טקס הגראמי

14מתן

New member
טקס הגראמי

הטקס הכי מיותר מכל הטקסים תמיד הזמרים ההכי פחות טובים זוכים והזמרים האהובים והטובים באמת לא זוכים וזאת, בגלל שיש וועדה שבוחרת את הזוכים שזאת דרך מאוד מאוד מאוד מטומטמת לבחור זוכים לטקס, במיוחד למוזיקה כי כמו שאתם מבינים בוועדה אין נוער - שאליו מופנת המוזיקה ולכן הוועדה תמיד בוחרת את הזמרים שטובים לדעתם בקיצור זה כמו שההורים שלנו יגידו לנו איזה מוזיקה טובה ואיזה לא

AndreaCorr ©

New member
היה ממש גרוע ../images/Emo31.gif

והנורה ג'ונס הזו, ממש בושה וחרפה שנתנו לעלובה הזו חמישה פרסים.

14מתן

New member
שוב, כי אנשים שהמוזיקה לא מיועדת

להם ולא שומעים את המוזיקה הזו בחרו את הזוכים...

smgfan

New member
סליחה, אבל לדעתי לנורה ג'ונס הגיע

לזכות, אולי את לא מכירה אותה כי ב-MTV האימפוטנטי שלנו לא מראים אותה- אבל בארה"ב היא ממש דבר ענק! לדעתי לאמינם ממש לא מגיע לזכות (הבן-אדם מחוק אצלי כבר מלפני שנתיים)
אן-סינק עשו קטע ממש ממש יפה!
ואבריל לאבין בהופעה חיה- ממש לא משהו, די צולעת...

AndreaCorr ©

New member
הממ...

אני מכירה את נורה ג'ונס. היא חמודה, אפילו הקול שלה נחמד. אבל חמישה פרסים? אל תגידי לי שזו לא הגזמה. בקשר לאבריל - עם כל הכבוד לה, אני מציעה לה להשאיר את קריירת הLIVE שלה מאחור.

smgfan

New member
אולי 5 פרסים זה יותר מדי אבל..

לקרוא לה עלובה?? אני שמעתי רק שיר אחד שלה, אז אני לא ממש מכירה אותה אבל אם היא זכתה ב-5 פרסים אולי באמת יש בה משהו. היא נשמעת לי זמרת בעלת מוזיקה קלאסית ואיכותית, ברמה אחרת מכל זמרי ה-MTV האלה, רמה גבוהה יותר. ואבריל באמת היתה די גרועה...

M ShadY

New member
שמונה, הנה ההוכחה:

Following Alicia Keys' five-Grammy pull in 2002, Norah Jones made good on all her nominations and generated eight wins, the most of any artist at the 45th annual Grammy Awards on Sunday at Madison Square Garden.

Shir Life

New member
היא הייתה מועמדת לחמישה,

אבל היה איזה משהו והיא באמת זכתה ב-8...!

M ShadY

New member
אז אני אסביר לך...

כל המפיקים והכותבים שלה או ווטאוור נחשבים, כי הם עבדו על האלבום שלה, וזה כולל. קיצר היא זכתה בשמונה.

זה שאתה לא מכיר...

זה לא אומר שהם גרועים. לא צריך ישר לפסול בגלל שזה לא אמינם או אבריל לווין. אני אישית לא שמעתי את נורה ג'ונס לכן אני גם לא יכול להביע דעה על המוזיקה שלה (ואני מאמין שאם היא זכתה ב-5 גראמי כנראה שבאמת יש בה משהו טוב) אבל אני לא אפסול אותה בגלל שהיא לקחה ל"כוכבים" מMTV את הפרסים.

Shir Life

New member
אני דווקא אוהבת את המוסיקה שלה...

ובטוח שהיא עדיפה על אבריל...!

14מתן

New member
אני לא דיברתי אבל על נורה ג'ונס

התכוונתי בכלליות ככה זה כל שנה שאיז זמר/ת לא מוערץ לוקח את הפרסים אבל באמת שלא הגיע לה לזכות ב-כ-ל-ל ואל תגידו שאני לא מכיר אותה ושהיא גדולה באמריקה כי אני מתעניין במוזיקה שיש באמריקה יותר מזאת שפה אז אני מכיר...

s.p.y

New member
זה באמת לא מאוזן שמישהו אחד

לוקח מלא פרסים ואחרים לא מקבלים יחס. זה ממש מוגזם. אפילו אם נורה ג'ונס מקסימה, לא מגיע לה לקטוף את כל הפרסים, זה פשוט מוגזם ולא נכון. מדברים על זה שטקס הגראמי מכור מראש, ועושה אפליות. הם עושים הרבה רעש וצילצולים, הרבה רושם וסה"כ סתם תחרות מפלה ומעצבנת.

למעלה