טקס פרסי העונה?

טקס פרסי העונה?

חיפשתי בפורום ולא מצאתי שהיה כזה דבר, אז חשבתי שאפשר לעשות כזה דבר, בכל מקרה עושים את זה ברוב הפורומים. אז ככה זה הולך, כל כך יכתוב את דעתו בנוגע לפרסים הבאים: השחקן הכי טוב: השחקנית הכי טובה: הדמות החדשה הכי מעניינת: הדמות הכי מעניינת: הפרק הכי טוב: הסטוריליין הכי מעניין: הרגע הכי מהמם (מבחינת הפתעה, דבר שלא ראיתם שבא): הדבר שאתם הכי מצפים לו בעונה 3: וכמובן, איך אפשר בלי, הדיאלוג/ציטוט הכי מצחיק: זכרו, ההצבעה שלכם לא אומרת כלום, אז קדימה.

orale12345

New member
עונה-ספוילר עונה 3

השחקן הכי טוב:ג'יסון דוהרינג AKA לוגאן אקלס השחקנית הכי טובה: קריסטן בל AKA ורוניקה מארס הדמות החדשה הכי מעניינת:באיזה השנייה אני חושבת שביוור אני אגיד לך להמ לדעתי היא דמות שהייתה חדשה, כי הוא היה רק בשתי פרקים בעונה הראשונה, והוא הגיעה כדתמות שסתם שמה בתור רקע. הדמות הכי מעניינת:לוגאן אקלס הפרק הכי טוב:NOT PICTURED הפינאלי של העונה השנייה הסטוריליין הכי מעניין:ביוור וכל מה הדברים שהיו קשורים בו{ההתעללות המינית, היחס של אבא שלו אליו, היחס של חבריו אליו וכו,} הרגע הכי מהמם (מבחינת הפתעה, דבר שלא ראיתם שבא):ביוור אנס את ורוניקה. הדבר שאתם הכי מצפים לו בעונה 3: 1.הוויב של הרסט קולג'- אני לא יודעת למה אבל אני תמיד יותר אוהבת את הקולג' מהתיכון,חוץ מזה אני אוהבת קולג'ים בקליפורניה הם תמיד אם וויב יותר נחמד{ונירא לי שלהרסט הולך להיות תוויב של ברקלי אז אני משחה כי ברקלי זה אוניברסיטה אחת המיוחדות}. 2. המערכת יחסים של לוגאן וורניקה , לראות אותם במערכת יחסים לא תהתחלה לא תסוף את כל המערכת יחסים שלהם ואיך הם מתמודדים אחד אם השני. וכמובן, איך אפשר בלי, הדיאלוג/ציטוט הכי מצחיק:את לא תקבלי אחד ממני כי יש כל כך הרבה שזה לא הגיוני לבחור אחד אז הינה הטופ 4 שלי. 1.VERONICA: This face? Right here? My over-the-moon face. JANE: Thinking of asking some special boy? VERONICA: I'm flying solo for the foreseeable future. I'll be working it, though. WALLACE: You work it, girlfriend! 2.LOGAN: So this is staking out, huh? It looks sexier in the movies. VERONICA: Did you hear anything from Hannah? LOGAN: Does deafening silence count? VERONICA: You know, I'm not sure, but I think when they start shipping your girlfriends off you're officially a bad boy. LOGAN: Her dad and your dad should get together and go bowling. 3.VERONICA: Oh, you're being a jackass. Must be an even-numbered day. I do so prefer the odd-numbered days when you're kissing my ass for a favour. LOGAN: Well you find out why this plastic surgeon is trying to get me sent away for killing Felix and I will make sure that all even-numbered days are removed from the calendar. 4. LOGAN: Annoy, tiny blonde one. Annoy like the wind! זכרו, ההצבעה שלכם לא אומרת כלום, אז קדימה.

TeaBag

New member
תשובות. יאי.

השחקן הכי טוב: ג'ייסון דוהרינג. השחקנית הכי טובה: קריסטן בל. הדמות החדשה הכי מעניינת: חדשה? מהעונה השנייה נגיד, כן? אז חנה. הדמות הכי מעניינת: ורוניקה מארס. הפרק הכי טוב: A Trip to the Dentist. הסטוריליין הכי מעניין: הרצח של לילי. אני מניח. הרגע הכי מהמם (מבחינת הפתעה, דבר שלא ראיתם שבא): בפרק הראשון של העונה השנייה, כשורוניקה ראתה את שאריות האוטובוס שהתרסק בים. הדבר שאתם הכי מצפים לו בעונה 3: להכל. פשוט הכל. העיקר שתגיע כבר וכמובן, איך אפשר בלי, הדיאלוג/ציטוט הכי מצחיק: יש הרבה. אני חושב על אחד ספציפי כרגע

או, סוף סוף משהו שדורש שרשור חדש

השחקן הכי טוב: קית' השחקנית הכי טובה: דה, ורוניקה הדמות החדשה הכי מעניינת:ראש העיר הדמות הכי מעניינת: ביבר הפרק הכי טוב: 11, העיף את הדאנקן מהמסך שלי הסטוריליין הכי מעניין: האוטובוס, למרות שורוניקה לא הכי מתעניינת. הרגע הכי מהמם (מבחינת הפתעה, דבר שלא ראיתם שבא): למען האמת, הריקוד של לוגן וורוניקה לפני שבועיים הדבר שאתם הכי מצפים לו בעונה 3: תנו לי לסיים עונה 2 וכמובן, איך אפשר בלי, הדיאלוג/ציטוט הכי מצחיק:שהדאנקן אומר לורוניקה שהוא אוהב אותה והיא לא אומרת בחזרה.

orale12345

New member
דרך עגב עשיתי כזה לפני חודש בערך

אבל היה לי יותר קטגוריות ועשיתי גם מועמדים , אבל לא היה סיכום כי באותה תקופה פחות ראו את כל העונה אז פחות הגיבו ולא רציתי לעשות סיכום רק ל10 אנשים.

dan the man

New member
טוב:

השחקן הכי טוב: ג'יסון דוהרינג AKA לוגאן אקלס השחקנית הכי טובה:קריסטן בל AKA ורוניקה מארס הדמות החדשה הכי מעניינת:ביוור הדמות הכי מעניינת:"עיליי" (ציטוט של קית' אומר שלום" הפרק הכי טוב:האחרון הסטוריליין הכי מעניין:הקטע עם תאמפר והפיצפטריקס הרגע הכי מהמם (מבחינת הפתעה, דבר שלא ראיתם שבא):וואי לא זוכר כבר... אני חושב שכל ה4 פרקים אחרונים באו במכה הדבר שאתם הכי מצפים לו בעונה 3:אלונה טל חוזרת בתור זומבי וכמובן, איך אפשר בלי, הדיאלוג/ציטוט הכי מצחיק:למי יש כח?!

ToGia89

New member
טוב גם אני אענה :) .

השחקן הכי טוב: לוגן, הווו, הציניות שלו . השחקנית הכי טובה: ורוניקה, נו מה? הדמות החדשה הכי מעניינת: דון לאמב, או אנערף, השריף קיצר . הדמות הכי מעניינת: לא עולה לי אף אחד כרגע . הפרק הכי טוב: כשמג מתה ודאנקן וורוניקה מארגנים את החטיפה של התינוקת ובפרק עצמו זה נראה כאילו לורוניקה אין קשר לזה בכלל . הסטוריליין הכי מעניין: יש הרבה בעיקרון . הרגע הכי מהמם (מבחינת הפתעה, דבר שלא ראיתם שבא): וואו . שורוניקה ולוגן רקדו בנשף, זה היה מפתיע לאחר כל מה שהולך ביניהם . הדבר שאתם הכי מצפים לו בעונה 3: קודם שיגיע, אחר כך נדבר . וכמובן, איך אפשר בלי, הדיאלוג/ציטוט הכי מצחיק: יש הרבה, הדבר היחיד שאני זוכרת כרגע, זה מה שלוגן אמר לורוניקה בפרק של אתמול כשהיא שאלה אותו אם הוא היה עם קנדל ביום של התאונה והוא הסביר לה על חיי המין שלו חח וכשהיא אמרה משהו כמו "THIS FACE IS MY OVER THE MOON FACE" משהו דומה .

sweet shir

New member
עונהנהנהנהנהנהנה

השחקן הכי טוב: ג'ייס השחקנית הכי טובה: קריס הדמות החדשה הכי מעניינת: אמממממ פהפהפהפה ג'קי הדמות הכי מעניינת: בכלל? אמממ לוגיקה. הפרק הכי טוב: 220 ו-222 הסטוריליין הכי מעניין: אממ לוידעת היו מלא. חחח הרגע הכי מהמם (מבחינת הפתעה, דבר שלא ראיתם שבא): זה ספוילר |סוג של ספוילר למטה| הדבר שאתם הכי מצפים לו בעונה 3: לוגיקה, כמובן!
|נגמר| וכמובן, איך אפשר בלי, הדיאלוג/ציטוט הכי מצחיק: אואואו! היו יותר מדי!
אוקי הראשון שעולה לי לראש. פרק 219
Logan: As a rule, I like to start every school day with a hot blond waiting for me in the parking lot. Veronica: Me too. Logan: I'm not blond. Veronica: Or hot. Got a question for you: remember back when you were doing the deed with Dick's stepmom? Logan: Mmm, vaguely. I remember she thought I was hot. Veronica: Were you with her on the day of the crash? You two talked on the phone a few times that day. Logan: Man, you're obsessed with my sex life. Do I need to start carrying around a webcam from now on? Veronica: Logan... Logan: Day of the crash, day of the crash... uh, I'd really have to consult my feelings journal to be sure. Veronica: Kendall stood to make millions by sending Dick and Beaver over that cliff. There was an insurance policy. Logan: Kendall requires a domestic staff to make cereal. You really think she could plot a murder? Veronica: Were you with her at 7:03? Logan: Actually, she kicked me out before the sheets were dry. But considering her husband's fondness for handguns, and the fact that Dick and Beaver could come home at any moment, who could blame her? Anything else? Oh, I, uh, I got to second base with Tammy Forester in eighth grade in Duncan's closet. Last summer, I made this townie girl moan without even using my hands. Is any of this relevant? Should I make a list?

למעלה