טעם מר בפה

YONA111

New member
טעם מר בפה

כפמיניסטית בעלת הכרה וכאשכנזיה שהכירה בקיום פער עדתי וקיפוח עדתי בישראל גם כאשר בסביבתי האישית והפוליטית נטו להכחיש את עצם קיום הבעיה, הייתי צריכה לשמוח ולברך על הצלחתה של רות ירון - אשה ישראלית ילידת אלג´יריה - להגיע לתפקיד דוברת צה"ל ולפרוץ אל המועדון הגברי הסגור של פורום מטכ"ל. הייתי צריכה להזדהות עם ההתמודדות המוצלחת שלה נגד השוביניזם הגברי הקטנוני בו היא נתקלת כל יום. ובכל זאת הכתבה שמופיעה היום במוסף סוף שבוע של מעריב השאירה לי טעם מר מאד בפה. בעיני, חופש ושוויון אינם ניתנים לחלוקה. הצלחתה הנשית של רות ירון הופכת אותה שותפה פעילה בניהול המזוהמת במלחמות ישראל, מלחמה שמטרתה לדכא ולהכניע את העם הפלסטיני, להוריד אותו על ברכיו ולהביא אותו להשלים עם המשך הכיבוש וההתנחלות - מטרה שאינה ניתנת להשגה, ואשר רק מביאה עלינו עוד ועוד פיגועי התאבדות נוראים. במסגרת תפקידה מתקרנפת רות ירון, והופכת לסניגורית של הרג האזרחים, כולל ילדים רבים, שמבצעים חיילי צה"ל כמעט מדי לילה ותמיד תמיד כ"מקרה מצער". לדעתי, רות ירון עצמה אינה מאמינה לתירוצים העלובים שהיא מביאה כדי לנסות לטהר את השרץ הזה (לא שזה משנה הרבה, כאשר היא לקחה על עצמה להפיץ את התירוצים והצידוקים האלה ברחבי הארץ והעולם). לנשים צעירות, שאפתניות ואידאליסטיות, , חדורות אנרגיה ורצון לשנות את העולם ולפרוץ למעוזים גבריים, אני ממליצה בכל תוקף לא ללכת בדרכה של רות ירון ולא לבחור בקריירה צבאית בישראל של היום. כל עוד צה"ל הוא צבא הכיבוש והדיכוי לישראל, שלא במקרה חוששים קציניו מפני בית הדין הבינלאומי בהאג, בהחלט מתאים וראוי שאנו הנשים נשאיר אותו גם כמוסד גברי שוביניסטי ולא נידחק בשם "השוויון" לזהם את ידינו במלאכת הכיבוש, הדיכוי, הרס הבתים והרג הילדים. כאשר יבוא הקץ לכיבוש, כאשר למדינת ישראל - כמו לכל מדינה בעולם - יהיה צבא שיגן על גבולותיה הבינלאומיים המוכרים, אז ורק אז יבוא גם הזמן לדרוש בתוקף שבצבא הזה , כמו בכל מוסד אחר במדינה, יהיה שוויון מוחלט לנשים.

dar האחת

New member
הקריאה היא לא רק לנשים

אי אפשר להצטרף לקריאות הצער עוד, מי ששיך לצמרת מסבירי "המדיניות" הוא שותף. הכסות של שלושת הקופים בעידן שלנו- זוכרים ? לא ידעתי לא שמעתי...או הגירסה המודרנית של המסבירים, זה לא הובן בהקשר הנכון זה בכלל יצא מהקשרו וכד´ לא נותן שום הגנה מוסרית לאף אחד וזה שלא קורה כלום מצדנו המוחים השקטים זה ממש לא בסדר אז מה עושים?

שמאלנים מטונפים!

בגללכם כן רק בגללכם נרצחים יהודים במדינת ישראל! שמאלנים נמעסתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dar האחת

New member
זו דרכם של הימנים

בדרך כלל אין כניסה לויכוח מהותי עניני אלא רק אלימות מילולית ואם אפשר גם פיזית. ברוטליות דם אש ועשן וכך אתם הימנים חושבים לפתור את הבעיות שלכם, שלנו, אז יש לי חדשות רעות בשבלכם, בדרך זו הטרנספר שלכם לכל עבר מובטח ! לא של העם שאתם מקפידים כל כך לשנוא .נמעסתם=נמאסתם, כדאי לך להשקיע חלק מזמנך לשיפור ידיעותיך בשפה העברית!

Dark Muse

New member
את לא מרגישה קצת מסריחה?

לא באמת תארי לך היה מחבל מתאבד הורג את הבן שלך את אמא שלך את בעלך אם יש לך כאשר הייתם שותים נס קפה בבית קפה רגוע ושלב ותארי לך כל הבני דודים שלך היו נהרגים כתוצאה מפיגוע במועדון שהם כולם הלכו לחגוג יום הולדת ויום אחר כך היית נפצעת קשה מאבדת יד ורגל ונשארת על כסא גלגלים בעקבות בורג בגב שהיה מאוד קשה להוציא בגלל שישבת במסעדה ואכלת פיצה הייתי רוצה לראות אותך אז מדברת

pelegs

New member
רגע, אז כל מי שלא תומך בימין תומך

בפיגועים...? נו, זה מסביר למה אנחנו "זונות של עראפת" או למה כל השמאל משתף פעולה עם ה"ערבים המטונפים"...

האם שמעת שבשבוע שעבר

הגיעה קבוצה של הורים שכולים בראשות יצחק פרנקנטל, שכולם איבדו את בניהם בפיגועי טרור, למפגש עם יאסר ערפאת במוקטעה ברמאללה וגם תרמו דם יחד עם הורים שכולים פלסטינים שבניהם נהרגו באינתיפאדה.

YONA111

New member
אני לא יודעת מה אני הייתי מרגישה

אם חס וחלילה הייתי מאבדת מישהו יקר לי בפיגוע. יש לי חברה טובה שאיבדה אח בפיגוע לפני שנתיים, והיא ממשיכה לעמוד כל שבוע במשמרות של נשים בשחור נגד הכיבוש. אני חושבת שהייתי נוהגת כמוה, אבל אין הוכחה מעשית ואני מאד מקווה שלא תהיה לי, ובכלל שיגמר הכיבוש ואיתו הפיגועים ואף אחד יותר לא יעמוד במתצב הזה של אובדן בני משפחה.

בטח הטימטום מגיע בתורשה!

רק שתידעו לכם אתם השמאל אתם האויב האמיתי שלנו יותר מהטרור יותר מעראפת יותר מהפיגועים ויותר מהדמוגרפיה! ואני יגיד לכם למה אתם מהעם שלנו(לפחות ככה אתם אומרים)ואתם רק מחלישים אותנו ותומכים באינטרנס האויב! למשל מה אומר החמאס למה הוא עושה פיגועים? בגלל "הכיבוש" נכון? ומה אתם אומרים מה צריך לעשות כדי שיפסקו הפיגועים להפסיק את הכיבוש! תני לי הבדל אחד בדיברכם אתם השמאלנים ואחמד יאסין! אני מחכה לתשובה!

טל אדלר

New member
שלום אדוני

בעיקרון אין לי שום התנגדות שתתארח ותכתוב ותגיב, להיפך, זו מטרת הפורום. אני אפילו אשמח אם תישאר. אבל מה? לא תוכל להמשיך לכתוב אם תקלל, למשל הכותרת שלך מקודם "שמאלנים מטונפים" (אין לי בעיה עם השמאלנים, יש לי בעיה עם המטונפים..)ועוד כאלה הודעות וכותרות כמו מקודם. חוץ מזה השאלות ששאלת הם רלוונטיות ואני בטוח שאם תעדן, רק בטיפה את הניסוח לא יהיה אחד שיחמיץ את ההזדמנות לענות לך ולנסות לשכנע אותך בחזרה בצדקתו. זהו, אז תשתדל להפנים ואז יהיה מה שנקרא "תרבות הדיון" ומי יודע, אולי תשכנע את חברי פתק לאמץ את עיקרי תורת הטרנספר ושאר האידיאולוגיות הטעונות אצלך במקלדת. מה אתה אומר? תודה חביבי טל, מנהל הפורום.

YONA111

New member
בלי קשר להתבטאויות הגסות

נשאלתי שאלה והנה התשובה: בין הפלסטינים כמו בים הישראלים יש ויכוח בין מי שמוכן להכיר בקיומו של העם השני בארץ ולעשות שלום בין שתי מדינות, ישראל ופלסטין, לבין מי שלא מוכן להכיר וטוען שהארץ כולה שלו. ישנם פלסטינים שרוצים את הארץ כולה, יש ישראלים שרוצים את הארץ כולה, יש פלסטינים שמוכנים להתפשר ויש ישראלים שמוכנים להתפשר. אגב, את הססמא "ישראל כולה שלנו" אני מוכנה לקבל, רק ששטחי הגדה המערבית ורצועת עזה אינם חלק מישראל, שום ממשלה אפילו הימנית ביותר לא סיפחה אותם.

Dark Muse

New member
אני לא ימני אבל את ממש עיוורת

את מדברת כיאלו צהל הוא ארגון טרור שבראש שלו לרצוח כמה שיותר ילדים פלשתינאים וזה מגעיל שיש אנשים כמוך בארץ לפי דעתי מכיוון שצהל אותו צבא אני בטוח שהוא שמר על הרבה חיים בארץ וללא צהל היו פי כמה וכמה יותר הרוגים בצד שלנו המשפחות שכולים שהלכו לתרום דם זה יפה מאוד להיפגש עם ערפאת?? זה כמו להיפגש עם הרוצח של הילדים שלהם כי ערפאת היה אחראי לשמור שהמבוקשים ישארו בכלא ולשמור על השקט ושהכל התחיל לא רק שהוא הפסיק לפעול בשביל להרגיע הוא גם חימם את השטח ויש גם מסמכים שהוא גם מימן חלק מארגוני הטרור אז לפני שאתם מדברים כמה צהל הוא ארגון טרור כדי טוב מאוד שתחשבו פעמים אל תשכחו שבגנין נהרגו 13 חיילים בחומת מגן למה הם נהרגו?? כי צהל לא רצה לפגוע באזרחים (תאמינו לי שישראל בכיף יכולה להפציץ ממסוקים ומטוסים בית בית כמו הרוסים בצצניה) אז לכי תגידי למשפחות של החיילים שהם היו בארגון טרור אפילו שהם מתו בגלל שהם עברו מבית לבית כדי שלא יעשו מה שאמרתי למעלה אני כן תומך בפינוי של המתנחלים שלפי דעתי זה האסון של המדינה אבל תומך מאה אחוז בצהל

טל אדלר

New member
מבט אחר

בלי קשר (בכוונה) לכל מה שכתבת, מאיפה השיר שמצוטט בסוף ההודעות שלך ועל מה הוא מדבר, ועוד שאלה, מי או מה היא המוזה השחורה שלך ?? טל, יו"ר פתק (ואל תחשבו שאני אסקפיסט, פשוט צריך קצת לרווח)

Dark Muse

New member
חחחח אין בעיה ../images/Emo13.gif הינה התשובות

השיר הוא Muse - Megalomania וDark Muse זה כינוי שחיברתי נהגתי לקרוא לעצמי במשחקי מחשב DarKnight ומאחר שאני מאוד מאוד חולה שרוף מעריץ של הלהקה Muse אז חיברתי ויצא שם ממש לא רע זה הכל

YONA111

New member
נמאס לי לשמוע את התירוץ השחוק

נמאס לי לשמוע את התירוץ השחוק "לא בכוונה". פעם אחת אפשר לקבל את זה, פעמיים עוד אפשר. כאשר הצבא כל יום - פשוט כל יום - הורג אזרחים, נשים וילדים (כשנהרג "רק" ילד אחד התקשורת שלנו כמעט לא מדווחת ואף אחד אפילו לא שם לב) ואחרי זה מתנצלים, יורים ומתנצלים, אז כבר נמאס מהטיעון הזה. אני לא מוכנה לקבל שהצבא שלי שיוצא לשטחים האלה בשמי הורג אנשרחים. נמאס לי. לכן אני תומכת במאה אחוז בחיילים שמסרבים ללכת לשם ומעדיפים לשבת בכלא, ולכן אני קוראת לנשים לא להגשים את השוויון שלהן ע"י השתתפות בטינופת הזאת (סליחה על המלה) ולחכות עם השתלבות מלאה בצה"ל עד שהוא יחזור להיות צבא הגנה ולא צבא כיבוש.

Dark Muse

New member
הוא לא צבא של כיבוש

את פשוט עיוורת ולא יודעת מה קורה שתפתחי את העיניים תדברי......

למעלה