YourStarDust
New member
טקס נבחרים (../images/Emo35.gif)
הסתובבתי קצת באתרי מעריצים והגעתי לאתר מעריצים של גליי שעשו טקס נבחרים קצר לסיום העונה השנייה, אז חשבתי אולי לעשות גם פה משהו כזה, עם איזה הצבעה כזאת שיישלחו במסרים. טיפה כמו שמורי עשתה, רק ראיתי כמה קטגוריות מעניינות שלא עלו שם וחשבתי על זה. אז אם לדעתם יש לזה מקום סמנו
ואני אעשה הודעה מסודרת כזאת
בכל מקרה, יותר רציתי להעלות את זה בגלל הבחירות המוזרות ביותר שעלו להם... הינה התוצאות שהם הגיעו אליהם - Best guest performance: Forget You – Gwyneth Paltrow Best male solo: Isn’t She Lovely – Kevin McHale Best female solo: Jar Of Hearts – Lea Michele Best duet: I Feel Pretty/Unpretty – Lea Michele & Dianna Agron Best mashup: I Feel Pretty/Unpretty – Lea Michele & Dianna Agron Best original song: Get It Right – Lea Michele Best Warblers’ song: Somewhere Only We Know Best album: Volume 5 Song of the season: Light Up The World כאילו מה?! השיר המקורי הכי טוב של רייצ'ל דווקא? סולו גברי הכי טוב - ארטי? ודווקא השיר הזה של רייצ'ל על סולו נשי? מוזר מוזר מוזר. חשבתי גם להוסיף קטגוריה של - שיר קצבי ושיר שקט, ואולי עוד כמה קטגוריות שאתם תציעו, אז תגידו מה דעתכם
ועוד משהו קטן שמצאתי שם ושיעשע אותי, זאת התמונה של סנטנה מהמסע הופעות הנוכחי, שהיא עולה לשיר איתם בבורן דיס וואי עם החולצה שכתוב עליה לבנונית
ועם תחתונים?
?? קיצר אולי זאת השעה וזה שאני עייפה. אם כתבתי שטויות תסלחו לי!
הסתובבתי קצת באתרי מעריצים והגעתי לאתר מעריצים של גליי שעשו טקס נבחרים קצר לסיום העונה השנייה, אז חשבתי אולי לעשות גם פה משהו כזה, עם איזה הצבעה כזאת שיישלחו במסרים. טיפה כמו שמורי עשתה, רק ראיתי כמה קטגוריות מעניינות שלא עלו שם וחשבתי על זה. אז אם לדעתם יש לזה מקום סמנו