טקס סיום

Red Ribbon

New member
טקס סיום

היום מתקיים טקס הסיום של שכבה יוד בית היוצאת במקווה - שלום לכולכם! היה ממש אחלה להכיר! נפגש בשמחות!
(ולא לשכוח להגיע ב 140 ו- 150 שנה למקווה! חסר למי שלא יבוא
) תוכנית הטקס, למיטב הבנתי - התכנסות באמפי הגדול (איפה שחמי רודנר הופיע השנה) קריינות מתלקקת (אה... ורד יושבת על כל פסיק, אז קצת קשה להרחיב בנושא), הצגה הכוללת ירידות על מורים, שירים וריקודים... אח"כ שכבה י"ב מוזמנת למסיבה במימד החמישי בנמל ת"א - תשתדלו לא לשתות
יותר מידי, הרי יש לכולכם בגרות בתנ"ך יום רביעי. מי מוזמן? י"ב ניקים ובני משפחותיהם. בלי מתפלחים שלא מהשכבה והביצפר! אני לא יודע אם באמת יעמידו מורים שינסו לזהות מסתננים משכבות נמוכות יותר, אבל למה להסתכן? (אה... פשוט תכנסו מסביב...)

Red Ribbon

New member
היום

אורחים, אם אני לא טועה, מגיעים בשעה שמונה או משהו כזה. תמצאי איזה י"ב-ניק ותשאלי אותו.

Hole In The Sky

New member
אני בהתחלה חשבתי שהוא בכיתה ז´

כי הוא שם את הסמל המצויר הזה של מקווה וכתב "זה מה שקורה ששמים תלמיד מקווהכיתה ז´.." ויש המשך אבל אני לא זוכרת.. או משו כזה! אז....זהו יכול להיות שבחופש אני טסה לסקוטלנד!איזה כףףףף -כמעט בטוח!

Mashina Girl

New member
אוו..פאק יו הילה. אני באה אליך ו..

אנחנו הולכות לחפש את אמא שלך!! נגיד לה שהיא שכחה ת´מפתח בבית!! כלומר,הממ כן,ת´מפתח,שיהיה! ואז כזההה...אאאההההההה............נשאר שם! המממ
. נוט? בלה. אוף.

Red Ribbon

New member
אני מבטיח לך

שהציור צויר בכיתה ז´... אבל הרבה ביוב זרם בירקון מאז.

למעלה