טקסים של לוחמים

טקסים של לוחמים

יום הזיכרון בעיצומו ומחר יום העצמאות . טקסים הם בעלי אישית וחברתית גדולה ידוע שמטרות הטקסים הם השאר חיזוק עצמי -מסדר עפרונות ,ניכנס ברגל ימין עירור והיתעשתות -שיפשוף העניים סימון לסביבה שאתה יודע משהוא -כיוון המראות לפני טסט . בפן החברתי - הצבעה על כבוד למקום ,לאדם או סימול על השתיכות לקבוצת אנשים ולקודים שלה . כיתבו על הטקסים שלכם ועל הטקסים שמיחדים את הקבוצה אליה אתם משתיכים .

שי רגב

New member
טקסים

ששתיניו, לפני שאנו עולים על האופנועים ואחרי שלבשנו את השיריון ("צבי-צב"): אני בועט באופנוע (רצוי עם מגף ימין) כ- 10 פעמים, א"כ מנגב את הזיעה עם כפפת ימין המאובקת ואז יורק (חחחטפו) סמוכטה עסיסית ובועט שוב כ- 8 פעמים, עד שהבן-ז... מניע! על הסוברו אני יורק איך שאני רואה אותו. בלי קשר. אגב, מישהו רוצה לקנות סובארו סטיישן, 1800 סמ"ק, 4X4, מודל 91
(יד 9 מרופא...).

בודוקאן

New member
גם לי יש טקס...

לפני כל אימון: להלביש מגן תמיכה למרפק השמאלי, שלא יתפרק פעם שלישית, קיבוע לפיקה הימנית שתפסיק לטייל, ופלסטרים לקבע את האצבעות ביד שמאל. לפעמים יש לטקס גם "תפילת מוסף", הכל לפי המצב. קידה ויאללה...

Connor MacLeod

New member
אנשי השטח ... ../images/Emo13.gif

אני לא יודע ... אצלנו הטקסים הם הרבה יותר טקסיים ... זה מתחיל בלפרק את המושב, התיקים ובעצם כל מה שניתן לפרק ... אז לוקחים מברשת שיניים, שמפו מיוחד, ומתחילים לשפשף .... אחר כך מגיע שלב מוכר מהסרטים ... wax on ... wax off ... לבסוף מרכיבים, עולים, לוחצים על כפתור קטן שחור ... שומעים את ההזעקות של כל הרכבים ברדיוס 100 מטר מתחילות לצעוק ... שמים פול גז ... ומשייטים ב-20 קמ"ש ... זה טקס ... זו טקסיות ... זה ניקל ...

למעלה