טפטון

tulchi

New member
טפטון

נטע מרשה לי לפתוח שירשור חדש
ונראה שמישהו יגיד שהוא פוזל!

netaK

New member
../images/Emo6.gif

כמו שאמרתי- מהמם
זה כזה סגנון פשוט ויפה להחריד

lolly1

New member
מדהיייים!! ../images/Emo42.gif

אלו הדברים שאני אוהבת לראות 20 דקות אחרי שאני מתעוררת

g a g a

New member
WoW פשוט מדהימיישן../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

אבל...אמממ...הוא קצת פוזל לא?
זה פשוט דרש את זה, תודו

לילי 22

New member
../images/Emo4.gifטלי אני מניחה שהתכוונת אליי

ובכן אני לא מבינה למה את בדיוק כועסת זה לא שהעלבתי אותך!!! רק אמרתי שגייל שבדרך כלל נראה מדהים ,בתמונה ההיא לדעתי הוא ניראה פוזל.ואגב גם בטפט הזה הוא ניראה פוזל

tulchi

New member
הוא לא פוזל בטפט!

הוא פוזל בתמונה ואת התמונה לא אני צילמתי ואם התמונה לא מוצאת חן בעיניכם תקפצו לי...

לילי 22

New member
אבל לא ביקרתי את הטפט שלך

רק את הצילום של גייל!!
אני באמת לא מבינה.....

אין לך סיבה...

להיות כל כך ריגשי...... זה סך הכל פורום והמטרה פה היא באמת לשמוע דעות של אחרים. אם הדעות שמבעים פה לא מוצאות חן בעינייך.....אז אל תשימי לב אליהן. העיקר שאת אוהבת את מה שאת עושה...מה זה משנה מה אחרים חושבים?

RANDYme

New member
הוא לא פוזל... נכון...

הוא מוווושלם!!!!!!! ומישהו יערער עלי ועל טלי!! (אני להגנתך!!) סתם... אני שוקלת לשנות את שמי לGALEme רק שהוא לא מצלצל טוב כמו רנדי... אני אשן על זה קצת... עכשיו אני הולכת לקנות פירסינג ממממדהים שראיתי... סתם התחשק לי לשתף...

tulchi

New member
זה לא שנעלבתי בגלל

שאמרו שגייל פוזל שיפזול עד שנה הבאה והוא בהחלט לא מושלם פשוט אני מעלה טפט וזה מה שיש לאנשים להגיד אז למה לטרוח?

RANDYme

New member
מממ

הם דיברו על התמונה עצמה ולא על הטפט. אם אהבת- שימי ז*ן... (והוא כן מושלם!)

ayaliar

Well-known member
זה לא קשור

כששמים פה טפט מצפים לתגובה על הטפט. טובה או רעה. פוזל או לא פוזל, הטפט מקסים. פוזל או לא פוזל, הבחור מקסים. אפשר לתת מילה טובה על הטפט גם אם הוא נראה מזעזע בתמונה לדעתכן. speaking of wallpapers... נטע כנסי לאתר שלי

netaK

New member
בדיוק......./images/Emo45.gif

זה נורא מעצבן לקבל "זה היה יכול להיות יפה, אבל זה אית'ן" אני למשל כשאני עושה טפט זה לא "בואו נתקע תמונה שכולם אוהבים וכולם יגידו לי שזה מהמם" זה יותר מזה, מושקעת בזה מחשבה.

לילי 22

New member
זה ממש לא היה המיקרה נטע

אבל הבנתי(בערך) והפנמתי.כניראה שאני פשוט צריכה לצנזר את עצמי או פשוט לא לכתוב יותר כלום כדי לא להיות ה"איש הרע" בכל הסיפור הזה.

netaK

New member
מה שאני כתבתי

ומה שקרה לא קשורים. אבל בעיקרון זאת הטענה העיקרית ואני חייבת להסכים איתה.

למעלה