טקסים...

hilehman

New member
טקסים...

כתוב שהמנצח יהיה זה שעשה הכי הרבה הופעות... הכוונה הופעות בכלל?? כי זה אומר שלחדשים אין סיכוי.. והרי אפשר לעשות רק 2 הופעות בלילה אז יהיה לפחות 5000 אנשים שיעשו פשוט הכי הרבה שאפשר.. אז איך יהיה מנצח ? יש מקסימום הופעות בשבוע (14) אז הטקס הזה לא הגיוני.. אפשר תשובה?!? תודה

יאסון1234

New member
לא,

הכוונה היא הופעות מאז הכרזת הטקס, נראה לי... הגיוני שזה ככה...

מתוך דפי העזרה :

מידי שבוע יערכו לסירוגין טקסים ומצעדים המהווים את ההזדמנות שלכם לזכות בפרסים על הישגי הלהקה שלכם בין כל טקס וטקס ובין כל מצעד ומצעד. כלומר - לא המספר הכולל מההתחלה. ואפשר לעשות יותר מ 14 בשבוע..

יאסון1234

New member
מצטער שאני מנצל אותך חביתוש :p

אבל תשמע, כולנו רוצים לדעת, איך המועמדים למצעדים ולטקסים מחולקים לקטגוריות שבהן הם יכולים לזכות, נגיד: להקת השבוע, בחירת הקהל וכל אלה...

יאסון1234

New member
מזתומרת אין תשובה?

לך אין תשובה? או שאין תשובה כי אתם לא רוצים לתת תשובה? כי בכל זאת, בוא נודה שפלאפון יותר שווה מהופעה של הלהקה נגיד, טוב את תגיד לי שזה תלוי בכל אחד ואחד... ואתה צודק ב-100%. אבל בכל זאת, אני בטוח שבמערכת שלכם גם יגידו שה"פלאפון" יותר שווה מהפרסים האחרים, אז אם אין סדר בדברים האלה, מה ההיגיון? למרות שאני מודה שאני מרוצה מזה שאני הולך לקבל את התלושים D: לא יזיקו לי כמה דיסקים :p

יאסון1234

New member
../images/Emo208.gif

בבקשה תענה לי הרבה שואלים את זה, וזה ממש לא פייר שאתם לא עונים... העם דורש לדעת! :p

pasglila

New member
זה הולך ככה:

מקום ראשון זוכה בקטגוריה הכי יוקרתית (זכייה בפלאפון) מקום שני בקטגוריה אחר כך (400 שקל בדרך כלל) וככה זה ממשיך... המועמדים הם אלה שהם הכי קרובים...

en li shem 7

New member
נצל"ש

טוב, זה מתחיל לעצבן אותי...מאאאאאאאאאוד אני רוצה להוציא עכשיו קליפ, וזה לא עובד לי...אני רושמת את התקציב לקליפ, עושה שחרר והוא לא נעשה. אני לא מקבלת על זה הודעה בתיבת מסרים ולא סטופר כזה שהיא בקליפ נממממממממאאאאאאאאאאס וגם אני צריכה לנצל"ש ואף אחד לא מגיב תודה

en li shem 7

New member
אפשר לקבוע 2 מראש

אבל לא 4, אחרי ש2 ההופעות מסתיימות אפשר לקבוע עוד 2

למעלה