טפסים וראיון

justagir123l

New member
טפסים וראיון

שוב אני והשאלות שלי...
1. בטפסים של שלומית, יש שאלה שכתובה כך: תעודת בגרות - מלאה/חלקית הבעיה היא, שכרגע אין לי עדיין תעודת בגרות מלאה, אבל אני מתכוונת לעשות בגרות מלאה. אז מה אני מסמנת? מלאה או חלקית? 2. אני צריכה לכתוב באיזה בתי ספר למדתי ביסודי, בחטיבה, ובתיכון. אבל ביסודי למדתי ב2 בתי ספר שונים, אחד מכיתה א' עד ד', ואחד מכיתה ה' עד ח' (כאילו, זה היה עם חטיבה). איך אני אכתוב להם את זה? זה בלתי אפשרי לכתוב את שני בתי הספר היסודיים כי פשוט אין שם מקום בטופס (בקושי יש מקום לכתוב אחד!). מה עושים? 3. הם רוצים צילום של תעודה... השנה עוד לא קיבלתי תעודה ואני יודעת שהיא גם ככה לא תהיה טובה, אז אני אשלח של שנה שעברה... אבל יש סיכוי שיבקשו לראות מתישהו את המקור? כי איבדתי את המקור, יש לי רק צילום שלו, ואני יודעת שאני רק צריכה לשלוח צילום אז זה בסדר, אבל יכול להיות שיבקשו לראות את המקור? ושאלה בקשר לראיון - אחרי שאני שולחת את הטפסים ומזמינים אותי לראיון, כבר בראיון של שלומית ימצאו לי מקום, או שאני אצטרך לעבור ראיון גם במקום שבו אני רוצה לשרת? תודה

היי

קצר ולעניין: 1. חלקית, מצטער 2. נראה לי את זה שלמדת בו מה' עד ח' את יכולה לרשום במקום של חטיבת הביניים 3. תשלחי של שנה שעברה, ויש סיכוי קטן שיבקשו לראות את התעודה של השנה, אבל זה לא משנה הרבה ודבר אחרון, תמיד תצטרכי לעבור ראיון במקום שבו את מעוניינת לשרת
זה הקטע הכי חשוב בהליך הקבלה לשירות

justagir123l

New member
רגע...

אני עכשיו בכיתה י"ב ומתכוונת לסיים את הלימודים השנה עם תעודת בגרות מלאה. אני צריכה לכתוב חלקית כי עוד לא אין לי?

יש לי רעיון

פשוט תכתבי להם * - תסמני חלקית ותסבירי בכוכבית שאת בי"ב ומתכוונת לסיים את השנה עם תעודת בגרות (ושזה לא יטריד את מנוחתך- אני התקבלתי לאן שרציתי בלי תעודת בגרות). הם לא יבקשו את התעודה המקורית- אל תדאגי. נעה

M o n a L i s a

New member
תשובות.......

סליחה על ההצתה המאוחרת
......... 1. את צריכה לסמן תעודת בגרות מלאה כי בעצם מה שהם שואלים זה אם תהיה לך בגרות מלאה או חלקית...אני גם הייתי ביב' וסימנתי מלאה. 2. זה באמת לא עקרוני, לדעתי כדאי לך לכתוב את הבה"ס השני כי זה היה יותר משמעותי ויותר קרוב לעכשיו. 3. לא ייבקשו ממך את המקור, בגלל זה ביקשו צילום...אל תדאגי זה לא קריטי אם יש לך אותה או לא! בקשר לראיון..... בראיון יפנו אותך למקומות שירות ותיצרי איתם קשר כדי לקבוע ראיון... הראיון בשלומית זה ראיון רק לעמותה. מקווה שעזרתי (עדיף מאוחר מאשר לעולם לא...לא?
)

למעלה