טקסט בmovieClip

• פותח הנושא mich
  • פורסם בתאריך

mich

New member
טקסט בmovieClip

שלום לכולם מישהו יודע איך ואם אפשר להשתמש בטקסט בmovieClip? אני עובדת עם VB ופלאש ביחד ומשתמשת ב-setvariable כדי להכניס טקסט לשדה טקסטת זה עובד לי נהדר על סצנה רגילה אבל לא מגיב בmovieClip, מה עושים? תודה מראש מיכל

matan_fla

New member
צריך להשתמש ב...

אם הבנתי נכון tell target צריך לפתור את הבעיה פשוט תני instance name למובי קליפ שלך ותשתמשי ב tell target אם יש איזה בעיות רק תשאלי

אופיר @

New member
טקסט במוביקליפ

ערב טוב כדי להכניס נתונים לתיבת טקסט הנמצאת במוביקליפ עלייך להוסיף לנתיב את שם ה-instance name לדוגמא: yourMovieclip.textField כלומר הנתיב שהיה לך בסצנה הראשית נשאר ופשוט צריך להוסיף אחריו נקודה ואת ה-instance name. בהצלחה אופיר

mich

New member
תודה, אבל...

היי תודה אבל עדיין יש לי בעיה, אני מצליחה "לקחת" ו"להכניס" טקסט לשדות טקסט אבל אין שינוי בסרט, כלומר אני יודעת בודאות שהערך נכנס אבל אני לא רואה את זה. מה עושים? תודה מראש מיכל

אופיר @

New member
יכול להיות שיש לך מסיכה מעל?

כי אם כן אז לא ניתן לראות קובץ טקסט דינמי תחת מסיכה ,אם זה לא זה ,תעדכני ואחשוב על משהו אחר. ביי אופיר

mich

New member
אין מסכה

היי אני אסביר את עצמי שוב. כאשר אני כותבת על הטקסט כלומר בסרט .swf אני רואה את מה שכתבתי. כאשר אני מכניסה דרך VB טקסט עם הפקודה SetVariable לא משתנה כלום. כאשר אני מוציאה דרך VB טקסט עם הפקודה GetVariable אני מקבלת את מה שהכנסתי עם הפקודה SetVariable, וכל זה קורא רק ב MovieClip בסצנה רגילה זה עובד לי מעולה. אני מקווה שאני ברורה כל עזרה תתקבל בברכה תודה מיכל

אופיר @

New member
מיכל

רשמת את הנתיב המדוייק עד למוביקליפ כמו שהסברתי לך בתחילת ההודעות שלך? אופיר

mich

New member
המון תודה, אבל

היי אופיר קודם כל תודה, אבל לצערי אני לא אוכל לשלוח את הקוד כי אין לי אותו, אני תוכנית VB, בלי מושג בפלאש (כמו שאפשר להבין מהרמה של השאלות שלי), עובדת איתי גרפיקאית והיא אחראית על הפלאש, למה היא לא נכנסת לפורום, זה גם אני לא מבינה, בשלב זה אנחנו אופטמים, אני אחזור להתבכיין בקרוב תודה מיכל

mich

New member
אופטימיות זהירה

בינתתים הכל טוב תודה על הכל מיכל

למעלה