טקטיקות...

DeathlessOne

New member
טקטיקות...

סתם שאלה מתוך סקרנות, יש לבם טקטיקה קבוע או שאתם משנים אותה לפי הטקטיקה של היריבה? לי בגדול יש טקטיקה קבוע, אבל יש טקטיקות מסויימות שנגדן יש לי גם טקטיקות שונות...

ofir91

New member
ככה:...

רגיל אני משחק 4-4-2... נגד קבוצה טובה בהרבה ממני 5-4-1... בונקר מושלם
נגד קבוצות גרועות 3-4-3.... כי כשאני מנצח אני אוהב לנצח בהפרשים גדולים

ofir91

New member
לא...

ככה זה הכי טוב.. אני אפילו שם אותו שחקנים בהרכים שונים
(כלומר.. שלושה חלוצים שמשחקים ב 3-4-3 תמיד אותם חלוצים....)

Dark Muse

New member
אני משחק 5-4-1 רגיל בד"כ

אם הקבוצה היריבה יותר טובה משום מה, אז אני מחליף חלוץ בקשר ומשחק 4-4-2 רגיל וזה בד"כ פותר את הבעיה... (לפעמים מאוחר מדי)

DeathlessOne

New member
לאחרונה הטקטיקה שלי לא עובדת...

על שום קבוצה...מה אני אמרוה לעשות?

sdoron1979

New member
בכל קבוצה זה שונה

כרגע עם הפועל אשקלון אני משחק 4-2-2-2, בנתיים מקום ראשון אחרי 14 מחזורים. העניין הוא שכל פעם אומרים לי שאני משחק נהדר אבל בשלב מסויים אני אפול. בכלל אמרו לי שעם הקבוצה שיש לי אני ארד ליגה..

Thierry Henry

New member
אין לי טקטיקה קבועה.

זה מתשנה מקבוצה לקבוצה. כל קבוצה וסגל השחקנים שלה\השחקנים שהבאתי לה. זה גם מאוד תלוי למצבי בליגה. למשל, בעונות צמודות שהפרש שערים יכול להכריע אליפויות אני נוהג להביא יותר חלוצים ולשחק בטקטיקה מאוד התקפית. לדוגמא: עם קליירי הייתה ליגה צמודה ש5 קבוצות רצו חזק בצמרת, עברתי לשחק 4-2-4 על מנת לכבוש כמה שיותר שערים ולנצל 100% מההתקפות שלי. או כמו שעשיתי עם קלייארי כשעליתי לסרייה א, לא יכולתי להתמודד עם התקפות קטלניות כמו של מילאן,יובה,רומא ואינטר ולכן הבאתי יותר בלמים ושיחקתי 5-4-1 על התקפות מתפרצות. רוב המשחקים שלי נגמרו בתוצאות נמוכות ואת העונה סיימתי במקום 3. אז שוב, תלוי בהרבה דברים. אני דואג לשמור על פתיחות טקטיקת בנוגע לקבוצות שלי. מתאים טקטיקות לשחקנים ולא כופה על קבוצה עם 2 חלוצים לשחק 4-3-3...

OFIR 10

New member
בדרך כלל אני מתאים את הטקטיקה

לשחקים. אם אני משחק עם בית"ר אז בדרך כלל אני משחק בדיאמונד (4-1-2-1-2) ולעמים 4-5-1 (שזה בעצם אותו דבר). בבית"ר יש לי 2 קשרים תוקפים מצוינים (נמני ומליחי) וביחד עם 2 חלוצים זה יוצר מערך התקפי מאד..

negative

New member
אני גם בדיימונד עם בית"ר...

אתה שם את המגינים בעמדת DM או D? ואיזה חלוצים?...רק אסולין שווה הרכב ראשון...

OFIR 10

New member
אני כבר שנה שנייה

אסולין עזב..במקומו משחקים 2 חלוצים : מאורו סילבה (פירטתי עליו בשרשור שחקנים מומלצים) וסרקי (גם מאותו שרשור). שלומי משה מחליף בדרך קבע ולמען האמת לפעמים הוא גם פותח בקלות בהרכב הראשון, הוא טוב - תשתמש בו. בקשר למגנים אני שם בעמדת D - R/L בדיוק כמו במערך הראשוני.

tomash11

New member
אני משחק עם בית"ר 3-1-2-3-1

מסובך?:) שלושה בלמים, כשתכלס, השמאלי והימני מתפקדים מגינים בהתקפות ובגלל זה גם משחקים שם מגינים ולא בלמים (למשל אמסלם או היידמן). קשר הגנתי, שמשחק בין הבלמים והקשרים המרכזיים, וזה קאלדיירה. עושה עבודה מצוינת. שני קשרים מרכזיים, כשאחד מהם בטבעו הגנתי, והשני זה בדרך כלל נימני ויש לו חץ לרוץ קדימה לעמדה התקפית בהתקפות. מעליהם יש קשר התקפי מרכזי, שזה לרוב מליקסון (ולפעמים נימני), הוא פשוט פורח שם. מימין ומשמאל, שני קשרים התקפיים- ימני ושמאלי, משתנה לפי הצורך, השמאלי בדרך כלל זה עזו, הימני לפעמים יצחקי, לפעמים ברוכיאן, לפעמים מליחי עד שנבעט אותו מהקבוצה. ובחוד חלוץ בודד, אסולין, כי הוא החלוץ הכי נורמלי שיש בליגה הזו שאני יכול גם להביא ובכלל חלוץ לא רע במנג'ר.

tomash11

New member
בגדול אבל אין לי טקטיקה קבוצה למרות

שאחת הטקטיקות המועדפות עלי היא 4-1-2-1-2, ואני מנסה לשחק בה בכל מיני ורסיות התקפיות (לפעמים הקשרים עולים למעלה בהתקפות, ככה שזה הופך ל4-3-3, לפעמים זה ככה אבל הקשרים פותחים לצדדים, וכל מיני ורסיות של זה).

למעלה