טקס בבית העלמין

טקס בבית העלמין

השתתפתחי היום בטקס לזכר חללי צה"ל שהתקיים בבית העלמין. הגעתי שעה קודם וראיתי את המשפחות השכולות מתכנסות. לאט לאט..בשקט ביגוןובראש מורד הגיעו אחים אחיות הורים סבים חברים לנשק חברים לכתה ראש העיר ורעייתו עברו מקבר לקבר הניחו פרחים שוחחו עם המשפחות היה עצוב...נורא עצוב..כל חלל הותיר אחיו חלל ענק.משפחה מרוסקת.

עצוב היה אכן בבית העלמין וקודר

משפחות גיבורי ישראל שהישקו בדמם את אדמת הארץ, ורק כך פרחה ושגשגה, צר לי היה לא לראות את בחרי הציבור בעיר מכבדים את המעמד, ומצער שהשתתפותם בטקסים חשובים הפחה להמלצה ולא חובה, הייתי רוצה לראות את כל אלה שנבחרו ע"י תושבי העיר, עומדים לצידם של תושבי עירם ביום אבלם. חברי המועצה שהשתתפו היו: 1 הרב אלי ממן. 2 אמיל חדד. 3 אלי סער. 4 שבתאי קטש. 5 פינחס מיכאלי. 6 רפי קריכלי. 7 גבי אסרף חסרים פה 11 חברי מועצה, איפה היו בזמן שתושבי עירם עמדו דומיה לזכר גיבורי ישראל שנפלו בהגנה על המולדת.

אתה צודק במאה אחוז......

אבל יתכן שגם להם יש קרובים חללים והם נסעו לבתי העלמין האחרים ברחבי המדינה. שיהיה לך חג שמח זה הכי חשוב יש לנו מדינה ואנו נשמור עליה. שרית

שרית גם לי יש חברים וקרובים במקום

שרית, גם לי יש חברים וקרובים במקומות אחרים בארץ, ולא נסעתי לעיר הכרמל לטכס, אני בכל שנה ממשיך להתאחד עם בני עירי לוד וזה לא גורע מהכבוד שאני עושה גם לחבריי וקרוביי ביום מאחד זה.

מנדי כל אחד עושה את הבחירות שלו

וכל אחד חי עם הבחירות שהוא עשה בחייו. הוא לוקח אחריות על הבחירות שהוא עשה בהמהלך חייו וגם משלם את המחיר עבור בחירותיו. לפעמים יש רווחים ולפעמים יש הפסדים... כל אחד והתובנות שלו. הלוואי שלא נדע עוד מלחמות.... שרית

sragl1

New member
מנדי אתה לא דוגמה למה ראשיי הציבור

מעניין אותם מהעיר אני מרשה שילכו למקומות אחרים ואני ישמח שישארו שם

למעלה