טפילים במעיים

AEOLIAH

New member
טפילים במעיים

מה רצוי לאכול(טבעוני) אם יש טפילים במעים או אולי שמנים אתרים?

יש לי כל הזמן יציאות בשירותיחם גזים וכאבים אני חושד שזה טפילים במעיים..
ונניח אם לא זה לא יהרוג אותי לאכול אוכל שמטפל בזה לפחות לשקט הנפשי שלי עד יום ראשון שאקבע תור לרופא

0 אור 0

New member
טיפול טבעי בטפילי מעיים

הי,
קודם כל חשוב מאד באמת להגיע לרופא ולאבחן אם יש טפלים ואיזה סוג - כי יש טפילים שנזקים גדול מאד.
עד לאבחון שיכול לכוון אותך לטיפול יותר מדויק (יש למשל צמחי מרפא שאפשר לצרוך במינון טיפולי - טינקטורות - כדי להפטר מהטפלים) אפשר להעזר בכמה אמצעים טבעיים שלא יזיקו גם אם אין טפילים:
1. שמירה על הגיינה - כדי לשבור את מחזור החיים של הטפיל , חשוב מאד לשטוף ידיים עם סבון לאחר כל שימוש בשירותים, נגיעה באיזור פי הטבעת, ולפני אכילה.
להקפיד לצרוך מזון ממקורות בדוקים (למשל לא ירקות שמושקים במי ביוב), ולשטוף היטב מה שלא מגיע מהגינה שלך וגם בגינה שלך מה שצומח צמוד לקרקע.
2. לקחת פרוביוטיקה ולשתות הרבה מים - שני דברים קטנים שמאפשרים פעולה טובה יותר של מערכת העיכול וניקוי שלה
3. מזונות /תבלינים שידועים כבעלי פעולה נוגדת טפילים:
זרעי דלעת
זרעי מלפפון
שום
לענה
וכן: זנגביל, אורגנו, כורכום, פפריקה אדומה (לכל אחד מהם אפקט אחר שמסייע להפטרות מהטפילים)

0 אור 0

New member
הבהרה לגבי זרעי מלפפון

בתשובה לשאלה בפרטי: הזרעים של המלפפון הם חלק מהמלפפון שאנחנו אוכלים. פשוט לוודא שאוכלים מספר מלפפונים ביום, לא צריך לחפש שום דבר מיוחד בבית טבע
גם זרעי הדלעת - פשוט אוכלים כמה, ומכיוון שמדובר בילד - אז עדיף לשים בבלנדר עם קצת מים, כדי להמנע מסכנת חנק

ladybug4NLP

Active member
טפילים במעיים (וגם פטריות) עם טיפות של

אורגנו פראי.

החומר חזק מאד - חובה להתיעץ עם רופא ועם נטורופט

0 אור 0

New member
ליידי באג

א.למה את מגיבה אלי ולא אל מי ששואל?
בבקשה תשימי לב למי את מגיבה כי זה מאד לא נוח להבין , ולא תמיד ברור מההקשר כמו במקרה הזה
ב. אורגנו פראי הוא אחד השמנים האתריים החזקים ביותר לטוב ולרע, לכן מומלץ להתשמש בו רק כמוצא אחרון, ורק כאשר בטוחים מה הבעיה ושאין פתרון יותר עדין
ובכלל צריך לדעת שבאופן כללי, שימוש פנימי בשמנים אתריים שמור רק לארועים יוצאי דופן, וגם אז רק בהשגחת מומחה לנושא, ועם שמנים באיכות מתאימה - כי רוב השמנים האתריים שיש בשוק אינם מתאימים לצריכה פנימית !!!
לפחות לפי מה שאת מציגה את עצמך, אינך מומחית לשמנים אלא לטיפול אנרגטי, לכן אני מבקשת שלא תמליצי על שמנים ובודאי לא המלצה כזו - שבקלות דעת מציעה שימוש באחד השמנים המסוכנים ביותר,למישהו שכלל לא ברור מהי בעייתו וביקש פתרון טבעי שאינו מזיק

ladybug4NLP

Active member
הגבתי לשואל אבל לתפוז יש מח משלו.. וגם

כתבתי במפורש ש...:
יש להוועץ ברופא
יש להוועץ בנטורופט

מה עוד? ללכת אתם ליעוץ?

וכן אורגנו פראי ניתן לדברים שציינתי ובפיקוח רציף.

נ.ב. אני רוצה לתקן: העסוק שלי בראש וראשונה בכל מיני שיטות ולאו דווקא מה שנקרא אנרגטיות
מי שמעוניין יכול לבקר באתר לפי החתימה כמובן

hal767

New member
טפילים במעיים.

ראשית, יש לאבחן.

אם ישנה בעיה, היא נובעת מזיהום במערכת העיכול שמקורו בדרך כלל בתזונה לא נכונה. התופעה נפוצה בעיקר אצל אלה שצורכים מזונות מהחי שנרקבים במערכת העיכול האנושית, ובכך מהווים קרקע טובה להתפתחות טפילים. גם צמחונים, שאינם מקפידים בתזונה נכונה ובצירופי מזון נכונים, עלולים לסבול מהבעיה.

המלצתי אם כן, היא לפתור את הבעיה מהשורש באמצעות תפריט צמחוני שיותאם לך ע"פ מצבך והצרכים המיוחדים שלך. תפריט זה יביא את מערכת העיכול (ואת הגוף כולו) לניקיון פנימי שיהווה דרך ריפוי לבעיה.

אינני ממליץ על שימוש בתרופות, בצמחים ושמנים אתריים. אלו הם חומרים הזרים לגוף. מעבר לנזק שהם עלולים לגרום, הם אינם מטפלים בגורם הבעיה, ולכן שימוש בתרופות מכל סוג אינו מבטיח את אי חזרתה של הבעיה כשתפוג השפעת רעלייהן.

גזים וכאבי בטן הם תוצאה של הפרעות בעיכול, של תזונה לא נכונה ואולי גם של בעיה כלשהי במערכת העיכול (לאו דווקא טפילים). אני בדעה שיש להעמיק בבעיה במטרה לנסות לגלות את הגורם או הגורמים האמיתיים לסימפטומים המתוארים בשאלתך, ואז לטפל בשורש הבעיה.

טפילים במעיים

לטפילים במעיים לוקחים שמן אתרי הדס בלקיחה פנימית עם דבש או על חתיכת קלי

0 אור 0

New member
לקיחה פנימית של שמן אתרי

סביון יקר,
לך אני לא צריכה להעיר על המלצת שמנים אתריים, כי אתה אכן מומחה בנושא,
ובכל זאת הייתי מבקשת כאשר אתה ממליץ על שמנים ללקיחה פנימית פה בפורום, תזכור להוסיף את האזהרות שאני בטוחה שאתה נותן למטופליך - לגבי טיב השמן שיש לקנות לצורך לקיחה פנימית, לגבי מינון מקסימלי בלקיחה פנימית (גם מבחינת ריכוז וגם מבחינת כמות יומית מותרת ללא אישור מפורש של מטפל שעוקב אחרי המטופל), ולגבי אופן הטיפול במקרה שיש תגובה לא טובה לשמן
למרות ששמן הדס הוא שמן עדין מאד שמומלץ במיוחד לילדים, תסכים אתי ודאי שהתוספת שביקשתי נחוצה
תודה

צודקת לחלוטין - הערה במקומה

לקיחה פנימית של שמנים אתריים, נעשית בפיקוח מטפל/ת מוסמכים בארומתרפיה.

השמנים חייבים להיות כאלה שקיבלו אישור מעבדתי ללקיחה פנימית.

מותר לקחת עד 8 טיפות לאדם בוגר בלקיחה פנימית ליום.

אנשים הנוטלים סטרואידים או תרופות המכילות קורטיזון, ותרופות כימותרפיות ,מנועים משימוש בשמנים אתריים בכלל.

בהצלחה

יעל ND

New member
טפילים במעיים

זה דבר שחייבים לאבחן, לטפל ולהשמר מהדבקה חוזרת. לאכול בריא - זה תמיד טוב, אך זה לא טיפול בטפילי מעיים משום סוג.

טיפול טבעי בטפילי מעיים

כף של גרעיני דלעת ביום או טיפה של שמן אתרי גרניום בחצי כוס מים, טיפול של 3 ימים יטפל בבעיה.

בהצלחה :)

טליה בראל-רפואה טבעית www.taliabarell.com

0 אור 0

New member
אזהרה שלישית לשרשור הזה באותו נושא!!!

מה קורה לכולם היום שממליצים על שמנים ללקיחה פנימית בכזאת קלות דעת??
מבקשת שתתייחסי להערותי ללידי באג ולסביון באותו נושא,
חוץ מההתייחסות הכללית לכך שלא מומלץ לקחת שמנים ללקיחה פנימית, ללא פיקוח של מטפל מוסמך, ווידוא שהשמן הוא באיכות המתאימה ובמינון הנכון,
ככל שידוע לי שמן גרניום אינו השמן המתאים לנושא הזה,
האם את יכולה לצין את המקור להמלצתך?

hal767

New member
זאת שערוריה שמטפלים נותנים יעוץ ספציפי

לאדם שאין מכירים. זה בניגוד לכל הכללים של רפואה נכונה. זה חוסר אחריות וקלות דעת.

ladybug4NLP

Active member
hal767-השערוריה היא שאתה מתנגד לכל דבר ומטיף

להדביר כל מחלה על ידי אוכל בלבד (ועוד איזה)

הלוואי עלינו!

כפי שכבר כתבו המון פעמים הזיהום הסביבתי, הזיהום של הקרקע ודילול משאבי הקרקע, האיכות של האוכל (גם אם הוא פלאו/חי/טבעוני/מחק את המיותר)
הוא לא מספיק איכותי כדי להתגבר על כל מיני תחלואים. אולי יכול לעזור אבל לא רק.

על כן לדעתי הפרטית והאישית דעותיך הן פשוט חסרי אחריות במיוחד לאנשים שכבר חולים או שיש להם בעיות בריאות.

אני מניחה שתגיד שאתה בן 6-70-80 ואתה בריא כמו שור ומקיים את מה שאתה מטיף אבל כמובן זה לא יכול להתאים לכל אחד.

אין לי בעיה שתאמר את דעתך אבל אתה מציג את כולם כלא מבינים ועבריינים ורק השיטה שלך עובדת.

זה כבר לא תקין בעיני.

יש דרכים רבות לרומא, שלך אולי נכון אבל הוא רק אחד מהרבה

hal767

New member
יש לך קושי בהבנת הקריאה.

לכן אסביר שוב למתקשים.

כל מטפל, ואין זה משנה באיזו שיטה הוא מטפל, לא ייעץ למטופל לפני שהתעמק בו ובבעיותיו, נ ק ו ד ה.
הבנת?

ובאשר ליתר דבריך - אין לך שמץ של מושג בטבעונות כדרך ריפוי, וגם התחום התזונתי כנראה אינו חזק אצלך במיוחד. לאחר שנים רבות של הכרות הנושא לעומקו, אני קובע שהערותיך מנותקות מהמציאות. אדגיש שהגישה הטבעונית אינה עוסקת רק בתזונה, אלא בכל הקשור לחיי האדם.

ladybug4NLP

Active member
מעניין היכן טמון הקושי שלך

למעלה