טפו טפו טפו

טפו טפו טפו

טפפפפוווווווווווווווווווו אני שומעת את הקול...
פ
פ
פ
ו
ו
ו
ו
מרגישה את הרוק מטפטף ממרומי פיו אל הגוף, נוזל על השדיים שלי. יותר נכון, בין השדיים שלי נוצר שביל של רוק והזין מתקרב ונמרח עליו, משתפשף בין השדיים, מטייל ומחליק על הרוק.
יד אחת מעסה את הדגדגן, נכנסת למעמקי הכוס הרטוב והחם, יד שניה מועכת את השדיים ומורחת עליהם את הרוק והזין ממשיך לטייל לו שם בין השדיים.
הכוס שלי מרייר בין אצבעותיו, הוא לוחץ ומשחרר, מחדיר ומוציא. הגוף שלי נע מתחת לידיו, כמו מכונה משומנת היטב. מרגישה חלק ממבנה כזה שכולו טוב ורטוב.
הזין מחליק בין השדיים ואני מחפשת אותו עם הלשון. מנסה להרים את ראשי וללקק את הכיפה המתקרבת אלי בכל רגע ובורחת.
ברגע אחד הוא משנה אחיזה, הזין נכנס למעמקי הפה, אני מוצצת אותו בתאווה עצומה, מלקקת את כולו מלמעלה למטה. הוא מנשק את השדיים וידיו עדיין חופרות בי, יד אחת עמוקה בתוכי יוצאת ונכנסת ברעש ובחוזקה, יד שניה מונחת על בטני מדגישה את התנועות.
תמשיך תמשיך תמשיך... אני קוראת לו שימשיך עם הפמפום הידני בתוך הכוס, זה שמביא אותי להשפריץ את עצמי לכל עבר. הרגשת השחרור, ההתרוקנות גורמת לי לחזור ולמצוץ אותו בתאווה.
מלקקת את כולו, ממלאת את פי בביצים המלאות, מעבירה אצבע על פתח התחת ומנסה להתרומם וללקק גם אותו.
הוא מחליק מעליי ופושק את רגליי, חודר עם הזין עמוק לתוכי. קרוב קרוב אליי, מפמפם נכנס ויוצא, מועך את השדיים בגופו, מזיין אותי ומוצץ את הפיטמה הקרובה אליו. הידיים שלי עוברות על גבו, מחליקות, מצמידות אותו אליי קרוב מוחץ, ככה בדיוק כמו שאני אוהבת...

את את את...

בזכותך...אני כל היום רטובה מה יהיה??

מה יהיה??

יהיה טוב, זה בטוח.
לפי מה שאת אומרת, את רטובה בזכותי. שזה תענוג בפני עצמו עבורי.
לפי הפוסטים שלך, הרטיבות הזאת עושה לך ולו רק טוב.
אז הנה.. יהיה טוב!! בעצם, כבר טוב.

למעלה