טעם מוזיקלי

טעם מוזיקלי

ברור לי שמשהו כזה נעשה בעבר, אבל טעם מוזיקלי משתנה עם הזמן. איזו מוזיקה אתם מעדיפים לשמוע בשעות החופשיות שלכם, חוץ מדפש מוד?

super girl 15

New member
../images/Emo3.gif אין הרבה...

4 חודשים אני שומעת רק... רק!!! דפש מוד... אבל בין היתר.. מרילין מנסון... מטרופולין (
סתם בשביל העבירה העצובה...) אבל דפש מוד שאני חושבת על זה... זה 24 שעות.. כולל שאני יושנת!!!!!

little 14

New member
אממממ

האמת גם אני חורשת חופרת ומתקרצצת על דפש אבל חוץ מה גם גנז אנד רוזס יו 2 לינקין פארק סיסטם אוף אה דאון קייזר צ'יפס וויט סטרייפס אואזיס ועוד כל מיני כאלה מ-80-90 בודדים שאני אוהבת

מאמין, שדרך הכינוי שלי או הכרטיס...

אפשרי לדעת, מה עוד אני שומע בשעות הפנאי
ובכלל אוהב מוסיקה... חי אותה ונושם...

Lady in red2

New member
הרבה

גאנס אנד רוזס
קווין
אואזיס, סוויד ושאר בריטפופ רד הוט צ'ילי פפרס אירוסמית' בון ג'ובי ביטלס א-הא דוראן דוראן ועוד הרבה...

advasoly

New member
וואוו, אין מצב שאני אספיק לכתוב הכל

pink floyd, metallica, nirvana, oasis, alanis morissette, ah-ha, alphaville, soundgarden, cat stevens, blur, white strips, the beatles, led zeppelin, oueen, prince, coldplay, red hot... dead or alive, deep blue something, eric clapton, fool's garden, incubus, inxs, leonard cohen, monaco, the rocky horror picture show!!! new order, pain of salvation, seal, simon and garfunkel.. the offspring, supergrass, tears for fears!!! ואלו רק חלק מהאנגלית... יש עוד וגם בעברית, אבל אין לי כוח לכתוב הכל... בעיקר אני שומעת שנות ה80 70, 90 (לפעמים..)... ויש לפעמים גם 50 או 60..

advasoly

New member
אוי שכחתי 2 ממש ממש חשובים..!!

Guns N' Roses... וכמובן... Duran Duran..

Lady in red2

New member
לא הבנתי ../images/Emo3.gif אבל אם התכוונת לכרטיס

להופעה של דפש, אז יש לי ממזמן.

Lady in red2

New member
לא מכירה הרבה שירים של חוליו

אבל הוא נחמד. את דוראן אני אוהבת.

אין כמו הרומנטיקן האיטלינו!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

כדאי לך מאוד להכיר יותר שירים מדהימים שלו...

נראה שאין פה אף אחד עם הטעם שלי ../images/Emo13.gif

אני שומעת בעיקר אינדסטריאל, גות' רוק, סינת' פופ ורוק אלטרנטיבי. להקות - Assemblage 23 Apoptygma Berzerk VNV Nation Air Radiohead Pearl Jam Placebo Basement Jaxx Portishead Royksopp Wolfsheim Beatles Madonna אני משתדלת להיות כמה שיותר מגוונת.

למעלה