טקס נערת השנה יאללה להצביע לנציגה מהרצליה, מס´9, תמי דגן
א [אורן] New member 2/9/02 #2 למה?! ואם היא תבחר... מה זה יעזור?! כבוד לעיר? איזה בדיוק? שהעיר מטפחת את האנשים שבה להיות... יפים?!
N *neta* New member 2/9/02 #4 אוקיי אני אמרתי כבוד לעיר? לא! למה להכניס מילים לפה? אני אמרתי מה זה יעזור לעיר? לא! שוב פעם מכניס מילים.. בסך הכל ציינתי שיש לנו מהעיר נציגה/מתמודדת מהתחרות. אגב מי לדעתכם תבחר?
אוקיי אני אמרתי כבוד לעיר? לא! למה להכניס מילים לפה? אני אמרתי מה זה יעזור לעיר? לא! שוב פעם מכניס מילים.. בסך הכל ציינתי שיש לנו מהעיר נציגה/מתמודדת מהתחרות. אגב מי לדעתכם תבחר?
N *neta* New member 2/9/02 #8 כי מצאתי לנכון לציין את זה אם הסיבות האישיות שלי מעניינות אותך-תפנה אלי במסרים.
B bizkitboy New member 2/9/02 #11 אח שלך? בטח כשישאלו אותו מה הוא רוצה להיות כשהוא יהיה גדול הוא יאמר שהוא רוצה להיות מלך הסקס אני צודק? אם לא אני מצטער...
אח שלך? בטח כשישאלו אותו מה הוא רוצה להיות כשהוא יהיה גדול הוא יאמר שהוא רוצה להיות מלך הסקס אני צודק? אם לא אני מצטער...
B bizkitboy New member 2/9/02 #16 מחיקה הגונה? מישהו נכנס יותר מדי לקטע של החוקים של הפורום... מחיקה הגונה... LOL
א [אורן] New member 3/9/02 #17 כמובן לא נכנסתי יותר מדי לחוקים של הפורום. אני חושב שההודעה שלך לא במקום. ואם לא נאה לך סגנון הדיבור שלי, אתה תמיד מוזמן לא לדבר איתי. לא הכרחתי אותך.
כמובן לא נכנסתי יותר מדי לחוקים של הפורום. אני חושב שההודעה שלך לא במקום. ואם לא נאה לך סגנון הדיבור שלי, אתה תמיד מוזמן לא לדבר איתי. לא הכרחתי אותך.
A a_goa New member 3/9/02 #18 תמי דגן מהרצליה פיתוח?? אני מקווה שזו לא היא.... כי היא ממש מכוערת...ממש לא מתאים לה ללכת לתחרות כזאת
תמי דגן מהרצליה פיתוח?? אני מקווה שזו לא היא.... כי היא ממש מכוערת...ממש לא מתאים לה ללכת לתחרות כזאת
N *neta* New member 5/9/02 #19 תנחשו מי בין 10 הסופיות?? ../images/Emo8.gif הילה מסיקה אה, היא לא מהרצליה. אז..יש לנו גם את: סונדרין בן הרוש רגע, היא גם לא מהרצליה... נטלי זינו wrong girl..again.. טוב נו חלאס שטויות תמי דגן בין 10 הסופיות בהמשך
תנחשו מי בין 10 הסופיות?? ../images/Emo8.gif הילה מסיקה אה, היא לא מהרצליה. אז..יש לנו גם את: סונדרין בן הרוש רגע, היא גם לא מהרצליה... נטלי זינו wrong girl..again.. טוב נו חלאס שטויות תמי דגן בין 10 הסופיות בהמשך