טפאו - ../images/Emo91.gif חמה
היינו אתמול 10 אנשים בטפאו, יומולדת לאיש. השולחן הוזמן מראש ל- 8. אחרי שעה התקשרתי בבקשה להוסיף 2. נאמר לי שבכיף, רק שאני אשים לב שמעבר ל- 10 נעשה צפוף ולא כדאי, ושאם לא יגיעו אנשים, שאני אודיע כדי שיהיה אפשר לרווח ולערוך לנו את השולחן בהתאם. אכן, היה בדיוק מקום לכולם סביב השולחן, לא לאחד יותר. שרתו אותנו מלצרית אחת להזמנות ועוד כמה עזרו לה בפינוי מהשולחן, הוצאת מנות, מענה על בקשות וכאלה. קשר עין עם מלצרית, למרות העומס במקום היה מאוד פשוט. השתייה לכולם הגיעה מאוד מהר, המנות יותר בטפטוף (לקח זמן עד שכולם אכלו, ויותר זמן עד שכולם סיימו. לאור העובדה שהוזמנו מנות החל מחציל בלאדי וכלה בפאייה שחורה לדעתי הפער בזמן הוצאת המנות לגיטימי ביותר. מישהו אפילו נשבע שזה הקרפצ'יו הכי טוב בעיר. הקוקטיילים והשתייה מעולים! נדגמו:
דאון ג'ין - חלב קוקוס + תות + ג'ין - מצויין
קיר רימונים
שוט שנאפס תפוחים עם טבסקו
מיקי הלוהטת - שוט אבסולוט מנדרין עם אשכולית אדומה מקורמלת
מוחיטו רגיל
מוחיטו רימונים
כל גדלי הגינס מהחבית שרק אפשר למצוא שם
כוס יין של דלתון כל הקוקטיילים המלצרית המליצה והסבירה בהרבה סבלנות הובא קנקן מים ענק עם כוסות לכולם כבר בהתחלה (לבקשתי - אבל הביצוע מרשים - כוסות עם קרח ולימון וקנקן גדול) 10 אנשים שהרוב אכלו יותר ממנה - שלמו בסביבות ה - 500, לא נורא בכלל. ישבנו שעות, לא האיצו בנו, ואמרו המון תודה על הטיפ. עוד
אחד - חלק מהאנשים היו צריכים ללכת יותר מוקדם. למרות שהיה חשבון משותף אפשרו לכל אחד לשלם באשראי ולקזז מהחשבון, עד שאחרון האנשים הלך, כל פעם הוצא חשבון ביניים חדש עם פירוט המנות. (וכמעט שכחתי, טפאו ברחוב הארבעה - חשוב לציין)
היינו אתמול 10 אנשים בטפאו, יומולדת לאיש. השולחן הוזמן מראש ל- 8. אחרי שעה התקשרתי בבקשה להוסיף 2. נאמר לי שבכיף, רק שאני אשים לב שמעבר ל- 10 נעשה צפוף ולא כדאי, ושאם לא יגיעו אנשים, שאני אודיע כדי שיהיה אפשר לרווח ולערוך לנו את השולחן בהתאם. אכן, היה בדיוק מקום לכולם סביב השולחן, לא לאחד יותר. שרתו אותנו מלצרית אחת להזמנות ועוד כמה עזרו לה בפינוי מהשולחן, הוצאת מנות, מענה על בקשות וכאלה. קשר עין עם מלצרית, למרות העומס במקום היה מאוד פשוט. השתייה לכולם הגיעה מאוד מהר, המנות יותר בטפטוף (לקח זמן עד שכולם אכלו, ויותר זמן עד שכולם סיימו. לאור העובדה שהוזמנו מנות החל מחציל בלאדי וכלה בפאייה שחורה לדעתי הפער בזמן הוצאת המנות לגיטימי ביותר. מישהו אפילו נשבע שזה הקרפצ'יו הכי טוב בעיר. הקוקטיילים והשתייה מעולים! נדגמו: