טקס פרסי הMTV

Shirush1994

New member
טקס פרסי הMTV

שלום לכולם! אני מצטערת מאד שזה לא קשור לאמיר, אבל בגלל שזה קשור למדינה שלנו ולמוזיקה שלנו רציתי לבקש את עזרתכם. שירי מימון הנציגה של ישראל בטקס פרסי ה- MTV. בשביל שתהיה לנו יצוג ישראלי בטקס אנחנו צריכים להצביע כמה שיותר. אז בבקשה תכנסו לאתר: http://ema.mtv.co.uk/vote/#__local תלחצו על להיכנס לקטגוריה EUROPE'S FAVORITE ACT ולבחור ב- Israel-Shiri Maimon בבקשה תעזרו לנו בזה-כל קול חשוב

אצביע בשמחה../images/Emo13.gif

אני מאוד אוהבת את שירי והיא כבר הוכיחה לנו שהיא מייצגת אותנו בכבוד וכמו שצריך מעבר לים. חוץ מזה שיש איזשהו קשר קטן לאמיר ששניהם הופיעו יחד במחזמר הלהקה
אני אצביע אל דאגה

Shirush1994

New member
תודה רבה

תודה שאת עוזרת לנו יאלה חברה כמה שיותר הצבעות יותר טוב זה לא קשור אם אתם אוהבים אותה או לא זה נציגות ישראלית והזדמנות שלא מקבלים כל יום! כל קול חשוב!

../images/Emo207.gifבפנאי פלוס החדש

יש כתבה על להקות שהוציאו להיט גדול אחד ולאחר מכן נעלמו כדוגמת ללדין.לולה,שפיות זמנית ועוד. בסוף כל כתבה על להקה יש זמר שמדבר עליה ואייל שחר מדבר על להקת ללדין שהוציאה את הלהיט "יעקב"בשנות ה90.
הנה הסריקה

היה להם שיר ממש יפה ../images/Emo13.gif

יעקב נרדם על החולות הנודדים אל השמיים בין עננים שער נפתח המלאכים כולם קוראים לו יעקב תקום זה לא מאוחר אתה לא לבד בעולם אבל יעקב ישן ישן וחולם על סולמות אל השמיים

זה היה אחלה שיר גם אני מאוד אהבתי אותו../images/Emo13.gif

חבל שללדין לא המשיכו כלהקה כך גם לגבי "שפיות זמנית" שהוצאו את הלהיט המדהים "הקיץ האחרון" שבעיקר מבוצע ע"י להקות צבאיות בטקסי יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל מאז ועד היום.

אני מקווה שרק שישדרו את המופע המלא

כי בפנאי פלוס ורייטינג החדשים בלוח שידורים רשום שזה מ17:10 עד 18:00 ביום שני וביום שלישי ש.ח מ10:10 עד 11:00 והמופע עצמו הוא במשך שעתיים.בכל מקרה תצפו בכולו עד הסוף.

ב-7 לילות שיצא היום,לא רשום שיש ש.ח. ביום ...

שלישי,רשום במקום זה סרט אחר.....ונראה לי שאם זה שעה אז הם בטח ערכו את המופע ולא הכל ישודר,מה שמאוד אופייני להם וחבל
סתם הורסים.

ב7 לילות נראה לי שהם טעו

כי גם בפנאי פלוס,גם ברייטינג,וגם באתר של רשות השידור רשום שיש את השידור החוזר. אני אבדוק בממיר של יס שם זה יהיה הכי בטוח.

מוזר ביס רשום שיש את השידור החוזר ביום שלישי

99.9 אחוז שיש את השידור החוזר.הכי טוב לצפות באותו יום בכל מקרה.

רעות

מצאתי את התמונה הזאת מהפסטיגל 1998 כתוב למעלה HOT בידור ישראלי אז באיזה זה היה ששידרו את זה , אני יודעת שזה בHOT אבל איזה קטגוריה את יודעת אולי ?

למעלה