טקס החינה

ליטל 130

New member
טקס החינה

אני עושה עבודה פרה סמינריונית על חינות אשמח אם מישהו יכוון אותי למאמרים אקדמיים בנושא, זה חשוב!!! תודה

שרונהה

New member
שלום ליטל וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

השאלה הזו נשאלה כמה פעמים קודם לכן, הנה לך קישור לפניה כזאת, על טקס החינה, קראי את כל התגובות ותחכימי בנוסף, הנה קישור לאתר קוסקוס בו תמצאי יופי של פירוט על החתונה המרוקאית... כמו כן, מציעה לך להגיע לברית יוצאי מרוקו, שמעתי שיש להם ספריה נהדרת בנושא. בהצלחה לך בעבודה הפרה סמינריונית, ונשמח שכאשר תסיימי אותה, תכתבי לנו כאן, תקציר של העבודה שאת מכינה לטובת הבאים אחריך.

שלום ךף ליטל

אחד הספרים המומלצים ביותר הינו " החתונה היהודית המסורתית במרוקו " של פרופסור יוסף שטרית מאוניברסיטת חיפה. אם במקרה את מהמרכז, ורוצה את לפגוש בפרופסור שטרית, ממליץ לך, להגיע לאולם ענבל אשר במרכז סוזן דלל ביום שלישי 1/1/2008 בשעה שמונה בערב, לרגל השקת ספרו החדש בנושא " מערכת לשונית, הכלאה ומגוון פנים לשוני " יהיו נוכחים שם גם פרופסור משה בר אשר, בן עדתנו, נשיא האקדמיה ללשון העברית, לבטח שני הענקים הללו יוכלו לכוון אותך טוב יותר ממני. כמו כן, ממליץ לך לבקר באתר של ד"ר אלישבע שטרית, היסטוריונית וציירת דגולה , אשר כתבה הרבה מאוד אודות נושא זה. מה שנשאר לי זה רק לכתוב לך את העבודה. חחחחחח אגב ביום 1/1/08 אהיה שם כמובן. מקווה שעזרתי לך במקצת. בהצלחה בעבודתך, ומקווה גם שתשתפי אותנו בעבודה זהו. בברכה. אלי פילו

ליטל 130

New member
מאמרים בנושא חינה

דבר ראשון תודה לכל מי שעזר לי ולא ידעתי שהתגובות יגיעו כ"כ מהר. אשמח אם תוכלו לכוון אותי למאמרים אקדמאיים כי למעשה אני אמורה להישען על זה בנושא חינה. ושוב תודה רבה.

למעלה