טקס חנוכת מגרש הכדורסל

motisisr

New member
טקס חנוכת מגרש הכדורסל

ביום שישי הקרוב 10.10 יהיה טקס חגיגי לחנוכת מגרש הכדורסל בבית ספר יובלים במעמד ראש המועצה. לטקס הוזמנו כל ההורים וכמובן יהיה בהשתתפות תלמדי בית הספר (על חשבון שעות לימוד) אני שואל כמה שאלות חשובות 1. האם בית הספר הוא מגרש לתעמולה פוליטית של גולברי ... ומי ידוע מי עוד יצוץ שם? 2. האם ילדינו צרכים להית תפאורה זולה לפרויקט שנוי במחלוקת. 3. למה על גבי נייר ההזמנה הרשמי של בית הספר שמחולק לתושבים בזמן בחירות היו חייבים לדחוף משפט בזו הלשון " בשם צוות ביה"ס ותלמידיו אנו מודים למועצה על בניית המגרש" 4. למה הנושא לא עלה לדיון בישיבת הועד המוסדי האחרונה?

תותח9

New member
מנסיון שלי, הילדים מתייחסים בציניות

"אוף, עוד פעם נאום של גולברי..."

motisisr

New member
זאת בכלל לא הנקודה

ברור לי שהטקס לר נערך על מנת שגולברי יזכה באהדת הילדים -מפריע לי מאוד שהילד שלי צריך להיות תפאורה לטקס וכנראה אני אשלח אותו לבית הספר מאוחר יותר או שניתן לו יום חופש. -מפריע לי שגולברי דרך בית הספר מפעיל תעמולת בחירות, עשיתי השקעתי -מפריע לי שהתוכנית למגרש כדורסל הוקי וטריבונות ישיבה, קוצצה למגרש כדורסל בלבד ואני רוצה לקבל תשובה ממיקי אקרמן - נאמר לי כי מנהלת בית הספר התנגדה לתוכנית המלאה של טריבונות ישיבה ומגרשי ההוקי האם עובדה זאת נכונה ובעצם שינוי התוכנית נעשה בגלל דרישת בית הספר?? לדעתי היה ניתן לדחות את הטקס עד לאחר הבחירות אלא אם מישהו באמת חושש שבנובמבר אחרי הגשם הראשון הוא יהיה מכוסה בבוץ....

Master Stav

New member
../images/Emo45.gif

מסכים לכל מילה שלך ומחזק ... 1. על פי הביצוע ...בנובמבר לא יהי מגרש אלא שלולית בוץ 2. אפשר לדחות את הטכס לאפריל אחרי שעלידי מים ומטטאטים ינקו את המגרש 3. עצוב ששונתה התוכנית היישוב הפסיד

tf57273

New member
נכון מאוד

בית הספר לא צריך להיות מגרש תעמולה יגורגו כול הפוליטיקאים מאה מטר מבית הספר כולל שלטים נמאס כבר מכול המבטיחים האלה די , כול פקיד פתאום רוצה להיות מנהל של מועצה . ומה עם נסיון הוא לא נרכש בשלטים הבטחות וכיוצא בזה , בכלל להוריד שלטים משטחים ציבוריים ומהר .

motisisr

New member
זה היה הרבה יותר גרוע מזה

א. הילדים כמובן לא למדו, במקום זאת התייבשו בשמש הקופחת ב. החגיגה הפוליטית היתה פשוט מגעילה גולברי כרגיל הבטיח הבטחות שהלוואי והפעם לא יתגשמו ("אני אבנה מגרש קטרגל מדשא סינטטי") לא שכח להודות לשותפים צ'וח ויוסי לעוד הרבה עשייה בעתיד. אם צ'וח לא מודה על שיתוף הפעולה וההסכמות בין גולברי ליחד בתנופה, לפחות גולברי עושה זאת בשבילנו. ג. גולברי התעקש אחרי סידרת הנאומים שגם צ'וח יעלה וינאם רק הבחור בעל כושר התבטאות של ..... לא ידע מה לומר למעט שתהיה שנה טובה ותשחקו הרבה כדורסל - כן צ'וח זה היה מביך, מביך מאוד היחיד שדיבר לעניין (למרות שעדיין לא דאג להפיץ את הפרוטוקול של ישיבת הועד האחרונה
) היה גיל שלא עירבב פוליטיקה והיה נאמן לתפקידו. אגב מה דעתכם על האירוע האם הוא תואם את הנחיות משרד החינוך, לי אישית נורא הפריע שהילדים נאלצו להיות בשמש (ראבק זה לא בריא) רק בשביל להיות תפאורה לגולברי וצ'וח המה בדבר מנהלת בית הספר ששיתפה פעולה עם השניים דבר נוסף ששמעתי מאחת המורות היותר מעורבות בבית הספר הוא שהמגרש היה מוכן כבר כמה שבועות וגולברי ביקש לדחות את הפתיחה לקראת הבחירות, אבל שוב זה מיידע שאני לא יכול לחתום עליו כאמין

yonib1231

New member
מחזק את השערותיי בנוגע לקשר גולברי-צ'וח

ניחא גולברי בטקס כראש מועצה - אני עוד יכול להבין (למרות שנאומים פוליטיים זה בהחלט לא מה שהייתי רוצה שהילדים שלי יהיו תפאורה להם). אבל מכל חברי המועצה - דווקא להעלות את צ'וח לבמה. למה לא את משה ימין או ישי יצחקי או אורית זוארץ או אילן דגני או אולי (רחמנא ליצלן לראייתו של גולברי) את מיקי אקרמן. אם זה לא מריח כמו משהו מגמתי אני לא יודע מה כן ואני מצטרף לקריאתו של motisisr - למה בשמש? מר גולברי - אתה לא יכול לגמור פרוייקט כמו שצריך? במקום לבזבז את כספי משלם המיסים על אין כיכר שתצטרך לבנות פעמיים - היה ניתן להשקיע את הכסף בקירוי שהיה מאפשר לילדינו לשחק תחת צל. במקום לחשוב עלינו ועל ילדינו אתה מעדיף לחשוב על תעמולת בחירות זולה. להזכירך - מר גולברי - נבחרת על מנת לשפר את תנאי התושבים וילדיהם. בינתיים אני רואה שאתה עושה חייל בכיוון הלא נכון.

למעלה