טקס החנינה השנתי.

Yaniv-DC

New member
טקס החנינה השנתי.

אז אחרי שהתגברתי על מציצותיה של מיטל (ההיא מהבאנר, שמחפשת את הנוסחה לאהבה, זאת שלא כל כך יפה למרות שבת 16), התפניתי לכתוב על משהו שנסתר מעיני בשנה שעברה ונגלה היום. היום בשעה 1:50 בצהריים שעון החוף המזרחי, הגיע הנשיא האהוב בוש אל מדשאת הבית הלבן (רוז גארדן) לטקס החנינה. (אני? טקסני שכמותי לחנון?) וכך אחרי שדחה כל בקשת חנינה אפשרית ממוות בזמן היותו מושל טקסס, מצא את עצמו בוש נאלץ לתת את החנינה השנתית ל... טרקי! כן, כן. בכל שנה ביום הראשון של שבוע הת´נקס גיבינג (שבוע העבודה מתחיל כאן כידוע ביום שני) נותן הנשיא המכהן חנינה לתרנגול הודו אחד. הסיבה? כחמישים מיליון תרנגולי הודו אמורים להשחט, אז תרנגול אחד מקבל בטקס המשודר בכל הערוצים את החנינה המתוקשרת ביותר בעולם. ועוד ישירות מהנשיא! כמו שנאמר... א מ ר י ק ה . . .

Yaniv-DC

New member
נכון אבל

כולם עשו את זה. כאמור, זה טקס שנתי. (רק שזה הנשיא היחיד שההודו יותר חכם ממנו...)

אלי פלס

New member
יניבוש...

אני לא מצפה מעצמי לגונן על בוש אבל כל אומה והשטויות שלה. אותי תמיד משעשעת העובדה שתחילת יום העצמאות הישראלי זה רק כשיו"ר הכנסת נותן את הרשות להתחיל בחגיגות. אני מחכה ליו"ר שפעם אחת כשמפקד משמר הכנסת יבקש ממנו את הרשות להתחיל בחגיגות, הוא יגיד לו: "לא!!! השנה אין חגיגות!"

Yaniv-DC

New member
וזה עדיין לא מתקרב

למתן חנינה להודו. אפילו תרנגול הכפרות יושב מבוייש בפינה לעומת נשיא העולם נותן חנינה להודו.

אלי פלס

New member
אממ...יש בזה משהו

אגב, ראיתי את השואו של החנינה... ההודו לא ממש התרשם מהחנינה שהוענקה לו ע"י הנשיא ירום הודו והוא ניקר לו את היד...

Yaniv-DC

New member
תרנגולודו טיפש.

הוא לא מבין כמה זה נדיר לקבל חנינה מבוש...

למעלה