טקטיקות מועדפות

טקטיקות מועדפות

כבר הרבה זמן שאני מחפש טקטיקה טובה ל-2007.כל השנים הקודמות הצלחתי ליצור לעצמי טקטיקה כמעט מושלמת שפעלה בכל הקבוצות ששיחקתי בהן.כרגע לא הולך לי,אשמח לקבל עזרה.אהה דרך אגב אני אוהב לשחק עם 4 מגינים תודה מראש, מוקי דוג

dj extreme

New member
אממ אני כעת מתלבט

בין 4-4-2 הנוכחי 5-3-2 או 4-4-1-1 או אם אתה רוצה 4 מגנים 4-3-3

ran819932

New member
אני אוהב לשחק כ.....

4-4-2 יהלום שזה מגן בלם בלם מגן קשר אחורי קשר קיצוני קשר קיצוני קשר תוקף מתחת לחלוצים חלוץ חלוץ או 4-5-1 כמו בארסה אם יש רק חלוץ אחד ברמה וקישור טוב אז זה טוב מגן בלם בלם מגן קשר אחורי קשר אחורי קשר קיצוני קשר תוקף קשר קיצוני חלוץ

buia

New member
יש לי טקטיקה מצויינת,אבל

אין 4 מגנים :S... שחק עם 3 בלמים,שני וינגרים בקו של הקישור האחורי,3 קשרים באמצע(האמצעי מקבל הוראה לתקוף קדימה) ושני חלוצים שמשחקים לצדדים. תמיד שלב ב-3 הקשרים האמצעים קשר התקפי אחד לפחות וקשר אחורי אחד לפחות(שמקבל הוראה לתפקד כקשר אחורי). אם משחקים נגדך עם קשר התקפי,תוריד את הקשר האחורי למקומו הטבעי(הקישור האחורי
). וזהו...יש לי עם הטקטיקה הזאת הצלחה מאוד מאוד טובה.

buia

New member
אגב,אם אתה מאמן קבוצה עם

ווינגרים משמעותיים,ברמה גבוהה,כמו ליון למשל,המערך והטקטיקה הזאת שווים לתחת,כי אין מקום לווינגרים :)

טקטיקות או מערכים?

טוב אני יגיד לך את שניהם... המערך שלי הוא 4-4-2 כאשר הטקטיקה אצלי (בתקופה האחרונה) היא של ה 4-4-2 הקלאסי... בלמים לא עוברים ת'חצי, שחקני הכנף והמגנים עולים ומרימים כדורים לרחבה, ובדר"כ שני קשרים הגנתיים באמצע שעולים מידי פעם רק. אני אוהב תיקולים חזקים כולם יורדים חזק אצלי חוץ מהחלוצים.

למזלי אני לא הפועל פ"ת

אז שחקנים שעושים אצלי תאקלים חזקים יודעים לעשות את זה כמו שצריך, יש להם רמה גבוהה בתאקלינג וחוץ מזה גם מארקינג טוב ככה שאם הם מקבלים כרטיס זה יהיה צהוב ברוב המקרים.

למעלה