טפסי: אש/6 ו- אש/1
שלום רב,
הנני עושה הזמנה לאשתי אשר ממתינה בחו"ל-
מילוי טופס בקשה אש/6, במידה והמוזמן אינו בישראל - טופס בקשה לאשרת כניסה אש/1:
1. ברשת מסתובבות כמה גרסאות של הטפסים- אש/1 ו-אש/6
א. מהיכן ניתן להוריד את המעודכנים?!
ב. האם מישהו יכול לצרף דוגמאות למילוי תקין של טופסים: אש/1 ו-אש/6
2. טופס אש/1-
א. מה כותבים ב: "בקשה למתן אשרת כניסה לישראל מסוג______ " ?
ב/2 ?!
ב. האם למעשה כל הפרטים שצריך למלא בטופס זה, אלא פרטים של אשתי בלבד?
ג. יש חלק של בן/בת זוג (פרטים של הנכללים בבקשה)- אך למעשה אני מבין כי במצבי זה אינו רלוונטי (אם כך יש להשאיר שדות אלה ריקים?!)
ד. כלומר היכן אני ממלא את הפרטים שלי בטופס זה לא כ"כ ברור(כיצד ידעו שמדובר עלי כמזמין?)
ה. האם עליה לחתום על טופס זה למעשה בחו"ל? כי מלבד מילוי פרטים אישיים, יש שם חתימה ומקום (והיכן למעשה זה נחתם)
ג. כתוב כי יש למלא בעברית או בלועזית.. - האם ניתן למלא חלק בעברית וחלק באנגלית?
3. טופס אש/6 -
עלי לחתום על תזהיר(הצהרת בן הזוג המזמין) - האם מלבד החתימה שלי, עלי להחתים עו"ד על "אישור קבלת ההצהרה" ? או שמה יש לעשות זאת כבר ביחד עם הצהרת אשתי, כאשר תגיע ארצה לאחר מתן אישור (ב/2) ממשרד הפנים ואז נשלים את החלק שלה (ואז לשנינו יחתום עו"ד?)
תודה לעונים!
שלום רב,
הנני עושה הזמנה לאשתי אשר ממתינה בחו"ל-
מילוי טופס בקשה אש/6, במידה והמוזמן אינו בישראל - טופס בקשה לאשרת כניסה אש/1:
1. ברשת מסתובבות כמה גרסאות של הטפסים- אש/1 ו-אש/6
א. מהיכן ניתן להוריד את המעודכנים?!
ב. האם מישהו יכול לצרף דוגמאות למילוי תקין של טופסים: אש/1 ו-אש/6
2. טופס אש/1-
א. מה כותבים ב: "בקשה למתן אשרת כניסה לישראל מסוג______ " ?
ב/2 ?!
ב. האם למעשה כל הפרטים שצריך למלא בטופס זה, אלא פרטים של אשתי בלבד?
ג. יש חלק של בן/בת זוג (פרטים של הנכללים בבקשה)- אך למעשה אני מבין כי במצבי זה אינו רלוונטי (אם כך יש להשאיר שדות אלה ריקים?!)
ד. כלומר היכן אני ממלא את הפרטים שלי בטופס זה לא כ"כ ברור(כיצד ידעו שמדובר עלי כמזמין?)
ה. האם עליה לחתום על טופס זה למעשה בחו"ל? כי מלבד מילוי פרטים אישיים, יש שם חתימה ומקום (והיכן למעשה זה נחתם)
ג. כתוב כי יש למלא בעברית או בלועזית.. - האם ניתן למלא חלק בעברית וחלק באנגלית?
3. טופס אש/6 -
עלי לחתום על תזהיר(הצהרת בן הזוג המזמין) - האם מלבד החתימה שלי, עלי להחתים עו"ד על "אישור קבלת ההצהרה" ? או שמה יש לעשות זאת כבר ביחד עם הצהרת אשתי, כאשר תגיע ארצה לאחר מתן אישור (ב/2) ממשרד הפנים ואז נשלים את החלק שלה (ואז לשנינו יחתום עו"ד?)
תודה לעונים!