טקס סופשנה...

טקס סופשנה...

אתמול היה לנו טקס סופשנה...קיבלנו תעודות גמר עם תמונת המחזור,ספר 'הלכות צבא' וסה"כ היה נחמד...גם ההורים באו.אח"כ נסענו כל הכיתה לים בלילה סטלנו וניפרדנו...באווירה של "אלו הפעמים האחרונות שאנחנו מתראים".ובאמת כבר אפשר לספור על יד אחת את שאר הפעמים שנתראה בעתיד. לא יודע,פתאום כולם היו שווים כאלה,כי אחרי שלוש שנים שיש את אלה שיותר או פחות בהיררכיה החברתית,פתאום נהיינו אותו דבר...(בסוף כולם גומרים בקבר
) וזה חבל,וזו תקופה שגם אותה צריך לעבור... וזה נגמר,אולי אחרי הכל נלך לאיזו מסעדה וזהו,יותר לא נראה אחד את השני.ויכול להיות שאני אבכה,כמו שיוצאות לי עכשיו מהעיניים...

לנו יש מסיבת סיום

בעוד יומיים ההתרגשות עצומה אתמול רובנו סיימו ללמוד.. כמעט ולא נראה את כולם רק את הקרובים מאוד אליינו וזה די מבאס... אוףףףףףףףף לא רוצההה

devilz

New member
הייתה אמורה להיות לנו מסיבת סיום שבוע הבא..

מילת הקסם הייתה... לפחות יהיה לנו מסיבה באיזה מועדון..

onlyhope1

New member
חח קרימינלים :p

הייתם צריכים לעשות את זה אחרי הטקס שלכם חח חכמיםםם אש אתםם :p

devilz

New member
את יודעת.. אנחנו לא המחזור הראשון שעשה דבר

כזה

rasmus girl1

New member
חח רק אתמול,

ידיד שלי אמר לי "ואיי שמעת מה עשו במקיף ח'?" מישהו מהשכבה שם תמונות בבלוג שלו של ההרס שעשו :/

rasmus girl1

New member
../images/Emo13.gif

המסיבת סיום שלי מחר,את הבגדים והנעליים לקחתי מחברות
והשיער נעשה עליו ניסוי היום ונראה אם הוא יסתדר נורמלי בשביל מחר..הממ ולאפטר פרטי אני לא הולכת,אין לנו שכבה כזאת מי יודע מה גיבושית [נו אשדודים שלוחלנד] אז להיות איתם במועדון בת"א אני אוותר..וגם חבל לי על 100 ש"ח בשביל זה חח..

onlyhope1

New member
איזה מקיף את ?:)

וליז חחח אצלינו לפני כמה שנים עשו אותו דבר ולמדנו ת'לקח כל הדברים עושים אחרי הטקסס חח כשאפשר להרוס הכל חופשי:p

devilz

New member
סמעק.. שנה שעברה עשו לא פחות נזק...

להם לא ביטלו תמסיבת סיום..

elivnat

New member
זה באמת עצוב...

המסיבת סיום שלנו בע"ה ביום שלישי בעוד שבועיים... לחשוב שאחרי זה בקושי נפגשים... אוףףףף:(:( מזל שאני וחברה שלי סגרנו שירות לאומי באותו איזור, לפחות את הנסיעות נעביר ביחד...

למעלה