טפאו - טפאס בר

גידי42

New member
טפאו - טפאס בר

עוד סוד שרציתי לחלוק איתכם )סיגרוס זה יענין בעיקר אותך!( זה שפעם בחודש אני נוהג לסעוד עם עורך דיני שהוא גם יועצי העיסקי וגם חבר טוב, ארוחת צהרים )אני גם מקפיד לעשות את זה סמוך כמה שאפשר לתחילת החודש לפני שהוא מוציא את החשבונית החודשית, על מנת לרכך את המכה )יש תמורה עבור האגרה סיגרוס, תתמיד בלימודים!!! זה משתלם( הכללים הם : אין מגבלת תקציב, אין מגבלת זמן, וסלולרים מכובים. הפעם סעדנו את ליבנו בטפאו , הטאפס בר שפתחו בעלי אונמי, ממש NEXT DOOR בדר"כ העיסקיות לא מרצות אותי ומכון שאני שונא שמגבילים אותי )בעיקר באוכל( אני משתדל להמנע מהם אבל לא הפעם! העיסקית שמציאים בטפאו גם לא מגבילה בכלום וגם נראת שווה מאד מבחינה תקציבית! קודם כל, אהבתי מאד את צורת המקום והאוירה בו. בר ענק, ריבוע גדול, ושפע מקומות על הבר. נראה לי שבלילה מאד נחמד שם ) עלי גרוסמן הבעלים, שהצטרף לשולחננו, מסתבר שאנו חולקים אותו עו"ד, הסביר שבלילה התפריט שונה לחלוטין מתפריט הלילה, ואת זה נבדוק בקרוב( בקיצור העיסקית כוללת מבחר טאפס מהבר, בסיגנון אכול כפי יכולתך, אנחנו העדפנו )מעודף פינוק( שהמלצר יגיש לנו במקום שאנחנו נטריח את עצמנו, וכך הוגשו לנו מבחר דוגמיות שכללו: שעועית בתחמיץ, אספרגוס ממולא בטונה ) מעוללההההה( מיני חצילים שונים, ועוד ועוד בצרוף לחם כפרי משובח וממכר. התשלום על בסיס בנה העיקרית. אני בחרתי , איך לא, פאית פרות ים, שהיתה בסדר לא מדהימה, והכריש הזמין דג דניס על פירה שהיה מאד מאד טעים. המנות העיקריות מחירם בין 60 ל- 80 ש"ח והעיסקית כוללת גם שתיה קלה כך שהמחיר ביחס לתמורה מעולה. אנחנו שידרגנו את העיסקית בייו הבית )שרדונה לבן( 3 בירות לף, ו-2 אספרסו. על הכל שילמתי )נו מה לעשות עו"ד או לא עו"ד( 265 ש"ח לפני שרות, שהיה אגב מעולה! ) במיוחד הפיטמות של המלצרית שהשכיחו ממני אפילו את שכ"ט ותאמינו לי זה הרבה.., ושהיו שוות טיפ נדיב בהחלט( גישה מאד נוחה לנחים. מקום גדול ומרווח ושולחנות לא צפופים וענקיים(

גוז

New member
נשמע מעולה ../images/Emo118.gif

ייבדק בקרוב - אני מקווה (אצלי לא בגלל הפטמות - אבל מי יודע מה יגיד הגבר...). גם אנחנו אתמול דיברנו על כך שלאונמי ולטפאו אותם הבעלים - וזאת משום המוסיקה הספרדית המפתיעה שמילאה לפתע את חלל המסעדה באונמי...

גידי42

New member
היו גם ברמנים שווים!!!

עם נתונים בולטים!!! זה לנשים ביננו

Amoureuse

New member
אני הייתי בערב ופחות התלהבתי

נדמה לי שלא סיפרתי לכם אחרי הארוחה כי לא היה ממש מה להמליץ, אבל אני לא יכולה לא להגיב... היינו שישה וחלקנו הרבה טאפאסים שונים - חלקם היו טובים יותר וחלקם פחות אבל בסך הכל היה מאכזב. למרבה המזל "הברון" שילם וגם הזמין לשולחן לא פחות מארבעה בקבוקי יין ירדן. כיוון שחלק מאתנו בכלל העדיפו בירה, אני בוודאי חיסלתי יותר מבקבוק בעצמי, אז לא התרגשתי יותר מדי מהאוכל... וכן, כיוון שחמישה מהסועדים היו גברים ואף אחד לא היה עם בת זוגתו, לא יכולתי שלא לשים לב לכישוריהן של המלצריות (כלומר, גם אם אני הייתי מפספסת, הם דיברו על זה מספיק בשביל לא לפספס
). אז כנראה שהמקום בכל זאת מומלץ, אבל לא בהכרח בשביל האוכל

SigurRos

New member
גידי my man,

אם תזדקק פעם לעו"ד ורו"ח גם יחד...אתה יודע כבר עכשיו למי לפנות...במיוחד אם יש לך רעיונות עסקיים מפולפלים ומניבי תשואה נאה. חוץ מזה-אני מבטיח לך כבר עכשיו שבארוחות הצהריים,נתחלק חצי חצי בהכל
{גם על השתייה,גם על השתייה..חחחחחח}....וששכה"ט יהיה ראוי
. ובאשר ל"מופע הפיטמתי"....נו טוף...כבר אמרתי פעם שהחיים יפים?!

B r u l e

New member
סיגור, מרוב צחצוחי לשון

שכחת לאכול, ואני כבר לא זוכר מתי בפעם האחרונה עינגת אותנו בביקורת פרי עטך. אז די לפטפט וישר לעבודה. אפרופו- אני נוסע לצפון בסוף החודש ואבוא עם רשמים ממסעדות שונות!!!

SigurRos

New member
ברולה,

אתה מוזמן לראות בי את נופך ה"צחצוח והברק"...חחחח כל אחד ותפקידו...וכמו שכבר אמרתי-"אני הוא האחר"{א.רנבו}

תיקון שגיאת הגהה גידוש:נכים

ולא נחים אבל זה יצא נחמד כזה השגיעה הזותי כאילו נחים מלנוח ונכים באמת נחים וקצת גם נייחים

למעלה