טקס פרסי המגזין classic rock

omrihoresh

New member
בת כמה ארין?

היא נראית הרבה יותר צעירה מסטיבן.... ובקשר לתמונות- אליס קופר נראה נורא, ומי זה הבחור עם השיער הבלונדיני המוחלק? (זוועהההה....)

SaintJohn

New member
זה רק האיפור שלה, היא נראית בסדר.

ומי זה שם עם סטיבן בכחול, דוד אליס? עכשיו הוא באמת נראה רע. ומי זה הפריקזוֹיד השני, הלבקן?

בָלבָל

New member
חחחח מצחיקים

לא התכוונתי שהיא נראית שמשהו עובר עליה, אלה שהמראה שלה רע באותו ערב.. בין היתר האיפור. אין לי מושג בת כמה ארין, אני מנחשת שהיא מעל 35. אבל זה ניחוש בלבד

Aeroguy

New member
לקח לי כמה דקות להתגבר על ההלם...

זה כנראה היה אירוע ממש רע, כי כולם (ללא יוצא מן הכלל) נראים ר-ע...

AeroTom

New member
הוא הציג אותו לפני קבלת הפרס

ודיבר בצורה די מרגשת ממה שכתוב שם. הפרס היה ה-Living Legend Award כחלק מהטקס חלוקת פרסים של המגזין Classics Rock (משהו כמו הפרס מפעל חיים של האוסקר, רק של הטקס שלהם). אין לי מושג מי זה הבחור הבלונדי הזה ששאלו עליו, אבל בתמונה אחת נראה שהוא מקליט את סטיבן על טייפ מנהלים. אולי זה מישהו מהמדיה...או שקשור למגזין. ובא לי להעלות את הבחירות שלי לקטגוריות הראשונות שלהם שם עם הפרסים
אולי אעשה זאת אחר כך...לא מוזר שבחרו בהופעה של הלהקה בהייד-פארק בתור "אירוע השנה"? נראה לי אירוע הרבה יותר גדול צריך לקבל את הפרס הזה. זה פשוט היה חלק בפסטיבל עם הופעה של הלהקה, זה לא היה אירוע כזה בולט או רציני.

omrihoresh

New member
אולי

פשוט מעריכים מאוד את אירו מבחינת הכשירות של הלהקה ועל כך שהיא תופרת את העולם בסיבובי הופעות... מה שבאמת מעניין אותי, אלו החיים הפרטיים של סטיבן. הוא תמיד נראה לי כזה בחור אניגמטי ומסתורי, כאילו אנחנו מכירים רק את החזות שלו בהקשר של הלהקה אבל לא את כל שאר העסק. אני לא יכול לחשוב על הרבה אמנים בסדר גודל הזה שהצליחו לשמור על העניין הזה. ובהודעה החדשה ששירשרתי אני מספר על חלום מצחיק שהיה לי לא מזמן (וקשור באירו כמובן)- כולם מוזמנים לקרוא.

omrihoresh

New member
ויש לי עוד רעיון!

מתנצל על שמות השרשורים- אולי נקים קבוצה של אירו בפייס בוק? יש שם קבוצה כבר כמעט לכל נושא, ויכול להיות מגניב להכיר מעריצים מהעולם, ומי יודע, אולי גם חברי הלהקה יעברו להגיד שלום...? מה דעתכם? ועכשיו אני רץ לבדוק אם כבר יש קבוצות אירו בפייסבוק...

בָלבָל

New member
לדעתי יש כבר כי דיברו על זה בAF1

אבל למה צריך את זה אם יש את הפורום בAF1? וחוצמזה אני לא נכנסת לפייסבוק, כתוב שם בתנאי השימוש שהם רשאים לעשות עם הנתונים שיש להם מה שהם רוצים ולהעביר אותם לגורמים מסחריים.

omrihoresh

New member
וואלה?

את זה לא ידעתי. חשוב לקרוא את האותיות הקטנות, אני משער. טוב, גוגל, למה אפשר כבר לצפות? לפרטיות?

בָלבָל

New member
תשמע הלהקה היתה ההופעה הראשית של אותו

יום של היידפארק.. אז אין סיבה שזה לא ייחשב כאירוע השנה. מה גם שהם חזרו לאנגליה אחרי כלכך הרבה שנים... לדעתי בחירה מוצדקת ביותר (והכי טובה
)

AeroTom

New member
אירוע השנה במוזיקה? בואו לא נגזים...

שיחכו חודש וקצת ואז באמת יהיה אירוע השנה של הרוק...ובכל מקרה היו אירועים בולטים יותר גם לפני.

SaintJohn

New member
הוא מתכוון שאם הופעה אחרת היתה מועמדת

להופעת השנה, נגיד...לא יודע, ממממ...בקארלסרו, אז היא כבר היתה הרבה יותר ראויה לפרס מאשר ההופעה בהיידפארק.

AeroTom

New member
גם לא

אבל נגיד אממ...ההופעה של זפלין חודש הבא למשל בהחלט יכולה להיחשב כ"אירוע השנה". כי זה באמת אירוע גדול וגם די היסטורי שיכול בהחלט להיכנס לקטגוריה. ולא חסרים עוד דברים כאלה שקרו השנה שיוכלו להיחשב ככה. כבאמת אירוע עם משקל או עם ייחוד מסויים שבלט השנה. לבחור סתם הופעה של להקה כלשהיא בתור האירוע של השנה שלהם במוזיקה נראה לי די לא מתאים לקטגוריה. ולא להתבלבל, הקטגוריה שלהם היא "אירוע" השנה. לא "הופעת" השנה (שגם במקרה השני הייתי בוחר משהו קצת יותר בולט או מיוחד).

בָלבָל

New member
אבל מדובר על אירועים שקרו ב12 החודשים

שקדמו לאירוע הזה.. אז מה לעשות.

AeroTom

New member
ההודעה נעשתה הרבה לפני

ותאמיני לי שזה עדיין מתאים לבחירה למרות שעוד לא התרחש. והרבה מעבר לזה, אפשר למצוא עוד הרבה דוגמאות שאכן מתאימות לקטגוריה הזאת, של באמת אירוע, מאשר הופעה של אירוסמית' בפסטיבל בהייד-פארק. הרבה להקות מוכרות הופיעו בהרבה פסטיבלים השנה...

AeroTom

New member
מה? מה הקשר...

ושום אנטי...אני רק משתמש בהגיון בדעה שלי. פשוט נראה לי קצת מגוחך שהם בחרו הופעה רגילה לגמרי של להקה כ"אירוע השנה" שלהם במוזיקה.

למעלה