טקסר, ידידי...

טקסר, ידידי...

כתבתי לך את התשובה הזו בקשר לשאלה ששאלת על מורכבות האופי של האדם... משום מה הוא לא שלח לי - אז הנה היא (כתבתי בהודעה חדשה): שאלת שאלה מעניינת וחשובה, ואני באמת חושב שיש לה תשובה. אישית, אני מאמין שלכל שאלה - תשובה... גם אם היא לפעמים נשגבת מבינתינו. בכל אופן, בכוחו של האדם לגלות את הפתרונות לכל הקושיות. מכיוון ששאלת את השאלה הזו בפורום אסטרולוגיה - נתחיל עם התשובה האסטרולוגית, אוקיי? אז קודם כל.. גם האסטרולוגיה מכירה בהשפעת החינוך, החברה והתרבות. ואף אסטרולוג לא מתיימר לחזות אופי ב- 100 אחוז מבלי להכיר את התרבות בה גדל האדם והחינוך שקיבל. אבל במפה משתקפים גם ההורים -והחינוך... ובהחלט אפשר ללמוד על החינוך שקיבל הילד, ואפשר לחזות גם מה הילד עשה עם החינוך הזה. למשל, ילד שיש לו מזל דלי מודגש, וקיבל חינוך פורמלי, כנראה התמרד הרבה עם ההורים, וייתכן והחינוך לא ישפיע כלל. ילד עם ירח או סרטן מודגש, כנראה יושפע רבות מהחינוך.. ובשביל לדעת מהי צורת החינוך שקיבל - צריך מפה של ההורים. אכן אדם מורכב יותר ממפת לידה... אך סביר להניח שאסטרולוג ישראלי מכיר בתרבות ובחברה הישראלית, ויכול לראות איך היא משפיעה על האדם (כלומר, אדם סביל ייתנהג בהתאם לחברה - אדם פעיל ואינדבדואלי - לא!). גם הדת יכולה להשתקף במפת הלידה.. כך אותי לדוגמא מאמין מאוד בדת היהודית - ואין ספק שהשקפותיה משפיעות עליי! אבל כל אסטרולוג שיתבונן במפה שלי יוכל להגיד לך - כי צדק שלי ברום השמיים. ובאשר לנומרולוגיה - הנומרולוגיה משלימה את האסטרולוגיה, לא סותרת. לדוגמא.. ניקח מישהו שלפי המפה שלו הוא מאוד מופנם, חסר ביטחון והססן. אך מה לעשות ששמו מסתכם ב- 9 (ההיפך הגמור)? אז ברור שהוא לא יהפוך להיות טלה עצבני! אבל ההשפעות האימפולסיביות, נמהרות והאקטיביות, יבואו לידי ביטוי מידי פעם - מן הסתם, באופן מפתיע! אז האסטרולוגיה מגלה לך שהוא מופנם, הנומרולוגיה מגלה לך שעם זאת - הוא מפתיע מידי פעם בביטחון ופעולה. אין סתירה, רק השלמה... פשוט הבן אדם הוא פאזל שמורכב ממיליוני חלקים (השפעות הכוכבים, המספרים, הצבעים והצלילים, הדת, החברה, החינוך, התרבות וכך הלאה עד הנצח). אסטרולוג שיחכים לבחון את כל חלקי הפאזל לפני שיגיע לכלל מסקנה - הוא האסטרולוג האידיאלי! חלום? אני בספק! אכן אפשר לחדור לעומקם של דברים, ואכן ניתן לגלות את אופי האדם ב- 100 אחוז דיוק (בתנאי שתבנה את כל הפאזל, ולא תאבד חלקים ופאזל של מיליון חלקים לא בונים ביום! זה גם לא כל כך קל...). ובקשר לאיי סי קיו שלי.. עדיין אין לי (כל פעם שניסיתי להוריד היתה בעיה אחרת), בכל אופן - שיהיה לי אתה תהיה הראשון לדעת... מקווה שלא הלכת לאיבוד בתשובה ;-) שבי

אלדר

New member
שבי ידידי אתה עשר.....

התשובה שלך קלה מאוד להבנה אבל עד עכשיו אני אומר שיש לך טעות בכמה מקומות זכותי אחרי הכל לאמור זות וכמו שביקשת אני גם יפרט טוב שאצלך רואים שהדת ממש חלק ממך ולעומת זות אצלי זה די הפוך אבל האם המפה שלי אומרת את זה? אם כן אז המזל שלי לא מתאים כי אני אפילו לא מתעניין בזה (אני יודע את כל החלקים בקשר לדת ``שלנו`` ) כי תאומים מתעניינים בהכל ולמרות שבי שאני יודע שאני לא רק מורכב מהמזל שמש שלי כי יש לי עוד (תגיד דבר אחד מי השליט האמיתי של בתולה? כדי שאני ידע מי הוא הכוכב שליט שלי ואיזה מזל הוא היה בלידתי) ובכל אופן זה נכון אבל למרות זות אי אפשר להגיד שאבא שלי חינך אותי לפי העקרונות שלו ולפי מפתו (רק אם אתה אומר שהשואה איתה אמורה לקרות באותו זמן שקרתה! ) ושוב פעם אבא חונך על ידי זוג שעבר את השואה ומצב הארץ לא היה טוב כל כך אז החינוך שהוא קיבל היה די איום לפי מושגנו (הצלפות חגורה וכדומה...) ובכל זות אני חונחתי אחרת אבל יחד אם זות אני ממש לא קיבלתי את זה ממש ברצינות את החינוך שלי מההורים שלי ומאף אחד אלה רק מעצמי והעקרונות שלי ורק על פיהם אני ``עובד`` ולפי אנסטיקטים (ושבי מה תגיד על זה יש לי מאדים ומרקיורי בסרטן אז אני חושב שאני צריך כמו שאמרת לי בהודעה שלך שמי שיש לו סרטן יותר מודגש יקבל את החינוך יותר טוב אצלי לא כך) אבל עד עכשיו לא אמרתי כמעט כלום אבל בכל מקרה אין לשאלה שלי שבי תשובה עד שאני!! ישלים את השאלה שאני עדיין לא גמרתי אותה אז אסטרולוגיה לא חוזה הכל ואתה יכול שוב לעשות לי מפה ולבדוק את זה והנורמולוגיה די משלימה את החלק השני שלה אבל עדיין לא לגמרי לי למשל יש את המספר המתאים לסרטן (2 או 8 לא זוכר) לפחות במספר חד ספרתי הוא המשלים של האסטרולוגיה אבל הדו ספרתי עוד אופי ואיפיונים של בן האדם (אצלי למשל כתוב היה במספר 17 אני חושב שאני עלול לחלום את ה``עתיד`` שלי או חלקים חשובים מימנו לפני שזה קורה ואז לבטל את הרע יותר ורק שיהיה טוב וזה נכון לפחות לגבי אז הנה עוד איפיון שלי אישי והוא רק מהמספר הדו ספרתי שלי בקצור שבי שאני ימצא במה אתה עוד ``טועה`` אני יגיד כרגע אני אפילו לא חושב על זה הוא על משהו חשוב חוץ מעל שינה טוב אז אני יגיד עכשיו לכולם לילה טוב ושבי אני עוד יחזור עליך כאן ויתקן אותך כשאני יחשוב על זה יותר נ.ב. שני בקשר לאי סי קיו אני מוכן להתערב איתך שאני לא יהיה הראשון שיקבל את המספר שלך אבל אני כן יקבל אותו כשתחליט סוף סוף לקחת אותך בידיים ולהוריד אותו פעם אחת ויחידה ואם לא כך אז כפי שאמרת כבר תיקח אותו מהחבר שלך ותתקין אותו אור ואהבה לכולם לילה טוב שלכם tksr

אלדר

New member
אוקי שבי הבנתי תרד מזה....

אני אמרתי כבר כשאני ישלים את השאלה אני ישאל שוב פעם אז אני לא צריך את הדירבון שלך בנושא זה ואל תגיד את זה כך שבטוח שאתה תענה ועוד נכון כי שבי אתה עדיין לא יודע את השאלה ככה שגם את התשובה אתה לא יודע עכשיו אז אל תגיד ``אשמח לענות`` כי אם לא תצליח לענות? אז רק תנסה לענות שוב תפסתי אותך על הדבר הקטן הזה אבל זה מרגיז אותי (ושוב שבי את תכעס כי אני ביקורתי יותר בגלל הבתולה שיש בי) ובהצלחה בכל מקרה אור ואהבה לכולם שלכם tksr

למעלה