סליחה , התבלבלתי , כך יותר טוב :
היא התקשרה אלי ושאלה עד כמה אני ספונטנית . השעה היתה 9 בערב , ואני כבר שכבתי על הספה עם ספר טוב . בעלה בפגישת עסקים ולא בא לה להיות לבד . קפצתי אליה . התכרבלנו עם שמיכת צמר על הספה , היא פתחה בקבוק יין אדום , והדליקה נרות בכל פינה אפשרית . אהבתי את הערבים איתה . את שיחות הנפש והתפרצויות הצחוק . היא יותר מבוגרת ממני , בת 48 . גבוהה , רזה , שיער שחור גלי שזור בלבן , דבר שמחמיא לה מאוד . ללא איפור , טבעית לחלוטין . היא יפה מאוד , ועדינה . היא מהפנטת אותי ביופיה , בתנועות גופה , היא חברה טובה . אנחנו משוחחות על הבעלים , על ספרים , על סקס ועל הפנטזיות . כשהיא צוחקת אני מסיטה את התלתלים מפניה . כשאני לוגמת מהיין היא מניחה יד על ירכיי . אני יודעת שפעם , מזמן , היתה לה מערכת יחסים עם אישה . עד שבעלה גילה זאת ולא הצליח להבין . זה קרה מזמן ,לפני שהכרנו . מאז היא ניתקה איתה כל קשר , מפחדת לאבד את הכל . אני אף פעם לא הייתי עם אישה , ומאוד רוצה , במיוחד אותה . היא התעייפה והניחה ראש על ברכיי . ליטפתי אותה , הבטתי בה , מוקסמת . פתאום היא הסתכלה עלי מלמטה , ולשניה הפסקנו לנשום . בעלה נכנס הביתה . הוא חזר מחויך , כנראה שסגר עסקה חשובה . הוא הודיע לנו שהוא קופץ להתקלח ועלה למעלה . היא מסתכלת עלי בשובבות , לוקחת את בקבוק היין ואוחזת בידי . אני ממהרת לתפוס את שתי הכוסות ועולה אחריה . לחדר השינה שלהם. היא נשכבת על המיטה, ומתחילה להתפשט . אני , המומה , מתיישבת על כורסת עור שחורה ומביטה בה . הוא יוצא מהמקלחת עם מגבת סביב מותניו , קולט את הסיטואציה , מסתכל עלי , מסתכל עליה ושומט את המגבת . הם מתעלמים ממני לגמרי ומתחילים להזדיין בפראות . אני לא מאמינה למה שמתרחש מול עיני . הוא מסתכל עלי ומזמין אותי להצטרף . אני מסרבת . לוגמת עוד לגימה מהיין ונדהמת לגלות עד כמה אני נהנית לצפות בהם . עד כמה אני מגורה . התמונות מתחלפות באיטיות : הוא שוכב על הגב והיא רוכבת עליו , הוא יושב ומצמיד את ישבנה לאשכיו , היא על ארבע והוא באחוריה , היא על הגב וראשו בין רגליה . היא מסתכלת עלי ומבקשת . אני קמה ואליה ניגשת . מהססת . מלטפת את שערה , מעבירה לשון על הפטמה ובוחנת את תגובתה . אני חוקרת את גופה , לכל מגע - תגובה . ליטוף מרפרף והיא נמתחת לקראתי , אצבע מתפלשת והיא נאנחת ומתנשפת . אני מלטפת את פניה , משרטטת את שפתיה . אני מתכופפת לאט , מהססת , נושקת לה . מוקסמת מהמגע , מטעמה של אישה . הנשיקה המהוססת הופכת לחושנית ותובענית . כך , כך בדיוק ידעתי שיהיה . מדהים . אני מתפשטת והוא קם לכורסא . והיא משכיבה אותי מתחתיה ומנשקת אותי , את כולי . עיני עצומות , אני מנסה לשמר את התחושות , את הפעם הראשונה . אצבעות פולשות לתוכי , אנחה גברית נשמעת מימיני . מתי הוא הצטרף אני לא יודעת . היא מפסקת אותי , יד חופנת את שדי , הוא חודר לתוכי , היא מענגת אותי , הוא נושך את שפתיי ,היא מהנהנת ואני ... גומרת .