עונה-ספוילר עונה 3
השחקן הכי טוב:ג'יסון דוהרינג AKA לוגאן אקלס השחקנית הכי טובה: קריסטן בל AKA ורוניקה מארס הדמות החדשה הכי מעניינת:באיזה השנייה אני חושבת שביוור אני אגיד לך להמ לדעתי היא דמות שהייתה חדשה, כי הוא היה רק בשתי פרקים בעונה הראשונה, והוא הגיעה כדתמות שסתם שמה בתור רקע. הדמות הכי מעניינת:לוגאן אקלס הפרק הכי טוב:NOT PICTURED הפינאלי של העונה השנייה הסטוריליין הכי מעניין:ביוור וכל מה הדברים שהיו קשורים בו{ההתעללות המינית, היחס של אבא שלו אליו, היחס של חבריו אליו וכו,} הרגע הכי מהמם (מבחינת הפתעה, דבר שלא ראיתם שבא):ביוור אנס את ורוניקה. הדבר שאתם הכי מצפים לו בעונה 3: 1.הוויב של הרסט קולג'- אני לא יודעת למה אבל אני תמיד יותר אוהבת את הקולג' מהתיכון,חוץ מזה אני אוהבת קולג'ים בקליפורניה הם תמיד אם וויב יותר נחמד{ונירא לי שלהרסט הולך להיות תוויב של ברקלי אז אני משחה כי ברקלי זה אוניברסיטה אחת המיוחדות}. 2. המערכת יחסים של לוגאן וורניקה , לראות אותם במערכת יחסים לא תהתחלה לא תסוף את כל המערכת יחסים שלהם ואיך הם מתמודדים אחד אם השני. וכמובן, איך אפשר בלי, הדיאלוג/ציטוט הכי מצחיק:את לא תקבלי אחד ממני כי יש כל כך הרבה שזה לא הגיוני לבחור אחד אז הינה הטופ 4 שלי. 1.VERONICA: This face? Right here? My over-the-moon face. JANE: Thinking of asking some special boy? VERONICA: I'm flying solo for the foreseeable future. I'll be working it, though. WALLACE: You work it, girlfriend! 2.LOGAN: So this is staking out, huh? It looks sexier in the movies. VERONICA: Did you hear anything from Hannah? LOGAN: Does deafening silence count? VERONICA: You know, I'm not sure, but I think when they start shipping your girlfriends off you're officially a bad boy. LOGAN: Her dad and your dad should get together and go bowling. 3.VERONICA: Oh, you're being a jackass. Must be an even-numbered day. I do so prefer the odd-numbered days when you're kissing my ass for a favour. LOGAN: Well you find out why this plastic surgeon is trying to get me sent away for killing Felix and I will make sure that all even-numbered days are removed from the calendar. 4. LOGAN: Annoy, tiny blonde one. Annoy like the wind! זכרו, ההצבעה שלכם לא אומרת כלום, אז קדימה.