ משעממים - לקארי הם נתנו לעשות את מה שהיא באמת רצתה - קאנטרי. אני לא חושב שהיא תשתנה כי זה הסיגנון שהיא תמיד אמרה שהיא אוהבת (היא מעיירה קטנה בדרום אמריקה, כולה country. היא קצת מזכירה את בריטני באופי, רק פחות כובשת) אבל אולי היא תלך לכיוון יותר רוקיסטי שלו כמו ב - BHC.

dor307

New member
אני חושב שבאלבום הבא

היא תעבוד הרה יותר עם מפיקי פופ סטייל ד"ר לוק ומקס מרטין,השירים שלה יהיו יותר שירי פופ בניחוח קאנטרי משירי קאנטרי בניחוח פופ,ובעזרת השם היא לא תשיר על ג'יזס יותר. אני לא מסכים שההפקה אמרה להם מה לעשות בגלל שפנטזיה עשתה אלבום מאד SOUL ולא כ"כ פופ. מצחיק שבקטע שנתת סימון אמר שהיא לא רק תזכה בתחרות היא גם תמכור יותר מכל יוצאי אידול,כנראה הוא יודע על מה הוא מדבר(ושאף אחד לא יגיד לי עכשיו-אבל ברייקאוי מכר 10 מליון,אני מדבר רק על האלבום הראשון) וזה הזמן לגיד תודה לאסי שהמליץ לי עליה מתי שיצא לה האלבום. אני חושב שאת ההבדל בינה לבין בריטני הוא שבירטני לא היתה לובשת את המכנסיים הקצרים מתחת לשמלה.

Kryptonite

New member
אני חושב שהיא תישאר../images/Emo168.gif

קאנטרי, כי זה מה שהיא אוהבת - והיא גם מצליחה בזה. והתכוונתי כמו בריטני באופי ובמנטליות. נגיד, באחד השלבים הראשונים כשהיא רק הגיע להוליווד - היא התלהבה כי זו הייתה הפעם הראשונה שהיא אי פעם טסה, והיא סיפרה למנחה (ריאן סיקרסט) שהיא צילמה את העצים והמדרכות כדי להראות למשפחה שלה.
וגם הוא שאל אותה אם יצא לה לראות כוכבים כבר, והיא ענתה "לא, היה די מעונן" בשיא בתמימות.
הנה זה - http://www.youtube.com/watch?v=l7EGfVUnvw8

dor307

New member
דווקא בגלל שהיא מצליחה

אני חושב שהיא תנסה לעבור ליותר פופ,דומה למה ששנאיה עשתה. היא כ"כ טהורה Y'all

Kryptonite

New member
הקישור לא טוב../images/Emo168.gif

הינה מייקינג לוב - http://www.youtube.com/watch?v=biCEsCXL34A|סלינק| התו שהיא מחזיקה בסוף מדהים פשוט.

למעלה