טקסים האם יש לכם טקסים השנה איפה מי מארגן יש שתיים אחד עמותת שלומית והשנייה מקום השירות
ש שלומי מועלם New member 10/8/07 #1 טקסים האם יש לכם טקסים השנה איפה מי מארגן יש שתיים אחד עמותת שלומית והשנייה מקום השירות
ש שלומי מועלם New member 10/8/07 #2 הקפצת הודעה ---------------------------------------- ------------------------------,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,...........
הקפצת הודעה ---------------------------------------- ------------------------------,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,...........
ש שלחופה2 New member 11/8/07 #3 אתה ממש לא מובן אם אתה רוצה תגובות אנשים צריכים להבין מה אתה רוצה אתה שואל למי יש טקסים ואיפה? או שאתה מנסה לאמר משהו על הטקס של שלומית???? ומה קשור מקום השירות לטקסים בכלל? אני יודעת שבעמותת שלומית יש טקס בסוף אוגוסט שיתקיים בנתניה (ולא אני לא מתכוונת להגיע)
אתה ממש לא מובן אם אתה רוצה תגובות אנשים צריכים להבין מה אתה רוצה אתה שואל למי יש טקסים ואיפה? או שאתה מנסה לאמר משהו על הטקס של שלומית???? ומה קשור מקום השירות לטקסים בכלל? אני יודעת שבעמותת שלומית יש טקס בסוף אוגוסט שיתקיים בנתניה (ולא אני לא מתכוונת להגיע)