טפסים

CerealKiller

New member
טפסים

אישרו לי את המקצועות הבאים: עדיפות א: הנדסת תוכנה (בטכניון) עדיפות ב: מדעי המחשב (בת"א ובטכניון) כאשר אני ממלא את טפסי ההרשמה לטכניון- אני רושם רק מדעי המחשב?(הרי מבחינת האוניברסיטה שני המסלולים זהים- כי מגיעים אליהם ע"י הרשמה למדעי המחשב רגיל) או שמא אני צריך לרשום במקום הראשון הנדסת תוכנה ובמקום השני מדעי מחשב רגיל? כמו כן, האם שה נכון שתנאי הקבלה לשני המקצועות- מדעי המחשב והנדסת תוכנה הם אותם התנאים? אני מקווה שתענו לי במהרה.

amitai1

New member
בקשר לטכניון - יש שתי אפשרויות

אם אתה בטוח שאתה מתקבל, ואתה לא צריך לשמור את העדיפות השניה למקרה חירום, אז תרשום להם הנדסת תוכנה בראשונה ומשהו אחר בשניה. בעיקרון, הם לוקחים אותך למה שרשמת בעדיפות הראשונה, אבל אם הסכם שלך לא מספיק אז לשניה. מבחינת הטכניון - אין שום הבדל אם אתה רשום למדעי המחשב או לתוכנה, כי זה אותה פקולטה. אבל בתור עתודאי אתה חייב להיות רשום מההתחלה במסלול הספציפי שלך. כלומר תרשום הנדסת תוכנה. מבחינת הצבא מדעי המחשב זה עוד מסלול, בלי קשר לפקולטה, ולכן אם תרשום את זה אתה בעצם תגיע למסלול התלת שנתי של מדעי המחשב. תנאי הקבלה מבחינת הטכניון הם אכן אותם תנאים. אתה פשוט צריך להתקבל לפקולטה וזהו. (סכם 87-89 אם אני זוכר נכון).

למעלה