טקטיקות דיאבלו

OFIR 10

New member
אודינזה משתמשת בטקטיקת דיאבלו

positive energy

New member
טקטיקה שמנצחת הכל

אני חושב שזה יותר פרצה במשחק מטקטיקה טובה ואופיר, אני מאמין שאתה משתמש בטקטיקת הנייברהוד קראקהו אם אתה לא מצליח לנצח את אודינזה 5 פעמים ברציפות

OFIR 10

New member
הנייברהוד קראקהו?

אם יש מושג כזה בעולם ה FM אז אני לא מכיר.. אם זה משחק מילים תן לי עוד כמה דקות..

positive energy

New member
אגב טקטיקות

מה אתם אומרים על שלי לובונט הוא שטראובר עם מאניה-דיפרסיה

OFIR 10

New member
טקטיקה מצוינת

לובונט לא רואה ממטר את שטראובר. הוא מסוגל, כמו בפיפא 98' ו-99', שהכדור אצלו ביד להסתובב ולבעוט לשער. לא יודע איך הוא הגיע לאיאקס..

sdoron1979

New member
מה שאמרת זה..

סינדרום של שוערי אייקס...הם רגילים לעשות טעויות כאלו...גם לואנדר סאר שמסר ביד כדור למגן, פגע בגב של החלוץ ונכנס פנימה... וזה בימים הטובים שלהם..

לי יש שיטה שונה אבל קצת דומה

אני משחק עם 3-1-2-1-3 3 בלמים באמצע בלי מגנים 1 קשר אחורי 2 קשרים באגפים בלי פליימקר באמצע 1 קשר התקפי מאחורי החלוצים 3 שלושה חלוצים מרכזיים שבאמצע עומד הכי סקורר שלי(אליסיו סרקי) ד''א על הקבוצה שלה, את אבוסקמן שספרטה פראג אני מכיר,הוא בלם תותח וגם צעיר

Dark Muse

New member
קלינגר משחק ככה במנג'ר חחחח

הוא דורס את הליגה, אבל אני מנצח אותו כל הזמן (הפסדתי בגמר טוטו 1-0 ובליגה נצחתי 3-1 ארר...) מכבי חיפה תמיד מנצחים אותי

sdoron1979

New member
עובד = פליימקר

זה הולך?? זה השחקן הכי טוב שלי העונה, בלעדיו שום דבר לא עובד. פעם שנייה שאני משאיל שחקן ממכבי ת"א והוא מככב בקבוצה.

tomash11

New member
אין לי טקטיקת דיאבלו אבל...

אם לקחתי עם בית"ר מקום שלישי זה לא נחשב טקטיקה סופר דופר?

sdoron1979

New member
לבית"ר יש קבוצה מצויינת

יש לה שחקנים טובים ואחד מהם - ברוכיאן עזר לי לעלות ליגה.

יש טקטיקות דיאבלו

יש את אותה טקטיקה מCM03\04 שהקשר באמצע הופך להיות חלוץ אבל אם אתה משחק בטקטיקה הזו כדאי להתחיל עם קבוצות קטנות (ניצחתי את צ'לסי במחזור הראשון בעונה הראשונה בCM03\04 בתוצאה של 9-2)

למעלה